reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
hihi własnie u mnie sie tak skonczyło ech cała kolacja i mleko poszło do wc...

juz nic nie jem na głodniaka moje ciało nie wariuje -chyba tylko wode dzis przyswoje ;)

hihi własnie u mnie sie tak skonczyło ech cała kolacja i mleko poszło do wc...

juz nic nie jem na głodniaka moje ciało nie wariuje -chyba tylko wode dzis przyswoje ;)

Biedactwo. Mnie na szczęście od tygodnia żołądek nie wariuje:-) zresztą ten miesiąc w porównaniu z dwoma pierwszymi był rajem....wtedy miałam mdłości i wymioty od byle czego prawie bez przerwy:-(

a ja już dawno nie wymiotowałam wieczorem ale widze wróciło nie moge jesc wieczorem jednak....ech....zostaje wcinac sledzie po nich czuje sie swietnie hihi

Troche sie martwie bo wy wszystkie mówicie że coś Wam dolega wymioty, brak snu itp. a ja nic. Zero jakichkolwiek objawów i nawet nie przytyłam za duzo ok. 1,50 kg no może teraz 2 kg a mam 15 tydzień

Mam podobnie jak ewelyn_m. Żadnych wymiotów, zachcianek, od początku ciąży przytyłam 2,5kg a to końcówka 17 tygodnia. Gdyby nie powiększony lekko brzuch to nie powiedziałabym, że jestem w ciąży.
Dochodzi jeszcze to, że nie czuję jeszcze fizycznie dziecka. Dziewczyny piszą, że czują już ruchy a ja nic.

Ja też dziewczyny nie wymiotowałam ani razu. Kończę 18 tydzień, a przytyłam 1 kilogram. I mimo, że to moja druga ciąża to też jeszcze nie czuję ruchów dziecka. Choć czasem mi się zdaje, to nie jestem pewna. Nie mam czasu się nad tym zastanawiać i przejmować.
Uszy do góry! Grunt to pozytywne myślenie! Wszystko na pewno jest ok.

Hej

Melduję się dziś jako pierwsza.
Almani- ja mam w sumie 3 psiaki a dokładniej suczki, 2 shih tzu i 1 berneński pies pasterski i 1 kot, po prostu bardzo kocham psy. Dopuściłam do psa moje dwie sunie shih zu i teraz mam 8 szczeniaczków.

Dziś dzionek u mnie zapowiada się również dość męczący- znów sprawy urzędowe, a na wieczór mój ginekolog, już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę moją dzidzię.

Wczoraj mój dzidziolek nieźle dawał mi popalić, przewracał się ciągle i kopał, super uczucie.

reklama
Witam również z ranka!!!

A ja dziś wstałam przed 5 z bólem głowy, z katarem.... :-(Chyba wczorajszy 2- godzinny spacer daje o sobie znać, niby słoneczko świeciło i się ciepło ubrałam, a tu jednak mnie coś złapało.

No nic zapowiada się cały dzień przewalania na kanapie. :tak:

Hej

Wczoraj mój dzidziolek nieźle dawał mi popalić, przewracał się ciągle i kopał, super uczucie.

Gosiaczek ale Ci zazdroszczę. Ja z Was wszystkich jako ostatnia pewnie coś poczuje bo termin mam na 30 kwietnia dopiero. :happy:
Ale czekam cierpliwie!!!

Miłego dnia!!!

Do góry