reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Hej, a u nas choróbska.:zawstydzona/y: Mąż zakatarzony i kichający, starszy w nocy dostał gorączki :dry:, tylko my z najmłodszym jakoś się trzymamy. Mam nadzieję, że nas nie rozłoży, bo jutro szczepienie.
Wczoraj starszy tak szalał w domu i jak przydzwonił w futrynę to aż ściany jęczały :szok: Ale na szczęście jest tylko niewielki ślad.
U nas dzisiaj biało i mroźno :-)

reklama
Dzień dobry. :-)

Chorowitkom zdrówka życzę! :tak:

Siriuna witaj z powrotem! :-)

Winda zepsuta i jestem uziemiona, schody mamy nie do przejścia z wózkiem, a o 15.00 jesteśmy umówieni w żłobku na wizytę. :dry: Mam nadzieję, że do tego czasu ją naprawią, bo jak nie to chyba będę musiała wózek w częściach znosić. :wściekła/y:

Witam dziewczyny. Byłam tu sto lat temu. Ciekawa jestem jak sobie radzą kwietniowe mamy, więc postaram się czytać:) U nas zimno i wieje okrutnie. Niki śpi a ja szykuję obiad... na szczęście na necie trochę się oderwę!!! Miłego dnia życzę;-)

witajcie kobitki,
rano u nas była cieniutka warstewka śniegu, musiało w nocy popadac.
Miałam miec teraz czat uczelniany, ale padł serwer i mam w zwiazku z tym godzinke wolną.
no własnie bo nie chwaliłam sie wam, ze sie zapisałam na studia intenetowe ;D
odbija na starość
małaj dalej sie ząbek wyrzyna i marudzi okropnie, ale juz czubek sie przebił, czuć takie ostre jak sie po dziąsełku przejedzie. nie chce sobie dac zobaczyc ani dotknąc, zaciska zaraz dziobek i robi pzzy tym taką fajną żlośliwą minke z seri: NIE POKAŻE
Rozłożyłam jej huśtawke, bo przecież juz nie wiem co z nia robic zeby tak nie marudziła i zachwycona jest. tylko nie ma jej kto huśtac, trza by kogos zatrudnic..

ma_dunia to sie nazywa miec szczeąscie, ja bym juz na twoim miejscu ten wozek rozkładała ;D
siurna witaj

a własnie ma_dunia jest szansa na zamkniete? kiedys miałam dostep i niestety przepadł ;D

witam i ja hanut dzis przespala cala noc juz dawno tego nie rtobila
wieje i pada okrutnie a dzis do pracy jak mi sie nieeeeeeee chce

femme gratuluje zebula u mnie nadal nic tzn nie u mnie tylko u hanuta ;-)
siurna witam ponownie
i wszystkie nowe kwietniowy tez cieplutko witam

Cześć!

Klucha - jeśli Hanutka spała tak jak na focie, to..się nie dziwię ;-) Chyba zaczę tę taktykę stosować z moją, bo nadal mamy pobudki co 2h :sorry2:

reklama
Do góry