reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
Witam!
Noo przy kawusi mogę cosik napisać :D Zacznę od kawusi z pianką, którą robię w ekspresie co go dostaliśmy na ślub, jest pyyyyyyyyyyycha, jeszcze w dodatku czekoladowa hihihi :-D wcześniej kawę pijałam sporadycznie... :-p
Mały sie bawi, jedziemy zaraz do pediatry (pierwszy raz, normalnie chodzimy do rodzinnego)
Pogoda jest boska!!! Nareszcie temperatura nie przekraCZA 30st, a łysy nie daje po oknach. Ususzył mi wszystkie kwiatki skubaniec :wściekła/y:. Zaznaczam, że uwielbiam gorąc, ale nie z Kajciem, bo on się męczy i ja z nim też :baffled: Mogłoby jeszcze popadać, to bym nie musiała podlewać krzaków.
Oooo jaka błogość w taka pogodę... :-D

cześć dziewczyny :-)
pamięta mnie tu ktoś jeszcze? :zawstydzona/y::-p

od wczoraj jesteśmy już w domku, na opuchliznę na oko u Karolka najskuteczniejsza okazała się maść ze świetlikiem:szok::szok:, bo okazało się że organizuje się tam krwiak, więc dzięki poradzie doktorki która przyjmowała Karola smarowaliśmy i już prawie śladu po opuchliźnie nie ma, wredna ordynatorka poszła na urlop, bo jakby nie, to pewnie dalej byśmy tam siedzieli - wg. niej żadnych okładów i maści nie powinniśmy stosować, tylko czekac aż samo zejdzie, głupia baba. I pomimo wszystkich stresów dalej jesteśmy tylko na cycku:-)

Mam nadzieję, że mamy szpital odsiedziany na najbliższe kilkanaście lat (jak nie na całe życie;-), ja byłam w szpitalu tylko jak rodziłam Karola, a mój bidok był już w szpitalu dwa razy, nie ma sprawiedliwości)

Pewnie was nie doczytam, bo od pewnego momentu wolałam każdą wolną chwilę poświęcić na spanie, niż czytanie, ale chyba mi wybaczycie.

W czwartek jedziemy na konsultację okulistyczną to tego babska co to robiła ten zabieg przetykania kanalika :wściekła/y:

ok, tyle na wstępie:-) potem napiszę coś więcej, bo młody woła

hejka!

Spaczyna witaj! idobrze ze już w domciu:))
mala w lozeczku lobuzuje, aja 1 reka pisze-wybaczcie za literaki...:) M.sie zaczytal ale zaraz do roboty idzie i ostane sama... dziewuszki macie sposb na oduczenie rączkowania??? bo nie moge malej nosi c a ta sie non stop domaga.. pytalam jun na WZ ale tam dzis pusto... a pogoda do...spania w sam raz...łapie doła bo szukam pracy a tu nijakich ofert dla ekonomistki..ehhhh.....studia, studia a po studiach bezrobocie... oki, nie smece WAm .

milego dnia

Witam kwietnióweczki!!!

Nocka lekko do kitu.O 20 cycek i następna pobudka o 23.30 butelka 5 cycek, i wstajemy o 7.Już byłam na zakupkach i spacerku,obiad ugotowany.Wczoraj mąż mnie zirytował i tak się wpieniłam że poszłam robić porządki w zabawkach starszyzny .Wielki worek śmieciorów wyrzuciłam:szok::szok:.Mąż stwierdził że jak tak reaguję na nerwy to on codziennie może mi ciśnienie podnosić:confused::confused:.Bystrzak się odezwał:-D:-D:-D

no u mnie tez pogoda do du*** wiec choc raz mamy podobnie ;-)
Łączę się w bólu.U mnie co prawda nie pada ale jest chłodno tak ze 23 stopnie....a ja pragnę tych 30 i bezchmurnego nieba!!!!

Spaczyna delektuj się domową atmosferą...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry