reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Oj ja gapa
Gosha najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla ciebie (troszke spóźnione ups), duzo zdrowia, miłości i spełnienia marzeń!!!!

Nadii, Gaja daje czadu, momentami wymiekam... jest potwornie niegrzeczna i ćwiczy moją cierpliwość do granic możliwości... chłop zresztą też. Z pracą (niestety) bez zmian... nikt się nie odezwał... a ofert następnych nie ma.
Pozdrów dziewczyny, bo widze, ze praktycznie nikt tu juz nie zagląda i nawet systematyczne zaglądanie na wątek już go nie ożywi.

Cześć. :-)

Adusia jak nie po plaży to drepczemy po Parku Zdrojowym, pięknie go odrestaurowali :tak:, czasem idziemy do miasta, głownie zahaczamy o księgarnie. ;-)

Gosha, spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj, naj, naj!
Mój Julian też ostatnio chwilami daje popalić, charakternego mam syna i w dodatku głos ma taki, że jak się wydrze to słychać w promieniu kilometra. :zawstydzona/y:

I już po urlopie... :-( Powrót z lekkimi turbulencjami, ale najważniejsze, że w końcu jesteśmy w domu. :tak: Choć chętnie zostałabym jeszcze z tydzień. Na pożegnanie była w PL piękna pogoda, a w FFM dzisiaj deszcz i jakieś 18°C, jesień... :szok: Ja chcę lata. :dry:

Nadii, Gaja daje czadu, momentami wymiekam... jest potwornie niegrzeczna i ćwiczy moją cierpliwość do granic możliwości... chłop zresztą też. Z pracą (niestety) bez zmian... nikt się nie odezwał... a ofert następnych nie ma.
Pozdrów dziewczyny, bo widze, ze praktycznie nikt tu juz nie zagląda i nawet systematyczne zaglądanie na wątek już go nie ożywi.

hej:)Bunt dwulatka:)) hihi a chłop jak każdy ćwiczy cierpliwość:)

a tak wogole to spoznione życzenia przesylamy z Hanią..

faktycznie tu pusto, wątek racezj do żywych nie wroci wiec...Ty wracaj do nas...bo brakuje Cie..

a za prace trzymam kciuki..baaardzo mocno:))

buziaczki dla Gajeczki:*

MaDunia, Kainkas dziękuję za życzenia :)

MaDunia dobrze, ze wakacje udane :) u nas dziś też 18 stopni i chłodno...

Kainkas to ja odejdę razem z tym wątkiem :)

Ulubiony tekst Gajki od kilku dni... "nie maludź mama!"

Wczoraj bylismy u mojego wujka w Kęszycy Leśnej, alez tam jest pieknie, szkoda, ze tak daleko od Gorzowa, bo sama bym się tam wyprowadziła... domki wielorodzinne pośród sosnowego lasu... życie jak na wiecznej kolonii :) bosko.

A i od października chyba ide na studia podyplomowe (kolejne)... tym razem tematyka nieruchomości :)

reklama
helloł!!!

pogoda paskudna a tu cisza??? no nie dziwiła bym się jakby piękne słoneczko świeciło...oby oby bo za tydzień na urlop na południe wyruszamy...

Gosha a Ty do Lbn-a nie wybierasz się?

dzisiaj pogoda taka, że nawet po zakupy nie ma jak wyjść...kawa wypita ale spać dalej się chce..

miłego dnia

Do góry