reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ja gotuje jak na razie dla mnie dla Damiana i zaniedlugo zaczne gotowac dla Nadiny :))
Damianooo zje wszystko :) Wiec z nim problemow zadnych nie mam :)) Noo ale trzeba patrzec co sie gotuje bo Damianooo kucharz jest :))

reklama
Witam się i ja :-D
Szczepienie zaliczone dopiero druga dawka i o dziwo w końcu wizyta przebiegła bez problemów. U nas był cały czas problem, że główka była ciut większa od klatki, później się zrównała a teraz w końcu przerosła :tak: No a ja odetchnęłam uff.

U nas zazwyczaj gotuję ja. Nie mamy problemów, starszy i mąż są wszystkożerni, a w szczególności mięsożerni :sorry: Nie lubię tylko jak ktoś mi się wtrąca w garnki, albo każe robić po swojemu :cool: to lepiej niech robi sam a nie poucza :-)

hejka:)
dzis jakis dziwny dzien, na dodatek wstalam o 12:szok::szok:az niemozliwe bo zawsze ok 9 wstaje a dzisiaj tak pozno... nawet Kondzio mnie nie obudzil, dzis w nocy grzeczny byl bo obudzil sie tylko o 5 i pozniej spal caly czas:-) M w pracy a ja siedze w domku i nie wiem co ze soba robic. Za godzinke ide po syna kumpeli do szkoly a szczerze mowiac nie chce mi sie:sorry:no ale obiecalam...
Konrad konczy dzisiaj kolejny miesiac swego zycia:-pjak ten czas leci, jeszcze niedawno trzymalam go pierwszy raz na rekach a tu juz 5 miesiecy:szok:jutro dostanie swoje pierwsze sniadanko- kaszke ryzowa bananowa:-) ciekawe czy mu zasmakuje. Wczoraj pierwszy raz jadl jabluszko a jego mina byla niepowtarzalna:-D:-Dale zjadl prawie cala porcje:tak:
marzenka ja tez nie lubie jak ktos sie wtraca, od razu odechciewa mi sie gotowac:-p

Hej :-):-)
My tez dzisiaj zaliczylismy szczepienie :tak::tak: Maly narazie spi ale wszystko ma pod kontrola bo jedno oko nie do konca przymkniete ;-);-)
Wlasnie bede zabierac sie za przygotowywanie obiadku, zobaczymy co z tego wyjdzie bo dzisiaj piersi z kuraka w ciescie nalesnikowym :tak::tak: pierwszy raz bede robic :-D:-D
Marzenka u nas tez tak jak kainkas pisze glowka zawsze byla wieksza i nigdy nikt nie mowil, ze to zle :confused::confused:
Pozdrawiamy wszystkie mamy :-D:-D

Dzien udany ! :)) Kawka rowniez udana i to nawet bardzo i obiadek udany Mmm pyszniutki Wszystko superr wyszlo :)) Teraz malenka klade powoli spac i z misiakiem sobie posiedze i sie poprzytulamy :))

Milego wieczorka kochane :))

Dobranoc :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry