reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Gosiakma nie martw sie - ospę małe dzieci lżej przechodzą niż np. przedszkolaki. Poza tym, drapać sie jeszcze nie potrafią to i dziur po krostach sobie nie zrobią :tak:
Gorzej z mamą, bo półpasiec to bardzo uciązliwa i cięzka choroba :-( Siebie też kuruj, dobrze wiem co to znaczy samemu chorować i jeszcze malucha mieć do opieki.
No i miłego dnia dziewczyny - za oknem piękne słoneczko - pojdziemy z Juleczką nad ten staw kaczek posłuchać, bo są tam takie dwa kaczory co awanturują się przepięknie (bez podtekstu oczywiście :cool2:)

reklama
hej dziewczyny

Tak strasznie boje się o małego, żeby się nie rozchorował na ospę, ale jak już miał się zarazić to pewnie i tak już się zaraził, bo maja z babcią baaardzo duży kontakt i nic juz sie nie da zrobić, za jakies 2 tyg sie okaże:-(
Martwie się jak takie maleństwo będzie ospę znosić... :no: Co za życie...

jeśli może CIę to jakoś pocieszyć mój Julek też pewnie za jakieś 2 tyg będzie miał ospę:eek: bo starszy synek właśnie ma i na pewno go zaraził - ale jakoś bardzo łągodnie przechodzi i liczę ,że Julek też tak będzie, a poza tym mój Julek właśnie ma zapalenie ucha i też jest na antybiotyku:confused2: zinnatem straaaaasznie wymiotował i teraz ma jakiś inny - ech uroki posiadania starszego brata przedszkolaka
na szczęście obaj jakoś b. łagodnie chorują bo na chorych nie wyglądają, jedzą śpią i szaleją więc jest ok:sorry:

Hej
my po rehabilitacji, dzisiaj Bartek rozpłakał się na całego, leciały łezki :zawstydzona/y:patrzył zapłakany na mnie żeby się przytulić bo mu źle a tu d...:wściekła/y: No, ale jest ogromna poprawa, nie ma asymetrii i ładnie prościutko siedzi :tak:Trzeba zacisnąć zęby, bo mamy chodzić do skończenia roku.
Sylcia udanego lotu :happy:
Gosiakma dzieci przechodzą łagodniej różne choroby. U mnie jak będzie ospa to zachoruje mój mąż bo jako dziecko nie chorował :cool: Trzymaj się i oby choróbska was odpuściły.:-p
Patewka super plac.
My zmykamy na obiad a później może jakieś zakupy ;-)

Dzięki dziewczyny, troche mnie pocieszyłyście, mam nadzieje że będzie dobrze;-)
Ale jeśli jednak nie... to akurat na święta maluszek będzie w krostkach i pochorowany...
W ogole mam tak fatajny dzień, nie do opisania po prostu, znow sie pokłociłam z M. ...:-(

heja babki ja tylko na chwilke Lot minal ok Tylko szkoda ze ludziee sa tacy durnii Nawet kobiety z dziecmii Szkoda slow jak bede miala wiecej czasu to napisze ...

Buziaczkii Muaaa :))

reklama
Witam !!!
Odpoczywam od starszyzny bo już w szkole:tak:;-):tak:;-)...tylko Tina za nimi tęskni:-:)-(
heja babki ja tylko na chwilke Lot minal ok Tylko szkoda ze ludziee sa tacy durnii Nawet kobiety z dziecmii Szkoda slow jak bede miala wiecej czasu to napisze ...

Buziaczkii Muaaa :))

To ciekawe musiałaś mieć przejścia:sorry::sorry:...odpoczywaj.

Do góry