Witam się nieprzytomnie
skunkanka - gratuluję bryki!!! Mój pierwszy samochód to czerwone punto wspaniale wspominam :-) i oby Ci się dobrze prowadził
- hmm mam sentyment ...
Hehe dzięki:-) ja przechodzę chyba wszystkie fazy fiata, zaczynałam od malucha, później seicento, teraz punciak, ale zamierzam i tak zatrzymać się na jaguarze
tylko najpierw w tego totka trafić
Heja laski !!!
Witam sie z ranka.
u nas dziś slonecznie od rana.
Wiec moze znowu będzie morze
Kochana, ale PIĘĘĘĘKNIE!!!!!
MaDunia super, będziesz spokojniejsza o psinę
co do bałaganu -łączę się w bólu... ostatnio dochodzę do wniosku, że mi się w następstwie biedronek krasnoludki wykluły, bo co posprzątam - za moment i tak jest bajzel
A a propos zwierząt... Ziomuś, kot mój gigantyczny, od czasu, jak go wzięliśmy ze schroniska, miał straszliwie śmierdzący oddech i bolało go uszko. Po kilku wizytach u weterynarza, zastrzykach (bo nie chciał łykać tabletek), okazało się, że ma na tych dziąsłach jakąś bakterię, której nie da się wyleczyć do końca... je normalnie, tyle tylko, że oddech powala...
natomiast wczoraj znowu smerał się po uchu, zajrzałam, a tam czarny czop grubości małego palca...wyczyściłam mu ucho, M musi z nim jechać do weterynarza, a Ziomek siedział i zadziwiony rozglądał się wokoło, bo nagle znowu słyszał stereo
Moje dziecię dało mi nieźle w kość w nocy. Budził się co godzinę, pić mu się chciało od tej temperaturki, a ja zużywam zapałki do podtrzymywania powiek
Wiki piękne zdjęcia