reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Zazdroszczę wam tych basenów.
U nas nie ma basenów jodowanych:-( No chyba ze ja o czymś nie wiem. I się troszkę boje. Bo ja mam i mąż alergie na wodę chlorowaną. Wystarczy ze w kranie będzie za mocno chlorowana i dostajemy uczulenia. To pewnie i mały ma :-(A szkoda bo basen to fajna sprawa.
Niech wasze pociechy się super bawią na "wielkich wodach" :-)
Gabi powodzenia jutro!
Lece spać. Soboto to jedyny dzień kiedy mogę się wcześniej położyć :tak:
Miłej nocki.

reklama
Zazdroszczę wam tych basenów.
U nas nie ma basenów jodowanych:-( No chyba ze ja o czymś nie wiem. I się troszkę boje. Bo ja mam i mąż alergie na wodę chlorowaną. Wystarczy ze w kranie będzie za mocno chlorowana i dostajemy uczulenia. To pewnie i mały ma :-(A szkoda bo basen to fajna sprawa.
No wiesz, nie jestem na 100% pewna, ale są dwa w Zaściankach i na mleczaku :tak:. Jakbyś była zainteresowana, to mogę się popytać.
Komary mnie zjadły na rowerku, a mała nauczyła się startować - bomba :-)
Dobrej Nocki

witajcie!

uff, samotny dzień z glowy, to znaczy sam na sam z wojtasem, jutro z rana wróci M., nudno nie było, ale tak głupio jak nie ma się do kogo odezwać jak mały śpi... i wiecie co wcale nie jestem zmęczona, tyle że nie robiłam dzisiaj ani zakupów, ani obiadu ani nie sprzątalam, to chyba dlatego, i nie chce mi się spać, a normalnie o tej porze to na oczy nie widze

dobrej nocki

ano właśnie......bez sensu tak samej
ja dzisiaj mialam męża,chodziaz odsypiał, poza tym zaczynam sie o niego matrwic
przez to przeprawcowanie to zdrowie mu siada, dostaje mega skurczy- dzis nie mogł wejsc po schodach
nafaszerowałam go magnezem, potasem i witaminami ale licho to widze:-(

Witam!!!!
Nareszcie spanie sie wyrównało bo z nocną przerwą na gadanie to koszmar był:no::no:.Wczoraj był dzień małojedzenia....rano mleko długie spanko i obiadek o 13 spanko i pierś o 18 i o 21 mleko.Na głodną nie wyglądała...

klucha ja myślałam, to taka zazdrość, jak mała różnica wieku dlatego czekałam 5,5 roku, a tu wielkie rozczarowanie :shocked2: - to dopada niezależnie od wieku :baffled:
Wiecie coś w tym jest... 10 letni syn nie jest zazdrosny ale za to 8 letnia córcia:confused::confused: a i owszem.Widocznie zazdrość nie zna wieku:tak::-D:tak: bo syn jak rodziła sie pierwsza siostra też przyjął ją z otwartymi łapkami:happy::happy:....

Ja tylko się witam słonecznie, cieplutko, pogodnie, niedzielnie,radośnie... czego i Wam wszystkim życzę!!! :-D:-D:-D

I idę szykować się na wycieczkę do aquaparku.

Do później! :happy:

reklama
Do góry