reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

:-DWitam kochane kwietnióweczki!!

Jak tam samopoczucie po weekendzie? U mnie wszystko ok a jeszce tym bardziej że wczoraj bylam u mojej tygodniowej chrześnicy :-) jest poprostu kochana takie maleństwo, śliczna no poprostu miodzo :tak::-D i już zrobiła kupke cioci na kolankach:-D

pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę

reklama
ania i almani - ja uwielbiam robic prezenty - załóżcie sobie, że same jestescie facetami i co chcecie dostac... ja mojemu ciągle cos wymyslam... teraz zrobiłam mu plastron na zamówienie - pod jego hobby rzeczy z smiesznymi nadrukami, teraz jescze wymysliłma majteczki z napisami:chrapie, hipoteka, dziecko w drodze hihi

a co do rodzenia...już też bym chciała dzidzie...dłuży mi sie już ten czas...wczoraj sliczne spiochy kupiłam ...boskie...i juz bym chciała swoje dziecko ukochac :)

Witajcie po weekendzie :happy2: Weekend wspaniale tylko szkoda że taki krótki...i znów w pracy trzeba całe 5 dni siedzieć :-( Jak ja nie lubie poniedziałków :hmm:Pozdrawiam i życze miłego dnia.

Witam!!!!

U mnie weekend tez minał spokojnie. Sobota "zakupy ciążowe", potem spacerek nad morzem, niedziela była deszczowa, wiec caly dzień z M. przewalaliśmy się i oglądaliśmy filmy. :happy2:

Teraz jeszcze leżę z laptopem w łóżku i nie chce mi się wychodzić spod kołderki :tak:tak tu cieplutko.

Pozdrawiam i zyczę miłego dnia wszystkim!!!

Witajcie po weekendzie :happy2: Weekend wspaniale tylko szkoda że taki krótki...i znów w pracy trzeba całe 5 dni siedzieć :-( Jak ja nie lubie poniedziałków :hmm:Pozdrawiam i życze miłego dnia.
cóż ... podpisuję się pod tym rękoma i nogami .....

a my w sobotę poimprezowaliśmy (znowu) nocka lekko zarwana:zawstydzona/y: a w niedzielę dobiliśmy się porządkami, sadzeniem, przesadzaniem i nawożeniem ogrodu:happy2: synek padł o 19:szok: więc chodciaż wieczór był leniwy
pozdrawiam

Cześć dziewczynki :-)

My też zrobilismy sobie z sąsiadami małą imprezke sobotnią. Fajnie było tylko mi się spać chciało :-p

Co do ruchów to ja czuję już na 1000% - to już są prawdziwe "kopniaczki" :tak:

A co do porodu - mi na razie się nie spieszy, dobrze jest jak jest :-) i tak mam sporo na głowie ;-). Po za tym trochę się obawiam jak to będzie, jak Daria zareaguje i takie tam...

Witam!!!!

U mnie weekend tez minał spokojnie. Sobota "zakupy ciążowe", potem spacerek nad morzem, niedziela była deszczowa, wiec caly dzień z M. przewalaliśmy się i oglądaliśmy filmy. :happy2:
Dokładnie to samo robiłam :-) Tylko dodatkowo w garażu mamy stół do ping pong i to jest ostatnio jedyna forma sportu jaka uprawiam codziennie. Mąż się śmieje ze tak dobrze mi idzie ze wyśle mnie na mistrzostwa ciężarnych :-)

Ostatnia edycja:
Córeczka jest już duza i napewno dobrze przyjmie rodzenstwo tylko musisz juz jej tlumaczyć co sie zmieni, moja Jula ma niecale 2 latka i odkad sie dowiedzialam o ciazy tlumacze jej ze mama ma dzidziusia w brzuszku niedawno bratowa rodzila to mowie ze bedziemy mieli dzidzie jak Cyprianek:)
Ze dzidzius bedzie spal w jej łużeczku a Juli kupimy łuzko i takie tak Julia sie bardzo cieszy i mowi wszystkim ze bedzie miala brata:) przychodzi do mnie rano do łużka i caluje brzuch dziendobry dzidzius:D
Naprawde od poczatku jej tlumacze nawet zabralismi ja na usg i ona chodzi dumna i opowiada ze bedzie mamie pomagac przy dzidziusiu mam nadzieje ze jak urodze to dalej bedzie miala takie podejscie:)

reklama
Do góry