reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Ja na razie u mamy jestem, okulistka cała szczęśliwa że wszystko tak ładnie się zagoiło i nie ukrywała, że kamień z serca jej spadł, bo w 20 letniej karierze miała pierwszy taki przypadek. hmm... szkoda że na nas trafiło. Narazie daję radę i jedziemy na cyckowym mleku, oby tak dalej.

Klucha, malutka i inne krakowianki ja oczywiście chętna jestem na spotkanie z wami i waszymi maluchami, jak data będzie bliżej znana to proszę o info, z tym że w połowie sierpnia pewnie wybędę na jakiś tydzień do Opola do babci - prabaci Karola, pooddychać wiejsckim niczym nieskarzonym powietrzem:-D:tak:

o rany edytuję, żeby było wsio ok, we wrześniu to i ja dam radę, tylko w pierwszej połowie byłoby lepiej, bo od 14.09 muszę do pracy wrócić, no i w ogóle wtedy bedzie wszystko powywracane do góry nogami.

reklama
mnie nie ma tylko na początku września, bo wyjeżdżam się trochę powakacjować i przygotować chrzciny na wsi u moich rodziców. Ale zaraz potem jestem do Waszej dyspozycji.:-)

no ja przylatuje 6 .09 do pl, 19go jest wesele a po nim jedziemy na mazury.
moze zaluzmy date wstepna na 13. 09???
i jak wszystkim pasuje to byloby super. ja swojego ustawie tak aby nie mial sie czym wymigac a jak mu nie pasuje to moze mnie tylko podrzucic i se jechac tylko aby mnie odebral

Ostatnia edycja:
a u mnie dzien pełen wrażen...dzis była sesja mojej córeczki trwało to cały dzien bo mała sie męczyła i pzrerwa na spanko ale zadowolona jestem teraz tylko czekać na efekty...:-)

Kurde moze i ja sie postaram zeby przekonac meza na wycieczke do Krk we wrzesniu wiec wtedy napewno i ja do Was krakowianki dolacze:-):tak:ale ja cos to blizej dom znac.
ale tu pustka:szok:chyba dlatego,ze mamy juz zamkniety:tak:
dobra lece sie kapac i spac,bo musze sie wyspac przed jutrzejszym dniem i weekendem:tak:
Dobranoc wszystkim:-)
papa

ania i mariusz – witaj! :-)

Upał u nas niemiłosierny, ale zaliczyliśmy spacer. :-p Trochę pochodziliśmy w cieniu aleji platanowej, potem Julian zasnął a ja czytałam, kończę właśnie Tokarczuk „Ostatnie historie“. Na wieczór nic się nie ochłodziło, podczas masażu Juliana pot ściekał mi po nogach. :szok: Może jutro będzie lepiej, bo ja zdecydowanie należę do istot umiarkowanie-ciepło-lubnych. ;-)

Przed wyjazdem w góry kupiłam parę rzeczy dla Juliana. Jednym zakupem jestem zachwycona i może uda mi się wrzucić na wątek zakupowy. :tak:

Dobrej nocki wszystkim. :-)

Ostatnia edycja:
witam:-)
ja znow nie wyspana:dry: Mlody wsumie spal ladnie, ale musialam sie zerwac z samego rana, bo kolezanka fryzjerka przychodzi o 9, nio i pasowalo troche mieszkanko ogarnac..
za spotkaniem krakowianek jestem jak najbardziej i czekam na jakies konkrety:tak:
lece jeszcze na zamkniety poczytac, bo tu faktycznie pustki..
milego dnia zycze:tak:

Hej mamuski:-)
Ja troche nie wyspana,troche wyspana.Misiek budzil sie o 2 pozniej przed 5 i chyba o 7 no i teraz juz nie spi:dry:Ja jem sniadanie ale M z nim lezy:tak:
Dzisiaj jak pisalam w planach sprzatanie domku no i jak nie bedzie tak upalllllnie to wybiore sie do miasta.(chociaz cos czuje,ze znowu z moich planow beda nici:sorry2::dry:)
Ide na inne watki i pozniej moze cos zaczne robic.
Milego i nie upalnego dnia zycze;-)
Paaaa

hej babki!

My dzis wyspane, mała w nocy tylko raz się obudziła, szybko zjadła i spanko dalej!

Słonko pięknie świeci, a ja w cudownym nastroju dziś, oby był taki cały dzień i wam również wysyłam pozytywną energię!!!

Miłego dzonka!

reklama
Witajcie,
kawka wypita, Tolunia śpi a ja zaczynam prasowanie i pakowanie za chwilę.
Jedziemy dziś już do teściów czyli tam gdzie w niedzielę beda chrzciny,a wracamy dopiero w przyszłym tygodniu więc pewnie nie często będę sie odzywać. Wczoraj na spacerku zahaczyłam o kościółek i się już wyspowiadałam.

Moja Tolunia coś odwczoraj też niespokojna, wogóle leżeć nie chce i sie bawic, tylko na rączki albo siedzieć:baffled: a przeciez jeszcze nie może:baffled: no ale na chwilke ja sadzam, bo taka zadowolona wtedy że aż miło patrzeć.

ania i mariusz Witamy :)

miłego weekendu dla wszystkich

Do góry