reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Wreszcie w domku nio:-) cały dzień wykładów i zajęć...padam po prostu...ale jutro mam cały dzień wolny to sobie poleniu****e:-)
Weekend nie wiem kiedy i jak mi przeleciał...w sumie po za odwiedzinami u przyjaciela ( i jego słodkiej małej córeczki:) ) nic specjalnego się nie działo:-p
Co do zakupów ciążowych to kupiłam kilka drobiazgów dla maleństwa ale większe zakupy zacznę w grudniu-wtedy przyjedzie moja mama z toną rzeczy dla dziecka( ambitnie wykupuje wszystko co się da :-)) i będę mogła się zorientować czego jeszcze mi trzeba:)

marys normalnie sie usmiałam ale tak pozytywnie z tego ping ponga! normalnie czad! hihi a ciekawe jak to będzie jak brzuszek będzie większy!

a mi z aktywnosci to rowerka brakuje bo akurat to naprawde lubiałam...bardzo :)

wciełam budyn i taaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk mi dobrze :)

ups... nam ;) hihi

No mi tam tej zimy będzie brakowało jazdy na łyżwach... z kolei lubię basenik ale teraz tak łatwo marznę, że na samą myśl mi się odechciewa pływania:-p

Alka ale mi ochoty na budyń narobiłaś....ale jestem pełna jeszcze po obiedzie, więc może sobie odpuszczę.

Ale jak ochota nie przejdzie to będzie mój mężuś biedny...bo budyniu w domu mam brak, a tu w Holandii to sama nie wiem jak to po holendersku :baffled:( zaraz będę szukała w słowniku) i gdzie go nawet szukać. :no:

Oki , buziaki i miłego wieczornego relaksowania!!!

hihi
to dam ci przepis aha jak zrobic budyn nie z torebki

dajesz szklankę mleka, łyżkę cukru, jajko(tylko zółtko) i łyżkę mąki ziemniaczanej plus kakao i gotowe

mleko wymieszaj z żółtkiem i mąką, zagotuj cały czas mieszając wrazie co smacznego

a przepis pamietam jeszcze z szkoły mielismy takie zajęcia jak technika i chłopcy robili karniki dla ptaków a my dziewczynki na drutach szydełka...i do dzis pamietam smak utartej marchewki z jabłkiem...super że mi to przypomniałas :)

almani tez lubie basen choc nie umiem pływac ale zawsze sobie ngami pomachałam na desce i tak pływałam...aż mam ochote sie tak zanurzyc...

hihi
to dam ci przepis aha jak zrobic budyn nie z torebki

dajesz szklankę mleka, łyżkę cukru, jajko(tylko zółtko) i łyżkę mąki ziemniaczanej plus kakao i gotowe

mleko wymieszaj z żółtkiem i mąką, zagotuj cały czas mieszając wrazie co smacznego

Hehe super wielkie dzięki!!! No to jak coś problem będzie z głowy!!

hihi w naszym stanie trza sobie pomagac :) a macie przepis jak z niczego zrobic sledzie w octcie?
bo to jedyna zachcianka która mnie trzyma i trzyma....hihi

reklama
a ja je pokochałam...hihi kiedys jadłam okazjonalnie (imprezki czy swieta) a teraz....na kilogramy! choc ciepłe bułeczki nie pogardzę...hihi

Do góry