reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Sylcia to nocny marek z ciebie :szok: mi ciężko wytrzymać do 23 :sorry:
U nas piękne słoneczko więc po rehabilitacji będzie spacerek :tak: Starszy w końcu bez gorączki, za to z podwójną dawką energii :-D
A co tu tak cicho ?:confused:

reklama
Hej. :-)

Famme spóźnione ale szczere buziaki dla Emilki! :-)

Sylcia – tego mnie na biologii nie uczyli, a taka lekcja bardzo się może w życiu przydać. :-)

Mój M podreptał do laryngologa, znów ma zapalenie gardła. :dry: To drugi albo trzeci raz w tym roku. :shocked2: Trochę się o niego martwię i teraz mam dwie marudki domu: jedna ząbkująca, druga kaszląca. :confused:

Miłego dnia. :-)

witam i ja wczoraj mielismy miec 8 osob na dwa stoliki a skonczylo sie na 28. hmmm no nic ja chyba nigdy nie wroce z pracy przed polnoca, a dzis i jutro to juz na pewno.
u mnie juz chyba norma szaro i ponuro.

Heja babki a u mnie dzis znow troszke slonka jest :))
Ahh mam ogromne problemy z psaniem Nie umiem usnac dopiero ide okolo 2 spac ;/
karmi / sex / baardzo goraca kapiel - dokładnie w tej kolejnosci - i spisz jak niemowle :-p

Od dzisiaj mam w domu całą trójeczkę - - w szkole odnotowano jeden przypadek A/H1N1 i mamy kwarantanne :no: Szkola zamknieta do przyszlego czwartku.

karmi / sex / baardzo goraca kapiel - dokładnie w tej kolejnosci - i spisz jak niemowle :-p

Od dzisiaj mam w domu całą trójeczkę - - w szkole odnotowano jeden przypadek A/H1N1 i mamy kwarantanne :no: Szkola zamknieta do przyszlego czwartku.

Bede musiala to wyprobowac ::D:D:D
A co tej grypy w moim miescie duzo osob juz jest chorych ;/;;/

reklama
dobry wieczór i zarazem dobranoc

dzięki wszystkim dziewczynom za życzenia wczorajsze dla mojej 7-miesięcznej milci.
Kiedy to mineło :szok: ??!!
Ząbek dalej sie wyrzyna, długo coś to trwa. I niestety juz pierwszy raz mnie ugryzła w sutek :eek: ojojoj bolało, a co to bedzie jak wiecej sie pojawi kłów?j już sie boje.
Coś źle sie czuje, obolała jakaś, i jakoś tak mam niemiłe przeczucie ze to okres sie pojawi.... buuuuu koniec sielanki, ale tabsy juz kupione, wiec tylko jeden raz, jakoś wytrzymam i potem znowu bezterminowa sielanka ;D
A tak poza tym ciesze cie bardzo (mam nadzieje ze nie zapesze) bo mała w koncu zaczyna ładnie jeść, a nie pluć naokoło. oby tak dalej.
ok kochanieńke to tyle na dziś, zmykam spac
dobranoc

Do góry