reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
i ja mam lenia okropnego,
siedzimy i ogladamy tv i wybieramy sie na jakis spacer powoli
wczoraj muj duren dal mi pierscionek i powiedzial ze po tym to juz tylko obraczka

Czołem!
klucha - to gratuluję! Coś się rusza w temacie :tak:
skunkanka - wiem, że Vojtę ciężko znieść, dziecka też nie bawi ale na prawdę działa cuda i warto. A tak wogólę, to czemu się rehabilitujecie?
ja niestety wczoraj wylądowałam na pogotowiu stomatologicznym :no:. Tak to odwlekałam, aż ropą podeszło i dupa :baffled:. Pani stomatolog słuchajcie zaczęła mi się zwierzać, a że nie miała pacjętów więc miała czas. jest tylko rok ode mnie starsza się okazała. My laski mamy naprawdę pop***one życie. Chyba wzbudzam w ludziach zaufanie skoro obca kobieta przede mną się tak otwiera. To była bardzo inteligentna i na poziomie rozmowa, więc dużo i mi dała do myślenia.
bluebell - q***wa brak mi słów. Dziady pier****ne :wściekła/y: Lepszy biały prostak :wściekła/y::wściekła/y::angry:

Cześć dziewczyny - u mnie za oknem senne, upalne, niedzielne południe. Do mnie po południu rodzinka (mąż i dzieciaki) wraca i obiadek muszę gotować. A to, po całych 2 tygodniach nieróbstwa i rozleniwienia kulinarnego, trochę dużo :happy2:
No i cały tydzień zamieszanie wielkie będzie - w tym przepierka przed następnym wyjazdem; potem znowu sama z Julcią na gospodarstwie zostanę :-)

Bluebell jak u nas imprezy robili w bloku, to policję wzywałam. Tylko na szczęście nikt się nie odgrywał na mnie. A powiedźcie - jak można interweniować we własnej spółdzielni w której wszelkie interwencje trafiają jak kamieńw w wodę ??

Wczoraj PanCham (tak k nazywam jednego z pracowników) od 8 rano (SOBOTA) urządził sobie koszenie trawy na wewnętrznym patio. Julę obudził, a ja chodziłam wściekła. Już raz miałam z nim starcie - za co Szymkowi (mój 10 letni syn) piłkę do nogi ukradł i schował - znalazła się dopiero po 3 miesiącach jak już na nową musiałam wydać kasę :-(

hejka mamusie!!!

witam juz z Holandii............. jestem padnięta :baffled::baffled::baffled: od 1 w nocy na nogach, ale najwazniejsze ze szczesliwie dotarlismy z Filipkiem do celu :-):-):-)

Filipek bardzo dzielnie zniosl podroz.

odezwe sie jak dojde do siebie :tak::tak::tak::tak:

buziaki

bluebel buziaki dla twojego synka

Klucha o raaaaaaaaanyyyyyyyyyyyyyyy gratulacje!(to znaczy czemu sie nie chwalisz pierscionkiem?) ;-):-)

a my dzis dzionek działkowy ... cudownie relaksayjnie:-) fajnie tak pobyc tylko razemgdy dziecko spi :-)

skunkanka -super pomysł z mrówkami :-D

aha-powiedz mi jak zabieg laserowego likwidowania rozstępów?

reklama
Do góry