reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witamy i my, jak zwykle wyspani na maxa.
Alex zjadł o 7.00 mleko i poszedł spać i wstał o 10.30 no a ja razem z Nim, teraz zjedliśmy sobie śniadanko i Alex ćwiczy raczkowanie no a ja popijam kawusię przy BB.

Caro S - trzymaj rękę na pulsie kochana, szybko zalecz ten stan zapalny i ponownie rób cytologię, bo z tym jak wiesz żartów nie ma.

Kupiłam w końcu śpiworek do wózka bo zimno już było u nas także dziś idziemy na dłuuugi spacer a potem wracam do wczoraj zaczętych porządków w domu, bo już zaczynam takie trochę świąteczne robić z odsuwanie mebli i myciem wszystkiego, akurat do Świąt Bożego Narodzenia skończę.

Miłego dnia wszystkim.Pa

reklama
a jado pracy wieczorem czyli nic nowego ostatnio pokazywalyscie na zakupowym te fajne szaliki polarowe no i mama mi sle ze dwa juz sie chlodno robi wiec beda jak znalazl

witam się z rana:-D
Ale pogoda masakra:wściekła/y:
Ja właśnie śniadanko szamam i do tego mocna kawa...bo bez kawy to nie da się żyć..pewnie następna będzie ale już z mlekiem tak ok 11tej:)

witam sie u nas tez pada ale co tam-nastrój dobry trza miec :-)

Caro ale sny...

ja sie ciesze bo wylicytowałam bujaczek nówke za 100 fishera!:-)

heja laski!!!

pogoda dzis chyba w calej Polscedo bani. Ja od rana sprzątam , bo rodzinka mi sie zwalala. :rofl2::rofl2::rofl2:
Kuzyna synek ma 4-te urodziny i imprezka będzie .Oni nie maja za duzego mieszkania , zeby cała plejade rodznki przenocowac, bo mknie z Elku hehehhe:-D:-D:-D:-D wiec u mnie częściowo noclegownia będzie. Zostalo mi tylko łazienke sprzątnąc i podłogi zmyć.

Jeszcze siostra ze szkrabem 3-miesiecznym zaraz w odwietki sie zapowiedziała, wiec pełna chata. To lubię......i to jest własnie jedyna rzecz , której brakowało mi w Holandiiii :tak::tak::tak:

buziolki i miłego dnia

Hejka babeczki!
Nie zagądałam tu juz troszkę, ale to przez doła jaki chwytam. Od stycznia wracam do pracy i zaczynamy powoli szukać opiekunki dla Kacperka. Wprowadza mnie to w fatalny nastrój, bo niewyobrazam sobie zostawic Go komus obcemu, ale w naszym przypadku to koniecznośc. Do tego jeszcze ten brak słoneczka.
Ech... nie pozostaje nic innego jak tylko być twardą i wziąć się w garść i nie myśleć, że niedłuo powrót do pracy. Zczynam sobie wmawiać, że to jeszcze 2 wspaniałe miesiące, które całe spedzę z ukochanym szkrabikiem. Cały czas truję na ten temat mężowi, ale i wam chciałam się pożalić co by mi się choć trochę lżej zrobło.

Sorki, że smęcę w końcu nie jestem pierwszą a ni ostatnia, która to czeka, ale jakoś ciężko się pogodzić.

Gonia dasz radę :)
Ja wróciłam, i wszystko gra, a też miałam rozterki.
Masz jeszcze kupę czasu! Ale dobrą nianię lepiej znaleźć wcześniej.

reklama
witam się z rana:-D
Ale pogoda masakra:wściekła/y:
Ja właśnie śniadanko szamam i do tego mocna kawa...bo bez kawy to nie da się żyć..pewnie następna będzie ale już z mlekiem tak ok 11tej:)

U mnie pogoda tez okropna leje i wieje ;/

witam sie u nas tez pada ale co tam-nastrój dobry trza miec :-)

Caro ale sny...

ja sie ciesze bo wylicytowałam bujaczek nówke za 100 fishera!:-)

Noo to za ladna cene sobie wylicytowalas :)) Ja mam bujaczek/krzeselko dla wiekszego dziecka z Chicco :)) jestem w miare zadowolona :))

Hejka babeczki!
Nie zagądałam tu juz troszkę, ale to przez doła jaki chwytam. Od stycznia wracam do pracy i zaczynamy powoli szukać opiekunki dla Kacperka. Wprowadza mnie to w fatalny nastrój, bo niewyobrazam sobie zostawic Go komus obcemu, ale w naszym przypadku to koniecznośc. Do tego jeszcze ten brak słoneczka.
Ech... nie pozostaje nic innego jak tylko być twardą i wziąć się w garść i nie myśleć, że niedłuo powrót do pracy. Zczynam sobie wmawiać, że to jeszcze 2 wspaniałe miesiące, które całe spedzę z ukochanym szkrabikiem. Cały czas truję na ten temat mężowi, ale i wam chciałam się pożalić co by mi się choć trochę lżej zrobło.

Sorki, że smęcę w końcu nie jestem pierwszą a ni ostatnia, która to czeka, ale jakoś ciężko się pogodzić.

Ajj nie smeczisz kochana Ja tez tak myslalam ze do pracy sobie pojde ale jak pomysle ze mam Nadinke zostawic z kims obcym to od razu sobie odpuszczam stwierdzilam ze moge w dzien byc z nia a w nocy pracowac ale takie prace to jedynie w barze na dysce albo w klubie z striptizem a kazda z tych prac odpada a ta trzecia to w ogole :))

Do góry