reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

aha-powiedz mi jak zabieg laserowego likwidowania rozstępów?

aj narazie efektow nie widac..... :confused::confused: trzeba poczekac jeszcze z 2 tyg. Ale mam nadzieje ze cos tam pomoglo.

Ja powoli się ogarniam..... ale sie wkurzam, ze nie uda mi sie was nadrobic, nie mowie juz nawet ze duzo tu u nas zmian od kiedy nowe administratorki swietnie zadza... ale jakos powoli sie w tym wszystkim lapie :-):-):-)

buzka

reklama
Tylko trochę poczytałam, bo padam ale:

klucha gratulacje wielkie!!!! I ja również czekam na foto!!! I życzę, aby obrączka szybko się pojawiła ;-)

bluebell buziaki dla Twego cudownego syneczka, który skradł serce me i mojej Zuzi! ;-)
PApa

i ja mam lenia okropnego,
siedzimy i ogladamy tv i wybieramy sie na jakis spacer powoli
wczoraj muj duren dal mi pierscionek i powiedzial ze po tym to juz tylko obraczka
Noooo gratuluję!!!!
skunkanka - wiem, że Vojtę ciężko znieść, dziecka też nie bawi ale na prawdę działa cuda i warto. A tak wogólę, to czemu się rehabilitujecie?
Że cuda czyni wiem, moja siostra jest rehabilitantką i też mi to mówi, zresztą sama widzę efekty. Jeździmy, bo Mały ma asymetrię, mniej odwraca główkę w prawo. Dostaliśmy skierowanie do ośrodka bliżej nas i z NFZ, ale jeśli chodzi o tą metodę, wolę jechać dalej i zapłacić, niż iść do niesprawdzonego terapeuty...

A ja zrobiłam kuchnię na błysk i potrzaskałam wazon :-p
Również gratuluję:-p

Byliśmy na grillu u szwagrów i zaskoczona byłam, jak nagle się ochłodziło:dry: teraz mam zatkane zatoki, boli mnie makówka, już wypiłam herbatę z miodem i cytryną, mam nadzieję, że nic się nie wykluje:dry:

:-):-):-):-):-):-):-) Alus dziekuje Ciociom za buziaki i tez odsyla!!!

Nadii1dzieki za mile slowka!!!:-D Choc rzeczywiscie zalotnik z niego niezly.Klucha gratulacje!!!czyli panna z simlockiem nam sie szykuje.Gabi to jakie to gody???wszystkiego naj i stu lat z chlopem!!!

My dzis caaaly dzien nad woda-opalilam sie jak durna.Maly szalal a potem spal.I w ogole dzis prawie nic nie jadl.Normalny jest taki nagly spadek apetytu????

Kochane ja jade z Alusiem na tydzien do przyjaciolki wiec moze mnie nie byc na bb troszke.A teraz ide sie pozegnac z mezem:eek::sorry2:

Witajcie nocną porą. :-)

Klucha – prawie zaobrączkowana już jesteś. ;-) Gratulacje! :laugh2:

U nas weekend spokojny, upał niemiłosierny ale spacery zaliczone, my wypoczęci a Julian szczęśliwy i rozbrykany. :tak:

Dobrej nocki. :-)

hejka kochane babeczki

jak weekend minął?? U nas superowo, prawie cały spędzony nad jeziorem, znajomi, rodzinka, ogólnie bardzo fajnie było.

Dziś mężuś od 7.00 wrócił do pracy w ogrodzie przy schodach no a ja z lusiem jeszcze się tulimy w łóżeczku.

Bluebell, może z gorąca Aluś nie miał apetytu albo z natłoku wrażeń- czasem maluszki tak mają.

Klucha- gratki wielkie.

reklama
witam

buziaki dla dzieciaczkow:-)

my dzis kontrole u lekarza mamy i odebranie moich wynikow mam nadzieje ze ok.

klucha gratuluje gdyby nie odleglosc to bym cie wysciskala:tak:

aha mamnadzieje ze efekt bedzie swietny, jesli zeczywiscie laser okaze sie dobra metoda to i ja sie zdecyduje bo mam straszne rozstepy pod prawym kolanem.
------------------------------------------------
bluebell zgadzam sie z gosiaczkiem ze moze to od upalu, doroslemu w takie goraczki niechce sie tez jesc a co dopiero dziecku

Ostatnia edycja:
Do góry