reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

heja laskii :))

A co do lotu wszystko bylo ok Nadina grzeczna ... Przed samolotem poprosilam dziewczyne aby potrzymala mi na chwilke NAdine to ja sobie zloze wozek Bo sklada sie go masakrycznie ciezko wiec latwiej bylo aby mi ja ktos potrzymal ... WIdzialam ze laska z kims jest i jej ta osoba wziela dziecko i poszla do samolotu a laska odkladala wozek laske (w sam raz wozek na snieg i zimna zime w polsce ;/ ) I ja poprosilam a ona na mnie patrzy powiedziala ze tez ma dziecko i uciekla doslownie !!! ***** mac zajebana BO juz niewiem jak mam to wyltumaczyc ;/ BYlam taka zla ale taka strasza kobieta podeszla i mi wziela NAdie szybko zlozylam wozek a jej maz mi wzial bagaze podreczne i wiosl na samolot Ludzie czasem mysla i sa mil;ii Ale ta laska mnie wyprowadzila z rownowagi Wchodze do samolotu z NAdia patrze a ona siedzii i sie cisnie z dwiema osobami w rzedzie a ja mialam luksus ja i Nadina caly rzad dla siebie :) Dziewczyny jak by mnie ktos po prosil o pomoc to BYm i 7 dziecii potrzymala gdybym umiala Bylam bardzo zla bardzo Ale dalysmy jakos rade

reklama
Witam porannie!!!!

SylciaMoże ona się przestraszyła że ty oczekujesz pomocy na stałe??;-):szok:;-):szok:....ale pomyśl jak było ci wygodnie:tak::tak::tak:....a jak ona się gnieździła:eek::eek::eek:.Zawsze znajdą się ludzie pomocni....jak ta starsza para:tak::tak:.

Cześć
a cóż tu tak tłoczno od wczorajszego dnia :szok: ?
Myśmy właśnie wrócili ze spaceru 2 godzinnego trzeba korzystać z tak pięknej pogody :tak:Starszy się wylatał, a młodszy wyspał za wszystkie czasy.
Sylcia udanego pobytu u rodzinki, a chamstwem ludzkim się nie przejmuj
Pozdrawiam

hej kwietniowki
ja doslownie na sekundę

Donosze, ze chrzciny za mną , najazd gosci udalo sie przezyc, ale jeszcze do siebie dochodzimy :happy:
Dobrze, ze tu tak cicho bylo nie bede przynajmniej miec zaleglosci ;-)

hej kwietniowki
ja doslownie na sekundę

Donosze, ze chrzciny za mną , najazd gosci udalo sie przezyc, ale jeszcze do siebie dochodzimy :happy:
Dobrze, ze tu tak cicho bylo nie bede przynajmniej miec zaleglosci ;-)

Patewka super że imprezka się udała :tak:
My po najeździe gości Mikołajkowych przez cały weekend było sympatycznie :laugh2: i niestety po awanturze z mężem :wściekła/y: zachowuje się jak rozkapryszone dziecko :szok: i czasami się czuję jakbym miała trójkę dzieci :no: nic nie pomaga, wiecznie zmęczony :crazy: a przy rodzicach idealny tatuś :growl:
No ale dosyć smęcenia. Narka

reklama
Witam się
pogoda okropna bo leje :cool: a humor do bani po kolejnych domowych grzmotach. :crazy: Ula,la ale mam nastrój świąteczny to niech go chudy byk ...:wściekła/y:
Dzieciom chyba udziela się od nas bo oba nerwowe, że szok.
A tu jeszcze trzeba zakupy świąteczne, porządki... Chyba łapie mnie depresja :confused2:
I nie mam się przed kim wygadać, a tu taka cisza :zawstydzona/y:

Do góry