reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie!
A ja nie wyspana. Mój synek śpi ładnie do godziny 2 a potem się budzi co godzinę. I nie to ze jest głodny. On się budzi i chce się z mamusia bawić i tulić. Jak go o świcie położę koło siebie w łóżku to szturcha mnie rękoma bym otworzyła oczy i ciąga za włosy. A przy tym mi śpiewa, opowiada, pokrzykuje :-) A teraz nockę sobie odsypia. A ja oczy an zapałki kawa wypita i siedzę. Bo kłaść się na 30 min to mi się nie opłaca. Bo nie zdążę zasnąć a mały już się będzie budził.
marys - jakby co lody wprzy ratuszu aktualne:-p
Ja bardzo chętnie:-) Może w następnym tygodniu np. we wtorek ?? Umówimy się dokładnie na pw ok ??

AAA i najważniejsze. Mój syneczek ma dziś "urodzinki" :-) Kończy 4 miesiąc życia. Już mam "dorosłego kawalera" :-) Co umie złapać własna stopę i zjeść zupkę z łyżki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja marys buziaczki dla synka
umnie zapowiada sie pogoda sliczna ale zobaczymy bo pewnie jeszcze chmury najda
zamowilam wczoraj auto icholera 2600 nie moje

Dzień dobry. :-)
Moja Tolunia coś odwczoraj też niespokojna, wogóle leżeć nie chce i sie bawic, tylko na rączki albo siedzieć:baffled: a przeciez jeszcze nie może:baffled: no ale na chwilke ja sadzam, bo taka zadowolona wtedy że aż miło patrzeć.
U mnie to samo. :confused: Julian tylko by siedział i wszystko oglądał. Więc czasem go sadzamy u siebie na kolanach :-p, sam z podparciem siedzieć nie lubi. :dry:
AAA i najważniejsze. Mój syneczek ma dziś "urodzinki" :-) Kończy 4 miesiąc życia. Już mam "dorosłego kawalera" :-) Co umie złapać własna stopę i zjeść zupkę z łyżki :-)
Całuski dla Marcelka! :-)

Znów piękna pogoda i znów pójdziemy na 2-3 godzinny spacer. :-)

Rano się wkurzyłam. :wściekła/y: Kwiaty na balkonie w jednym kącie mam w białych plamach i od tych plam liście czernieją i opadają. :dry: Najpierw myślałam, że to gołębie mi narobiły, potem, że rynna przecieka i z dachu coś spływa. :dry:
Wczoraj późnym wieczorem sąsiadka z góry tak podlewała kwiaty, że wszystko do mnie leciało. :shocked2: Myślałam, że to woda, ale rano znów biały nalot, nie wiem czym ona podlewa kwiaty. :wściekła/y: Najbardziej mnie wkurza, że wielkie niebieskie hortensje, które kupiłam kilka dni temu, całe są w brązowych plamach i właściwie nadają się do wyrzucenia. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Głogownik też cały w czarnych plamach i nie wiem czy nie wyłysieje do końca. :wściekła/y: Wieczorem czeka mnie poważna rozmowa.

witajcie kochaniutkie!

nie odzywałam się ostatnio bo doła załąpałąm, młody po szczepieniu rota w środe zrobił sięmarudny i na dodatek mega-niejadkiem, aż wczoraj poszlam kupic nowa butelkę i raz wypija cała do dna a raz tylko 80 ml, wiec nie wiem o co chodzi, nie wiem czy to zwalic na upal bo goraco jest juz dlugo a on to po szczepieniu zaczal, wczesniej bylo jako tako,

teraz szykujemy się na dwor, ale muszimy poczekać z godzinkę azpralka skonczy orac zeby pranie wywiesić na dwór, dzięki temu na wieczór bede miała zelazkofitness

buziaki, miłego dnia

jazelasko opanowalam wczoraj i poskromilam gore prania dzis biegi przez przeszkody i wyscig z miotla czyli ogolne sprzatanie
ma dunia tylko nie pobij sasiadki ;-)

Ma Dunia jakiś silną odżywkę musi używać twoja sąsiadka. A może ona balkon tak szorowała i to były jakieś detergenty ??
Ja wł ansie przeleciałam się odkurzaczu. A zaraz będę dzierżyć mopa w ręce. Marcel ogląda karuzele i śpiewa do niej.
Karuzele już co prawa musiałam zdemontować z łóżeczka bo mój skarb notorycznie ja kopała wiec jest na czas zabawy przymocowana do przewijaka.
Buziaczki Marcelkowi przekazałam :)

Witajcie!
Kajcio przespał dziasiaj 8 godzin bez przerwy!!! :-D Tylko ja się budziałam i zaglądałam do niego co chwilę, bo dla mnie długi nieprzerwany sen jest nienaturalny już :baffled:
Teraz ucina sobie moje dziecię drzemkę, a ja na bb :-p
Posegregowałam ciuszki i robię wielkie pranie, Tylko kto to poprasuje? Ja jestem pokłócona z żelazkiem :baffled:
Z M. też wczoraj się pokłóciłam i zaczęłam go pakować do mamusi :-p Ale już trochę przeszło.

Idziemy dzisiaj na pierwsze szczepienie, trochę spóźnieni no ale czas najwyższy. Boje się tego co będzie później. Dziecię waży mi 6 kilo (pulpet mały) i boi się lekarzy, dość szybko się na nich poznał :baffled:

Miłego dnia dziewczyny i chłopaki! :-)

Witam!
Dziś ja wstałam, ubrałam lalunię w piękną letnią sukienkę, a tu się chmurzy i zimny wiaterek powiewa :wściekła/y:. Mam tyle letnich ubranek, ale pogoda dziwaczna :baffled:
Właśnie ściągnęłam z pawlacza karton z ciuszkami, bo z tych co w szufladzie już wyrosła :zawstydzona/y:, to cieszy, ale też napawa zadumą bo im większa, tym szybciej do pracy :-(. Jakoś ze starszą łatwiej mi było się rozstać na czas pracy. Może to kwestia wieku:confused:.
Lecę ogarnąć domek , a wcześniej przelecę wątki.
Do później

reklama
witam

zaczne od buziakow dla mMarcelka(solenizanta) i reszty dzieciaczkow, moj Patryko tez dzis ma swoje swieto:-)
w domu sytuacja chorobowa chyba opanowana, jest lepiej.:tak:
wlasnie mlodegopolozylam spac i chce zagonic Julke do sprzatania swojego pokoju bo tam juz taki balagan, ze masakra wszystko nawieszchu bo chotra i musi miec wszystko kolo siebie
....o mlody cos marudzi........pozniej jeszcze poczytam i popisze:tak::-)

buziaki milego dzionka

Do góry