reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
hej dziewczyny :)
No właśnie jakoś tak tu pusto ostatnio...
a ja sie pochwale, że w niedziele był u nas mikołaj , taki "prawdziwy", Mateuszka chrzestna przyjechała z zaskoczenia w przebraniu mikołaja, ale mieliśmy niespodzianke, a mina Mateuszka po prostu bezcenna... :-D

Witam z deszczowej Łodzi!!!!

Gosiakma to świetną niespodziankę mieliście:tak::tak:

Marzenka1 u mnie co prawda grzmotów nie ma ale za to ja chodzę jak gradowa chmura:-:)-:)-(...wściekła o nic na wszystkich...drę się strasznie.Wszystko na razie zrzucam na karb napięcia przedmiesiączkowego ale w tym miesiącu to po prostu masakra jest jakaś....byle do @;-);-)

Gosiakma fajny pomysł miała chrzestna, dobrze ją wybrałaś :tak:
Marzenka, adusia i ja co jakis czas daje upust nerwom, ot chociazby wczoraj po powrocie z cze-wy: dzieciaki (same zostaly) chcialy szopke bozonarodzeniowa robic, znalazly na sieci przepis na mase solna z ktorej oczywiscie ywszlo jedno wielkie G, ja wracam wieczorem a tu podloga, blat i w ogole wszystko w tej masie, jak mi juz przeszlo to po 22 konczylam z dzieciakami ta szopke.
No to moj dzisiaj skwitowal ze szopke to zrobilam ja zarowna wieczorem 2x jak i rano :-p
ajeszcze sie na szybko zapytam co dajecie maluchom na poczatek przeziebienia, Julcia w drodze chyba katar zlapala

upust nerwom to ja też daje:tak: niby jestem na ogol spokojna, ale jak już coś mnie zdenerwuje to koniec.... :wściekła/y:
Patewka ja na początki przeziębień daje cebion ( ale nie ,,multi" tylko samą witaminke C) i wapno w syropie dla dzieci , no a na katarek dawałam kropelki nasivin , oczywiście też te "dziecięce".

Ja się witam i zaraz dobranoc powiem. ;-)

Patewka – dobrze, że wszystko się udało! :tak: A na katar u mnie są kropelki Salin (roztwór soli) i ewentualnie Nasivin jak mocniej w nosie furka.

Czasu na pisanie mniej, bo przechodzimy w żłobku okres adaptacyjny. :sorry: Wszystko idzie gładko, Julian zadowolony i radosny. :-) A ja dzisiaj miałam trzy godziny tylko dla siebie, pierwszy raz od urodzenia Juliana. :shocked2: I muszę powiedzieć, że fajnie mieć trochę czasu tylko dla siebie, akumulatory psychiczne się ładują. Potem z jeszcze większą energią zajmuję się synkiem i żadne marudzenie nie jest mi straszne. :tak:

Uciekam do łóżka. ;-)

Dobranoc. :-)

Heja babki u mnie ten caly wylot to niby fajny a niby nie ... Fajnie bo wszystkich widze cala rodzinke i znajomych ... Ale babci powaznie chora ... 7 razy jej serce stanelo ;( Dzis jednak ma operacje ... OD kilku dni w ogole nie spie nie moge sie na niczym skupic Nadina tez placzliwa w nocy budzi sie i krzyczy i lamentuje Wyglada to czasem ja kolka ale ona ich nigdy nie miala ?!

Pozdrawiam was goraco bawcie sie dobrze nie chorujcie ucalujcie dziecii pozdrowice mezow/chlopakow/partnerow/narzeczonych/kochankow Kogo tam macie :))

reklama
sylcia bidulko ty
mam nadzieje ze po operacji bedzie lepiej.

u mnie tez dosc ciezki dzien hanutek placzliwy i marudny mam nadzieje ze to ciag dalszy zebow

Do góry