reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam skoro świt;-);-);-)ale muszę się pochwalić. Konstancja przespała pierwszą swoją całą noc:tak::szok::tak::szok:.Poszła spać o 21 a wstała o 6 zjadła kaszkę i śpi dalej:happy2::happy2::happy2:

Co do zazdrości to mój 10 latek nie jest zazdrosny,jest zauroczony najmłodszą siostrą(taki typ charakteru).Za to córka 8 letnia a i owszem też mamy ataki wścieklizny i złości ja je przeczekuję.A najlepiej to znaleźć wieczorkiem chwilę i wyszaleć się ze starszakiem i wyprzytulać oraz pogadać a maluszkiem w tym czasie niech się tata pozajmuje.

Noo to ladnie Ci pospala malenka :)) U nas malo jest takich nocy :))

Witam!!!!!!

jadzis od 5 juz na nogach. No Filipek przechodzi samego siebie... ja chce z powrotem mojego grzecznego synka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Milego dnia i ide na kawke, bo oczy mam pełne piachu.

Ojj a tu znow idac troszke gorzej jest niz u kolezanki Maluszek Ci bardzo wczesnie wstal :((

Cześć
u nas szaro i ponuro a zapowiadali trochę słońca :eek: Dzięki za rady, wszystko stosujemy, a wynika z tego że trzeba dużo cierpliwości i czasu. :sorry2: Tyle, że jak tak z nimi siedzę w domu to czasami mam wszystkiego po dziurki w nosie. No, ale tyle narzekania.
Właśnie piję kawkę i szykuję się na rehabilitację z młodszym :dry:Trzymajcie kciuki żeby nie płakał. A wieczorem ze starszakiem idziemy na zabawę Halloween :tak:Będzie przebrany za złego ducha (a śmiałam się, że jak będzie niegrzeczny to go przebiorę za parówkę ;-)). To jego pierwsza tego typu zabawa i od wczoraj biedak nie mógł spać tak przeżywał :tak:

Ahh wiesz u mnie teraz raczej do grudnia bedzie deszczowo i ponuro w tamtym roku w grudniu fajnie bylo troszke slonka i cieplo czasem nawet w balerinkach i sweterku na 3/4 chodzilam :)) Tak przyjemnie bylo :))

dobranoc :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć!!!

Jak tam Halloween?
Czekam na fotki naszych kwietniowych duszków ;-)
My nic nie urządzamy, raz że nastrój niezbyt rozrywkowy, dwa - jesteśmy same z Anią, więc wystarczą mi halloweenowe nocne pobudki :sorry:;-)

A wieczorem ze starszakiem idziemy na zabawę Halloween :tak:Będzie przebrany za złego ducha (a śmiałam się, że jak będzie niegrzeczny to go przebiorę za parówkę ;-)). To jego pierwsza tego typu zabawa i od wczoraj biedak nie mógł spać tak przeżywał :tak:
Za parówke! Dobre!!! :-D;-)

My już po wizycie u lekarza i mam kolejne skierowanie.Tym razem do kardiologa bo otworek w sercu się nie zamknął i szmery są coraz większe...tak kontrolnie i mam nie panikować( łatwo mu tak powiedzieć:sorry::sorry:).
Zawsze najłatwiej powiedzieć. Życzę oby wizyta wypadła jak najpomyślniej! :tak:

no u nas halloween byl fajny dzieciaczki chodzily po przebierane i straszyly :)) cukierek albo psikus tez bylo :))

DObranocka :)))))))))))

Hello i milej niedzielii zyczymy :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadłam żeby się pochwalić.Konstancja powiedziała MAMA.I od razu to wykorzystuje jak jestem w zasięgu wzroku to woła ma-ma i jak jej nie brać na ręce????Siedzimy w domu bo razem z mama pojawiła się gorączka:eek::eek::eek: 3 raz w ciągu 6 tygodni:-:)-:)-(

adusia3- gratuluje dla maleństwa. My co prawda bez takich sukcesów, ale mała zaczęła przekonywać się do butelki:tak:
Inna szczęśliwa wiadomość to już fundamenty pod nowy dom stoją:-):-):-):-)
Chciałabym, żeby w przyszłym roku udało nam się przeprowadzić na zimę:cool:
Zobaczymy, jak na razie to dziś dowiedziałam się, że moja chrześnica kluje się w brzuchu u bratowej:tak:
Podobno z testu obrączkowego tak im wyszło mi jak na razie się sprawdza to, została jeszcze jedna dziewczynka.
A wy też to robiłyście:confused:

Wpadłam żeby się pochwalić.Konstancja powiedziała MAMA.I od razu to wykorzystuje jak jestem w zasięgu wzroku to woła ma-ma i jak jej nie brać na ręce????Siedzimy w domu bo razem z mama pojawiła się gorączka:eek::eek::eek: 3 raz w ciągu 6 tygodni:-:)-:)-(

Gratulacjce :))

adusia3- gratuluje dla maleństwa. My co prawda bez takich sukcesów, ale mała zaczęła przekonywać się do butelki:tak:
Inna szczęśliwa wiadomość to już fundamenty pod nowy dom stoją:-):-):-):-)
Chciałabym, żeby w przyszłym roku udało nam się przeprowadzić na zimę:cool:
Zobaczymy, jak na razie to dziś dowiedziałam się, że moja chrześnica kluje się w brzuchu u bratowej:tak:
Podobno z testu obrączkowego tak im wyszło mi jak na razie się sprawdza to, została jeszcze jedna dziewczynka.
A wy też to robiłyście:confused:

Noo to fajnie ze malenk sie do butlii dala przekonac NOo i ze fundamenty juz stoja :))

reklama
Do góry