reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam kochane!!!!

u nas dzis znow piekny sloneczny poranek :-):-) malego wlasnie ululalam, bo maruder przestraszny.

Teraz ide kawke i jakies sniadanko robic.

Zdrowka wszystkim kwietniowym malenstwom!!!!:tak::tak:

Milego dnia!!!

reklama
Piękny poranek mamy - mroźny ale słoneczny wiec i ja pięknie się witam.

I od razu zaległe życzenia 7 i 6 miesięczniakom składam :-) Całuski dla małych słodziaków.

Jula tradycyjnie spi. Wybierzemy sie po deserku na spacerek. Mama juz oporzadzila chałupe, a teraz do sieci weszła i pewnie chwile tu posiedzi.;-) Lece doczytac inne wątki. Miłego dnia :-D

My też witamy się słonecznie:tak::tak::tak: i melduję że chorubsko opanowane tyle że mała marudna potwornie:no::no::no:. W nocy budziła się z 6 razy zjadła 70 mleka i od 2.54 do 4.30 gadała siadała i tylko nie spała:eek::eek::eek:

Dzień dobry. :-)

U mnie też pięknie słońce świeci i po następnym karmieniu wypuszczamy się na spacer. :tak: Mam tylko nadzieję, że kurier zdąży przyjść. Czekam na śpiworek do spacerówki, bo Julian zaczął buntować się w gondoli. :dry:

Miłego dnia. :-)

dzien dobry mamuski,

u nas na razie taki nie pewny dzionek, słoneczko troche wstydliwe i sie czai za chmurami ;D
mała spi to pije kawke i czytam standardowo juz bb.
chwila spokoju, bo od wczoraj marudzi strasznie wprost, ząbek wychodzi...
mam nadzieje z szybko wyjdzie, bo głowa juz pęka.

Witajcie!
My już po spacerku. Świeci piękne słonko ale u nas mroźno.
Przetestowaliśmy dziś kombinezon zimowy. Spisał się znakomicie. Chodź mój synek i tak nie zadowolony bo on nie uznaje niczego po za bodziakiem i rajstopkami.
Ok zmykam obiadek spreparować.

reklama
Spacer zaliczony, Julian spał a ja poczytałam sobie na słoneczku. :tak: Kurier przyniósł śpiworek i wyszykowałam spacerówkę. Przymiarka już była w domu i Julian zachwycony. ;-)Jutro pierwszy raz będzie oglądał świat z zupełnie innej perspektywy.

Uciekam do łóżka. :-p

Dobranoc. :-)

Do góry