reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Dziś udało mi się poczuć pierwsze ruchy dzidzi:-) przynajmniej tak mi się wydaje-nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam:) lekarz mówił mi, że ruchy mogę zacząć odczuwać w miarę wcześnie-a to dlatego, że jak było usg w 11 tygodniu to stwierdził, że tak ruchliwej dzidzi na tym etapie jeszcze nie widział:-)

Dziś udało mi się poczuć pierwsze ruchy dzidzi:-) przynajmniej tak mi się wydaje-nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam:) lekarz mówił mi, że ruchy mogę zacząć odczuwać w miarę wcześnie-a to dlatego, że jak było usg w 11 tygodniu to stwierdził, że tak ruchliwej dzidzi na tym etapie jeszcze nie widział:-)

hehe to tak jak u mnie
mówił że łobuz będzie :D

moja niunia od 12 tygodnia jest strasznie ruchliwa super uczucie jak bylam w ciąży z Julką to od 15 tygodnia dawała popalic:) słodkie uroki bycia w ciąży:)

Ostatnia edycja:
zazdroszczę tego uczucia....tak bym już chciała poczuć moje maleństwo:-(..wiem wiem teoretycznie jest jeszcze czas ale czytając że tyle z Was juz czuje dzieciaczki to robie się smutna:-:)-( Widocznie jestem zbyt niecierpliwa:baffled:

Cześć dziewczyny.Jak dzisiejsze samopoczucie?Ja siedze w pracy na szczęście za dwie godzinki kończe i dwa dni wolnego przede mną...w poniedziałek mam troszkę załatwiania,ale we wtorek chcę troszkę poleniuchować.Ciągle mysle o prezencie dla mojego M i nie wiem.:-( Ciężko jest coś wymyślic dla faceta:crazy:

Marcia1986 ja sie boje okropnie porodu :/ mam nadzieje ze po szkole rodzenia troche sie uspokoje :)Ewa_1983, a ja juz myslalam ze ze mnie taka beksa :p tez sie rozklejam i to jak ... jak widze te malutkie rączki i nózie tooo ... :)Almani, mam nadzieje ze na nastepnej wizycie, tj. 29 poznam juz plec, tez nie umiem sie juz doczekac :)pozdrawiam kwietnioweczki :*

reklama
Właśnie myślałam sobie nad szkołą rodzenia...i naprawdę nie chce mi się na nią chodzić. Raz, że mój J nie będzie mógł iść tam ze mną, a dwa że na "imprezach" tego typu źle się czuję...i teraz mam dylemat nio:-(

ania_g21 skąd ja znam ten ból no;p prezent dla faceta...dramat:-p

Do góry