reklama
Wreszcie w domku nio:-) cały dzień wykładów i zajęć...padam po prostu...ale jutro mam cały dzień wolny to sobie poleniu****e:-)
Weekend nie wiem kiedy i jak mi przeleciał...w sumie po za odwiedzinami u przyjaciela ( i jego słodkiej małej córeczki
) nic specjalnego się nie działo
Co do zakupów ciążowych to kupiłam kilka drobiazgów dla maleństwa ale większe zakupy zacznę w grudniu-wtedy przyjedzie moja mama z toną rzeczy dla dziecka( ambitnie wykupuje wszystko co się da :-)) i będę mogła się zorientować czego jeszcze mi trzeba
Weekend nie wiem kiedy i jak mi przeleciał...w sumie po za odwiedzinami u przyjaciela ( i jego słodkiej małej córeczki

Co do zakupów ciążowych to kupiłam kilka drobiazgów dla maleństwa ale większe zakupy zacznę w grudniu-wtedy przyjedzie moja mama z toną rzeczy dla dziecka( ambitnie wykupuje wszystko co się da :-)) i będę mogła się zorientować czego jeszcze mi trzeba
A
alka303
Gość
marys normalnie sie usmiałam ale tak pozytywnie z tego ping ponga! normalnie czad! hihi a ciekawe jak to będzie jak brzuszek będzie większy!
a mi z aktywnosci to rowerka brakuje bo akurat to naprawde lubiałam...bardzo
wciełam budyn i taaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk mi dobrze
ups... nam
hihi
a mi z aktywnosci to rowerka brakuje bo akurat to naprawde lubiałam...bardzo
wciełam budyn i taaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk mi dobrze
ups... nam
aha83
kwietniówka '09
Alka ale mi ochoty na budyń narobiłaś....ale jestem pełna jeszcze po obiedzie, więc może sobie odpuszczę.
Ale jak ochota nie przejdzie to będzie mój mężuś biedny...bo budyniu w domu mam brak, a tu w Holandii to sama nie wiem jak to po holendersku
( zaraz będę szukała w słowniku) i gdzie go nawet szukać. 
Oki , buziaki i miłego wieczornego relaksowania!!!
Ale jak ochota nie przejdzie to będzie mój mężuś biedny...bo budyniu w domu mam brak, a tu w Holandii to sama nie wiem jak to po holendersku

Oki , buziaki i miłego wieczornego relaksowania!!!
A
alka303
Gość
hihi
to dam ci przepis aha jak zrobic budyn nie z torebki
dajesz szklankę mleka, łyżkę cukru, jajko(tylko zółtko) i łyżkę mąki ziemniaczanej plus kakao i gotowe
mleko wymieszaj z żółtkiem i mąką, zagotuj cały czas mieszając wrazie co smacznego
a przepis pamietam jeszcze z szkoły mielismy takie zajęcia jak technika i chłopcy robili karniki dla ptaków a my dziewczynki na drutach szydełka...i do dzis pamietam smak utartej marchewki z jabłkiem...super że mi to przypomniałas
almani tez lubie basen choc nie umiem pływac ale zawsze sobie ngami pomachałam na desce i tak pływałam...aż mam ochote sie tak zanurzyc...
dajesz szklankę mleka, łyżkę cukru, jajko(tylko zółtko) i łyżkę mąki ziemniaczanej plus kakao i gotowe
mleko wymieszaj z żółtkiem i mąką, zagotuj cały czas mieszając wrazie co smacznego
a przepis pamietam jeszcze z szkoły mielismy takie zajęcia jak technika i chłopcy robili karniki dla ptaków a my dziewczynki na drutach szydełka...i do dzis pamietam smak utartej marchewki z jabłkiem...super że mi to przypomniałas
almani tez lubie basen choc nie umiem pływac ale zawsze sobie ngami pomachałam na desce i tak pływałam...aż mam ochote sie tak zanurzyc...
aha83
kwietniówka '09
hihi
Hehe super wielkie dzięki!!! No to jak coś problem będzie z głowy!!
A
alka303
Gość
hihi w naszym stanie trza sobie pomagac
a macie przepis jak z niczego zrobic sledzie w octcie?
bo to jedyna zachcianka która mnie trzyma i trzyma....hihi
bo to jedyna zachcianka która mnie trzyma i trzyma....hihi
reklama
A
alka303
Gość
a ja je pokochałam...hihi kiedys jadłam okazjonalnie (imprezki czy swieta) a teraz....na kilogramy! choc ciepłe bułeczki nie pogardzę...hihi
Podziel się: