reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam wieczorowo :)) A tu cos ciekawego :))

DZIEWICA POSPOLITA - Roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu.

STARA PANNA - Roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim.

KOCHANKA - Roślina kwitnąca pasożytnicza z gatunku motylkowatych.
Z uwagi na duże koszty w naszych warunkach trudna do hodowli domowej.
Rozkwita nocą.

ŻONA - Pożyteczne zwierzę domowe, pociągowe, bardzo nerwowe,
ale wytrwałe. Żywi się odpadkami, w hodowli domowej bardzo opłacalna
przynosząca duże korzyści.

ROZWÓDKA - Należy do owadów występujących w dużych ilościach,
znana w przyrodzie pod nazwą szarańcza. Samiczki pozostawia w spokoju,
samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu zwłaszcza w kieszeni.

WDOWA - Wierzba z gatunku płaczących, szybko próchniejąca.

KAWALER - Ptak przelotny, dzieci swoje podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest trudny do chwycenia w sidła.

STARY KAWALER - Grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą

MĄŻ - Zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność
w warunkach domowych przynosi duże straty. W hodowli nieopłacalny.
Pochodzenie – skrzyżowanie trutnia z padalcem.

reklama
Cześć!

Ja na nogach od 5:40! Córeczka zrobila nam "fajną" pobudkę - obsrała sie po szyję, wiec z samego rana miała kąpiel. Żebyscie widziały jej zadowoloną minę... :-D

Sylcia - ciekawa lekcja przyrody ;-)

Famme - wszystkiego najlepszego i e-buziaki dla Twojej 7-miesięcznej panienki!!!

Narazie!!!
Miłego dnia!!!

MĄŻ - Zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność
w warunkach domowych przynosi duże straty. W hodowli nieopłacalny.
Pochodzenie – skrzyżowanie trutnia z padalcem.

:-):-):-):-):-) to jest najlepsze:-)
mi Zuzia ładnie spała do 7mej ale nic nie zjadła od wczorajszej kaszki w ilości 100ml bardzo rzadkiej..
zrobiłam jej mleko i nic...

Hej Dziewczyny

u mnie mozolna walka o włączenie kaszki do jadłospisu Juleczki. Wczoraj zrobiłam pierwszy raz na wodzie - taką prawie płynna i wymieszałam ją z 3 łyżeczkami jabluszka - Jula zjadła ze samkiem (było tego koło 50-60 ml), a dzisiaj kaszka bardziej gesta była już blee :-( Oczywiście karmimy sie łyżeczką.

Cięzka walka mnie czeka z tym wywalonym jezorkiem i rozkosznym pluciem. Ale za to, dostaje w nagrodę śliczne uśmiechy :cool2:

Famme słodkie buziaki dla Emilki - dzisiejszej solenizantki :-)

Cześć
u nas chorowania część dalsza, a starszak przy tym taki marudny że hej. Ma gorączkę i nie chce leżeć, a pyskuje przy tym że szok.:dry: Dzisiaj zostaje z babcią, bo młodszy z kolei ma szczepienie. No i czeka mnie wciąganie wózka do przychodni, a najlepsze jest to że przychodnia po remoncie a nie ma podjazdu dla wózków :wściekła/y:
Sylcia tekst super, najlepszy fragment to ten z mężem :tak:

Witam!
Pogoda u nas zdecydowanie lepsza niz wczoraj, nawet słoneczko mamy:-) jak tylko mały sie wyśpi to coś przekąsimy i spadamy na spacerek.

Najlepsze życzonka i buziaki dla świętujących dziś

sylcia niezłe teksty - uśmiałam się:-D:-D:-D

Hejka !!!

Sylcia- proszę jak pięknie poprawiłaś mi humor od rana....dziękuję.

A u nas bezsennie,bezzębnie i bez jedzeniowo:no::no::no::no:.Jutro do lekarza może coś wymyśli....

reklama
Do góry