reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Noo ... tez bbym chciala w koncu mieszkac sama ... Jak na razie mieszkamy z znajomymi i mam juz dosyc tych wszystkich dziwnych sytuacji ;/

Dobranoc kochane :))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkich!

Adusia zdrówka życzę dla małej! A nie boli ją to gardełko?

Mandarynka obstawiam kwestię przyzwyczajenia się do nowych pokarmów. U nas na początku też były problemy, teraz już ok.

Rozmawiałam dzisiaj z sąsiadką pediatrą i powiedziała, że to normalne. Brzuszek musi sie przyzwyczaić. Marchewka ma duzo skrobi, która fermentuje w brzuszku i stąd gazy.

Ja mam szczypienie po 16 mala dostanie 3 szczypionki w nozki :(

Rany czemu aż 3?? Na co te szczepionki?

A Agatka dzisiaj pół roczku kończy! Ależ ten czas leci. :szok:
Pozdrowienia dla wszystkich współświętujących :-)
Właśnie mi się przypomniało, że w dzień przed skończeniem przez Anię pół roczku wyszły jej dwie dolne jedynki, a ja tego dnia dostałam pierwszy okres.
A teraz nic! Każde dziecko inne :-)
Ania dzisiaj powiedziała, że kocha Agatkę "tak prosto z serca" :-);-)

Pa pa!

Maryś, Koga, Aniołek i Mandarynka - buziaki dla 6-miesieczniaków!!!

Mandarynka - fajnie powiedziane... Dzieciaki potrafią rozbroić :tak:

A wogóle to Witajcie i miłego dnia wszystkim, a maluszkom duuużo zdrowia!:-)

Dzień dobry wszystkim:-)
Wczoraj miałam ciężki wieczór- Ala dostała lekkiej temperatury po tym szczepieniu i nóżka jej spuchła i ją bolała....darła się i marudziła kilka godzin...nic nie chciała pomóc no...:-(
Ale dziś rano wstała zadowolona i teraz fika sobie w łóżeczku...minę ma przy tym taką, jakby planowała rozkręcenie go na części;-)

DzieńDoberek!!!!!!

My juz na nogach od 7. Nocka w miare spokojna tylko ,Filipek domagał się cyca o 5 , ale dostal tylko smoka :-):-)

Mandarynka, Marys, Koga i Aniolek - najlepszego kochanym polrocznym szkrabom

Ja dzis bede miala gosci z Elku, znajomi leca jutro i tak wpadna do nas na nocke :happy::happy:Wiec trzeba troszke chatke ogarnac!!!

Milego dnia

Cześć i czołem!!!!

Dziś mam zdecydowanie lepszy dzień Konstancja już jest sobą jedynie apetyt nie dopisuje....no ale nie można mieć wszystkiego;-);-),spała też dobrze.
Mandarynka-jedynymi objawami choroby była monstrualna gorączka i brak apetytu:eek::eek::eek:

A zadanie bojowe na dziś to fuuuura prasowania:sorry::sorry:

czesc, czesc
wszystkim zakatarzonym i chorowitym szybkiego powrotu do formy. Pogoda dzisiaj fatalna - od rana leje i zimno - no prawie jak w listopadzie. Na dwór żal psa wygonic, a co dopiero z dzieckiem w wozeczku się wywlec :wściekła/y:.

Dziś mam zdecydowanie lepszy dzień Konstancja już jest sobą jedynie apetyt nie dopisuje....no ale nie można mieć wszystkiego;-);-),spała też dobrze.
A zadanie bojowe na dziś to fuuuura prasowania:sorry::sorry:

Adusia super, bo żal mi bylo Konstancji bardzo. Ja czytam was dziewczyny i na zamknietym ale nie daje rady odpisywac. Za prasowanko rano sie zabralam , teraz wlasnie pralka skonczyla prac wiec za wywieszanie sie zabiorę. Do tego mam ambitny plan kucharski - wczoraj przytargałam do domku piękną dynię - dzisaj zupka i ciasto z niej bedzie :-D

W domku zakatarzony m.i Misia, ale ich dzielnie kuruję i na razie gorzej nie jest :-).
No to lece. pa.

reklama
Do góry