sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam skoro świt;-);-);-)ale muszę się pochwalić. Konstancja przespała pierwszą swoją całą noc.Poszła spać o 21 a wstała o 6 zjadła kaszkę i śpi dalej
Co do zazdrości to mój 10 latek nie jest zazdrosny,jest zauroczony najmłodszą siostrą(taki typ charakteru).Za to córka 8 letnia a i owszem też mamy ataki wścieklizny i złości ja je przeczekuję.A najlepiej to znaleźć wieczorkiem chwilę i wyszaleć się ze starszakiem i wyprzytulać oraz pogadać a maluszkiem w tym czasie niech się tata pozajmuje.
Noo to ladnie Ci pospala malenka
Witam!!!!!!
jadzis od 5 juz na nogach. No Filipek przechodzi samego siebie... ja chce z powrotem mojego grzecznego synka
Milego dnia i ide na kawke, bo oczy mam pełne piachu.
Ojj a tu znow idac troszke gorzej jest niz u kolezanki Maluszek Ci bardzo wczesnie wstal
Cześć
u nas szaro i ponuro a zapowiadali trochę słońcaDzięki za rady, wszystko stosujemy, a wynika z tego że trzeba dużo cierpliwości i czasu.
Tyle, że jak tak z nimi siedzę w domu to czasami mam wszystkiego po dziurki w nosie. No, ale tyle narzekania.
Właśnie piję kawkę i szykuję się na rehabilitację z młodszymTrzymajcie kciuki żeby nie płakał. A wieczorem ze starszakiem idziemy na zabawę Halloween
Będzie przebrany za złego ducha (a śmiałam się, że jak będzie niegrzeczny to go przebiorę za parówkę ;-)). To jego pierwsza tego typu zabawa i od wczoraj biedak nie mógł spać tak przeżywał
![]()
Ahh wiesz u mnie teraz raczej do grudnia bedzie deszczowo i ponuro w tamtym roku w grudniu fajnie bylo troszke slonka i cieplo czasem nawet w balerinkach i sweterku na 3/4 chodzilam
dobranoc
Ostatnio edytowane przez moderatora: