reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam :)
Witaj Menia :)
Diabliczko czy mnie wzrok nie myli? Gratuluję z całego serducha :D
Patewko biedna Julcia. A co do nocnika to faktycznie dzieci chyba same muszą dojrzeć. My Marcela sadzaliśmy na nocnik wcześnie bo od 5 miesiąca ale i tak jak się nie posadziło to robił w pieluchę, a dopiero po roczku któregoś pięknego dnia przyszedł i zakomunikował, że chce na kibelek i od tamtej pory zero pieluch w dzień :)Teraz uczymy go spać bez pieluch i na razie udaje się tylko w dzień :)
A u nas z dnia na dzień coraz lepiej. W zasadzie dotarliśmy się już z naszym nowym nabytkiem :) Na początku troszkę dawał nam popalić bo miał problemy z zasypianiem ale teraz już jest ok. W końcu muszę zdjęcie wrzucić żeby się pochwalić, a co ;)
Kupiliśmy też już wszystkie prezenty na święta i mamy spokój ;) Przynajmniej w grudniu nie wydamy za dużo kasy ;)

Ostatnia edycja:
Cześć. :-)
Mam na imię Marzena mam 25 lat i jestem mamą synka Victorka urodzonego 8 kwietnia 2009 :)
Witaj! :-)
Wczoraj Jula w nocy wymiotowala. Biedulka obudzila sie, usiadla i powiedziala - "polałam" Ja patrze - a ona cala w wymiotach , nie wiem od czego.. No ale dzisiaj jest ok. Do tego 2 dni temu wysiadla pralka - po kilkukrotnych wymiotach to super motywacja do natychmiastowego zakupu nowej.
Zdrówka dla Juli! :tak:
A u nas z dnia na dzień coraz lepiej. W zasadzie dotarliśmy się już z naszym nowym nabytkiem :) Na początku troszkę dawał nam popalić bo miał problemy z zasypianiem ale teraz już jest ok. W końcu muszę zdjęcie wrzucić żeby się pochwalić, a co ;)
Pochwal się obowiązkowo. :-)

U mnie nocka do bani. :no: Julian ostro się pochorował, w nocy wymiotował, trafiło głównie na mnie i pościel. :-( W środku nocy było błyskawiczne zmienianie pościeli, Julian wylądował pod prysznicem, a po nim ja. Dzisiaj doszła wysoka gorączka, marudka mu się włączyła i przykleił mi się do rąk. :-( Lekarka stwiedziła zapalenie ucha środkowego, mamy antybiotyk przez siedem dni... Teraz odsypia nockę mój bidulek. :zawstydzona/y:
Miłego weekendu. :-)

Biedny Juleczek. Wycałuj go i wyściskaj i niech szybko wraca do zdrówka.
No to wrzucam i się chwalę :-p
Przedstawiam mój najnowszy nabytek - Miłosz.
Tu kilka dni po porodzie
Milosz.jpg

Tutaj w całej okazałości
Milosz1.jpg

Zdjęcie już najnowsze
Milosz2.jpg

A tu już Marcelek
Marcel.jpg

Marcel 1.jpg

I Razem ;-)
MM.jpg

Ostatnia edycja:
Dziękuję :) Miłoszek wcale taką kruszynką nie jest :) Nawet się śmiejemy, że jak tak dalej pójdzie to zaraz będzie mógł od Marcela pożyczać ubrania haha. W sumie ubrania nosi już na 68 więc wydaje mi się, że jakoś tak za szybko :/
Bosz codziennie od czwartku mamy gości takich całodniowych i już dzisiaj padam na pyszczydło. Z tego wszystkiego najbardziej cieszył się Marcel bo obłowił się w prezenty i skubaniec wie, że niektórymi zabawkami Miłosz jeszcze nie bardzo się może bawić, więc jego prezenty też na razie przywłaszczył ;) Jutro mieliśmy jechać do mojej babci ale w końcu musimy też w spokoju posiedzieć przynajmniej jeden dzień ;)

Cześć. :-)

AsiekZ jaki Miłoszek jest śliczny, aż mi się taka kruszynka zamarzyła. :-) A Marcel to prawdziwy przystojniach, te oczy i ten uśmiech... :-)

U nas trochę lepiej :-), Julian powoli wraca do normy, marudka mu się włącza tyko raz dziennie, rozrabianie w normie tylko apetyt ma znikomy... :zawstydzona/y: Za to ja zaczynam się sypać: gardło drapie, nos zapchany, mam nadzieję, że się nie rozłożę... :confused:

Idę szykować kolację. :tak:

Miłego wieczoru. :-)

reklama
asiekZ faktycznie wielki facet z tego małego męzczyzny :) emilka cały czas wchodzi 62 :D odpoczynku ci trochę zycze, skąd ja znam te codzienne odwiedziny :p

Ma_dunia zdrówka zdrowka i jeszcze raz zdrówka :D

wczoraj przepytywałam filipa z czesci ciała ... no i pytam gdzie Emilka ma oczko? gdzie mama ma nosek? gdzie filip ma ucho? wszytsko elegancko pokazywal... pytam go gdzie tata ma włoski?? a on patrzy i patrzy podszedł i włożył mu palec do nosa i mówi "tiuu??" normanie mnie rozbroił :D

miłego dnia

Do góry