My jeszcze nie wiemy czy bedziemy jechac do Polski na swieta czy spedzimy je w Danii, w zeszlym roku nie jechalismy. Podroz sanochodem przez Niemcy zajmuje nam ok. 9 godzin a promem do Swinoujscia a pozniej do Wroclawia z 16 godzin jednak mimo ze dluzej duzo wygodniej bo na samym promie jestesmy 12 godzin wiec mozna sie wyspac w kabinie. Porod oczywiscie w Danii ale bardzo sie boje, mimo ze slyszalam duzo dobrego od kobiet ktore tu rodzily.
reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć dziewczynki, witam się i ja :-)
Jakoś słabo się dzisiaj czuję, chyba mam po prostu za duszno w biurze
, no nic do 15 muszę wytrzymać.
Jakoś słabo się dzisiaj czuję, chyba mam po prostu za duszno w biurze

marys16
Fanka BB :)
Nenius pootwieraj oka. Powyganiaj wszystkich z pokoju, albo samo idź się przejść po wszystkich pokojach. No jako ciężarna powinnaś mieć jakies prawa przywileje. :-)
Witam wszystkich:-) oficjalnie mogę się pochwalić, że zaczęłam długi weekend i do wtorku mam wolne:-):-):-)
Jedyne co mnie dziś zirytowało to zamawianie torta na moje urodziny( to już w sobotę:-)) - dopiero w 3 cukierni z kolei udało mi się zamówić tak torcik żeby był bez orzechów i nie miał kremu nasączanego alkoholem- na orzechy jestem uczulona, a kremów z alkoholem po prostu nie znoszę w tortowym wykonaniu
jedyne ciasto z alkoholem to specjalne ciasto mojej mamy no ale ona jest daleko i na urodzinki mi go spreparować nie może
Co do dzidzi to właściwie co wieczór jak się kładę na brzuszku to daje o sobie znać:-) cieszy mnie to bardzo bo brzuszka mi jeszcze w ogóle nie widać i gdyby nie te kopniaczki to zaczęłabym się zastanawiać czy na prawdę jestem w ciąży
Jedyne co mnie dziś zirytowało to zamawianie torta na moje urodziny( to już w sobotę:-)) - dopiero w 3 cukierni z kolei udało mi się zamówić tak torcik żeby był bez orzechów i nie miał kremu nasączanego alkoholem- na orzechy jestem uczulona, a kremów z alkoholem po prostu nie znoszę w tortowym wykonaniu

Co do dzidzi to właściwie co wieczór jak się kładę na brzuszku to daje o sobie znać:-) cieszy mnie to bardzo bo brzuszka mi jeszcze w ogóle nie widać i gdyby nie te kopniaczki to zaczęłabym się zastanawiać czy na prawdę jestem w ciąży

Cześć dziewczyny.
Zaczynam świrować, gdy czytam, że kolejna z Was czuje ruchy, a u nas nic. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno wszystko jest w porządku. Pewnie to tylko moja panika, ale szczerze mówiąc to chciałabym, żeby najbliższe miesiące minęły jak najszybciej. Na szczęście w piątek mam wizytę.
Jeśli chodzi o kupowanie wyprawki to jeszcze sama nic nie kupiłam, na razie tylko sobie oglądam. Natomiast kilka rzeczy kupiła teściowa.
Oglądaliśmy z mężem w sobotę wózki, i już wiem, że wybór będzie ciężki. Na tą chwilę spodobały nam się dwa: quinny buzz i coneco. pierwszy odpada ze względu na cenę, a o drugim czytałam negatywne komentarze, więc klops w tej kwestii.
Pozdrawiam.
Zaczynam świrować, gdy czytam, że kolejna z Was czuje ruchy, a u nas nic. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno wszystko jest w porządku. Pewnie to tylko moja panika, ale szczerze mówiąc to chciałabym, żeby najbliższe miesiące minęły jak najszybciej. Na szczęście w piątek mam wizytę.
Jeśli chodzi o kupowanie wyprawki to jeszcze sama nic nie kupiłam, na razie tylko sobie oglądam. Natomiast kilka rzeczy kupiła teściowa.
Oglądaliśmy z mężem w sobotę wózki, i już wiem, że wybór będzie ciężki. Na tą chwilę spodobały nam się dwa: quinny buzz i coneco. pierwszy odpada ze względu na cenę, a o drugim czytałam negatywne komentarze, więc klops w tej kwestii.
Pozdrawiam.
nenius
Przyjaciółki 2008
Nenius pootwieraj oka. Powyganiaj wszystkich z pokoju, albo samo idź się przejść po wszystkich pokojach. No jako ciężarna powinnaś mieć jakies prawa przywileje. :-)
hmm...no więc tak...u mnie w pokoju okna brak

nenius
Przyjaciółki 2008
Cześć dziewczyny.
Zaczynam świrować, gdy czytam, że kolejna z Was czuje ruchy, a u nas nic. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno wszystko jest w porządku.
Ale to Twoja pierwsza ciąża, prawda? No to spokojnie, masz jeszcze czas, ja takie prawdziwe, pewne na 100% kopniaczki czułam po skończeniu 18 tyg w pierwszej ciąży.
Oj mona nie martw się bo z tymi ruchami to różnie bywa
ja też zresztą mam takie schizy , że ruchy czuje ale brzuszka kompletnie nie mam-i czasem mi się wydaje, że to na pewno oznacza, że dziecko nie rośnie, że się nie rozwija, że coś jest nie tak
ale staram się wszystkie wątpliwości wyjaśniać z lekarzem co by się nie stresować bo ten stres może dziecku najbardziej z tego wszystkiego zaszkodzić

reklama
marys16
Fanka BB :)
A to pech całkowity :-( Nawet nie ma jak schować się przed szefem :-)hmm...no więc tak...u mnie w pokoju okna brak, tylko drzwi ale ich nie otworzę bo za zimno będzie i przechodnie będą mi zaglądali do środka. Co do spaceru po pokojach...no cóż, jest mój, szefa + korytarzyk prowadzący do WC - chyba sobie nie pochodzę ;-);-);-)
Nie martw się. Mi się raz wydaje ze coś czuje. Potem se myślę ze chyba nie możliwe bo za wcześnie. I tak czekam sobie na ten dzień. Tylko teraz z moim myśleniem to mogę przegapić. No chyba ze dostane takiego kuksańca ze aż oddechu mi zabraknie :-)Cześć dziewczyny.
Zaczynam świrować, gdy czytam, że kolejna z Was czuje ruchy, a u nas nic. Nawet zaczęłam się zastanawiać czy oby na pewno wszystko jest w porządku. Pewnie to tylko moja panika, ale szczerze mówiąc to chciałabym, żeby najbliższe miesiące minęły jak najszybciej.
Podziel się: