reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
w pracy lub na zamkniętym :-D
ja właśnie szamię jedzonko, dzieć się grzecznie bawi na łóżku obok, normalnie jak uda mi się dotrzeć do kuchni po ciasto i kawę, to uznam poczatek tego dnia za czystą sielankę:-D:-D

Dotrzesz po to ciasto:-D:-D:-D...ja tam nawet w malignie po ciasto się doczołgam.......

Witam na otwartym wszystkie mamusie!!!!

Sylcia007- i jak wieczoro-noc ?Udana?

Miłego dzionka życzę!!!!

Hej dziewczyny można się przyłączyć ?
Kiedyś się już przedstawiałam, ale to było dawno temu. Przypomnę tylko, że jestem mamą 5 letniego Mateusza i kwietniowego Bartka Praktycznie się nie udzielałam, bo było sporo problemów z ciążą. Teraz w miarę leci, ale każda wizyta u pediatry spędza mi sen z powiek :confused2: a jutro kolejne szczepienie i zobaczymy co nowego powie.
Buźka :-)

Witajcie mamuski i maluszki

wlasnie zostalam podlaczona do swata..hehe..pan d internetu wyszedl kilka minut temu..w koncu bo juz na nowym domku 2 tygodnie a neta nie bylo bo tu maja na wszystko czas i im sie nie spieszy ale juz mam ..heheh... teraz bede juz codziennie z Wami .oczywiscie nienadrobie tego wszystkiego bo nie mam szans ale bede chociaz na bierzaco

lece mala klasc spac

Dotrzesz po to ciasto:-D:-D:-D...ja tam nawet w malignie po ciasto się doczołgam.......

Witam na otwartym wszystkie mamusie!!!!

Sylcia007- i jak wieczoro-noc ?Udana?

Miłego dzionka życzę!!!!

Kochana bardzo udano bardzo :)):laugh2: :-D :rofl2:

Hej dziewczyny można się przyłączyć ?
Kiedyś się już przedstawiałam, ale to było dawno temu. Przypomnę tylko, że jestem mamą 5 letniego Mateusza i kwietniowego Bartka Praktycznie się nie udzielałam, bo było sporo problemów z ciążą. Teraz w miarę leci, ale każda wizyta u pediatry spędza mi sen z powiek :confused2: a jutro kolejne szczepienie i zobaczymy co nowego powie.
Buźka :-)

Hejo kochana przylaczaj sie przylaczaj :)) MIlo mi poznac Sylwia jestem pozdrawiam wraz z D i moja coreczka Nadinka :)) :-):-):-)

Witam babki :) Dzien mija rewelacyjnie wszystko miedzy mna a Damianoo uklada sie rewelacyjnie Bardzo jestem zakochana choc czasem mam ochote go zabic doslownie bo mnie wyprowadza z rownowagi Ale kocham go nad zycie jak i oczywiscie coreczke Nadinke :)) A ja domek posprzatalam i zaraz zabieram sie za obiadek :)) Buziaczki moje drogie milego dnia :)))))))))

Cześć, jestem z czerwcówek :) ale już wróciłam do pracy dlatego mam gorącą prośbę

Wejdźcie na ten link

http://www.nocanka.pl/podklady_products_id-555.html

I na dole wyświetlą Ci się reklamy google. Otwórz każdą, tak aby się stronka wczytała.

Zbieram kliknięcia - jak będę miała dużo to może uda mi się, że nie będę musiała płacić na koniec roku za serwer..... Potrzebuje jeszcze z ok 200 adresów IP dlatego walczę z tym jak mogę....

Z góry bardzo dziękuję !

reklama
Marzenka1 witamy :-) powodzenia jutro u pediatry i spokojnego szczepienia :-)
didi witamy ponownie ;-)

ja niestety też z tych, które nie dadzą rady doczytać :zawstydzona/y:

dobranoc :-)

Do góry