reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Patewka dobrze, że to nie jedzonko :-) szaliczka szkoda, ale tej małej ślicznej szyjki bardziej :tak: teraz niech to diabelstwo szybko znika :-)

Witam się w niedzielę. :-)

Patewka – dobrze, że to szalik a nie jedzenie. :tak:

Julian nakarmiony i radośnie fika na macie, mój M dalej pochrapuje, a ja w końcu nadrabiam BB. ;-)

Pogoda nieciekawa, ale i tak pójdziemy na spacer. :-p

Jutro zaczynamy przygodę ze żłobkiem, idziemy na 10.00 i zostaniemy godzinę. Ciekawe jak to będzie. ;-)

Miłej niedzieli. :-)

Ma dunia zdawaj relacje ze żłobka. Bo my zaczynamy tak od stycznia po trochu tak na 2 h najpierw ze mną a od marca jak dobrze pójdzie to codziennie będzie zostawała na ok 5h.
a w ŁODZI suprę słońce świeci i jak Zuzia tylko się obudzi i zje obiadek to idziemy na spacer..

Witam!!!

Antybiotyk u Tiny działa bez wysypki narazie:-):-):-) za to jej zainteresowanie światem jest przeogromne z ulubionego miejsca koło lodówki przez 10 minut pokonała dystans 2 metrów...na siedząco:szok::-D:szok::-D nie wiem jak....bo cały czas siedziała na pupie.
Kaszka malinowa nie uczula u Ciebie ?? A mi znow lekarz i znajome mowily nie dawaj cytrusow jakich kolwiek banan od 7 miesiaca maliny jezyny owoce lesne czekolada i kakao sie wystrzegac bo sa najbatrdziej uczulajace ... Ale na szczescie Nadia je wszystko doslownie i nic jej nie ma :))
Używam kaszki ryżowo malinowej od 4 miesiąca bobovity a zowoców przechodzą bez alergii banany,jabłka,gruszki,brzoskwinie i morwle,jagody,winogrona,śliwki...czyli wszystko co jest do podania 7,5 miesięcznemu szkrabowi.

Witam!!!

Antybiotyk u Tiny działa bez wysypki narazie:-):-):-) za to jej zainteresowanie światem jest przeogromne z ulubionego miejsca koło lodówki przez 10 minut pokonała dystans 2 metrów...na siedząco:szok::-D:szok::-D nie wiem jak....bo cały czas siedziała na pupie.

Używam kaszki ryżowo malinowej od 4 miesiąca bobovity a zowoców przechodzą bez alergii banany,jabłka,gruszki,brzoskwinie i morwle,jagody,winogrona,śliwki...czyli wszystko co jest do podania 7,5 miesięcznemu szkrabowi.

Ahaa no ja Nadinie tez daje te kaszkii :))

Witam się również poniedziałkowo - deszczowo!!!!!

My juz od ponad godziny na nogach, Filip z racji pogody jakiś marudny jest........:-( ale może mu przejdzie.

Miłego dnia!!

reklama
Hejka babeczki! Witam po weekendzie.
Mieliśmy bardzo jeżdżony weekend. W czwartek wieczorem zgadałam się z siostrą i korzystając z okazji, ze m. jechał służbowo do Warszawki, zabraliśmy się z Kacperkiem, by odwiedzić ciocię. Troche sie balismy jak mały zniesie 4 godz. jazdy, ale był grzeczny jak aniołek. Wyjeżdżalismy przed 6.00 spał 2 godz, a później siedział i patrzył na przejeżdżajace z boku samochody. W drodze powrotnej zaczął marudzić 30 km przed dotarciem do domku. Ach jestem z niego dumna:-):rofl2::laugh2:
Sobota zakupki, a w niedziele znów w samochodzie i odwiedziny dziadków:-):-D

A dziś odpoczywamy po weekendzie;-);-);-)

Do góry