reklama
Czesc dziewczyny.Oj dawno mnie tutaj nie było.ALe postanowie sie poprawic.
Co do ślubów to ja jeszcze nie mam męża ale tak jak diabliczka do 12.09 :-) Takze szykuja sie dwa wesela na forum jednego dnia hihihihi.
Kurde kiedy ja nadrobie to co pisałyscie.Postanowiłam wrócic spowrotem do pisania z wami.Najczesciej bede sie pojawiac wieczorem.
Moj Oliwier rośnie jak na drożdzach.mozecie zobaczyc zdjatko na zamkniętym.
Na poczatku po urodzeniu przez jakies 3 tyg mielismy hard core ale juz jest ok i naprawde super.Przesypia prawie cale nocki pierwsze karmienie o 4-5 rano.Udało mi sie to gdy nauczylam go zasypiac samemu w łóżeczku.Wczescniej pobudki co 3 h byly.W nocy potrafi sie przebudzic ale dam mu smoczka i spi dalej do rana.Wpadne wieczorkiem jak bedzie juz spał.Teraz jest na spacerze z moja przyszla tesciowa a swoja babcia.
Co do ślubów to ja jeszcze nie mam męża ale tak jak diabliczka do 12.09 :-) Takze szykuja sie dwa wesela na forum jednego dnia hihihihi.
Kurde kiedy ja nadrobie to co pisałyscie.Postanowiłam wrócic spowrotem do pisania z wami.Najczesciej bede sie pojawiac wieczorem.
Moj Oliwier rośnie jak na drożdzach.mozecie zobaczyc zdjatko na zamkniętym.
Na poczatku po urodzeniu przez jakies 3 tyg mielismy hard core ale juz jest ok i naprawde super.Przesypia prawie cale nocki pierwsze karmienie o 4-5 rano.Udało mi sie to gdy nauczylam go zasypiac samemu w łóżeczku.Wczescniej pobudki co 3 h byly.W nocy potrafi sie przebudzic ale dam mu smoczka i spi dalej do rana.Wpadne wieczorkiem jak bedzie juz spał.Teraz jest na spacerze z moja przyszla tesciowa a swoja babcia.
Czołem laseczki!
szybko mi na krótko wskoczyłam. Mieszkam ten tydzień u mamy, a tam nie ma netu, więc nie mam z wami kontaktu :-(.
Jeszcze raz mam rozoraną kuchnię, bo mi spier... podłogę, a teraz robią wylewkę
, no i oczywiście po kosztach poszło
. Mam już tego serdecznie dość.
Ma_Duniu - widzę efekty twoich rządów i podobają mi się, choć jeszcze nie wtargnęłam dogłębnie. Gratuluje!
Kocham was bardzo i tęsknię za naszymi ploteczkami
.
szybko mi na krótko wskoczyłam. Mieszkam ten tydzień u mamy, a tam nie ma netu, więc nie mam z wami kontaktu :-(.
Jeszcze raz mam rozoraną kuchnię, bo mi spier... podłogę, a teraz robią wylewkę
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Ma_Duniu - widzę efekty twoich rządów i podobają mi się, choć jeszcze nie wtargnęłam dogłębnie. Gratuluje!
Kocham was bardzo i tęsknię za naszymi ploteczkami
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
madzia1989
Mama Dominisia
No i witam sie z Wami wieczorem.
Bylam u M ciotki tak jak pisalam wczesniej.Pochodzilysmy po miescie kupilam sobie 2 pary butow w ccc i miskowi mojemu tez takie sliczne buciki kupilam!!A ja sobie kupilam japonki i sliczne rzymianki!!Jaka jestem zadowolona:-)No i ciocia mi kupila bluzke i kolczyki na imieniny a Domiskowi gryzaki i skarpetki.Dominik podroz zniosl dobrze
To jego pierwsz taka dluga podroz wozkiem.Za chwile ide sie kapac z moim mezczynza najprzystojniejszym a pozniej cyc,ja jem kolacje i ogladam film.No i popijam karmi:-)
klucha Ty kobieto sie ciesz,ze slubu nie masz!!!!!A tak wogole myslalam na poczatku jak zaczelam pisac na bb,ze jestem jedyna ktora nie ma slubu koscielnego![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
No i nie wiem co jeszcze...
Dobra spadam i zycze milego wieczoru i spokojnej nocki jezeli juz nie zagladne;-)
Bylam u M ciotki tak jak pisalam wczesniej.Pochodzilysmy po miescie kupilam sobie 2 pary butow w ccc i miskowi mojemu tez takie sliczne buciki kupilam!!A ja sobie kupilam japonki i sliczne rzymianki!!Jaka jestem zadowolona:-)No i ciocia mi kupila bluzke i kolczyki na imieniny a Domiskowi gryzaki i skarpetki.Dominik podroz zniosl dobrze
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
klucha Ty kobieto sie ciesz,ze slubu nie masz!!!!!A tak wogole myslalam na poczatku jak zaczelam pisac na bb,ze jestem jedyna ktora nie ma slubu koscielnego
Dobra spadam i zycze milego wieczoru i spokojnej nocki jezeli juz nie zagladne;-)
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Nie jesteś jedyna bez ślubu kościelnego, ja też jestem po ślubie który można jeszcze odkręcić (czyt. cywilny), bo pierwszy mąż jest na próbę ;-)No i witam sie z Wami wieczorem.
Bylam u M ciotki tak jak pisalam wczesniej.Pochodzilysmy po miescie kupilam sobie 2 pary butow w ccc i miskowi mojemu tez takie sliczne buciki kupilam!!A ja sobie kupilam japonki i sliczne rzymianki!!Jaka jestem zadowolona:-)No i ciocia mi kupila bluzke i kolczyki na imieniny a Domiskowi gryzaki i skarpetki.Dominik podroz zniosl dobrzeTo jego pierwsz taka dluga podroz wozkiem.Za chwile ide sie kapac z moim mezczynza najprzystojniejszym a pozniej cyc,ja jem kolacje i ogladam film.No i popijam karmi:-)
klucha Ty kobieto sie ciesz,ze slubu nie masz!!!!!A tak wogole myslalam na poczatku jak zaczelam pisac na bb,ze jestem jedyna ktora nie ma slubu koscielnego
szczesliwa
Fanka BB :)
klucha to bierz slub :-)
teraz ful slubów -bo jak jest dziecko i i slub wypada miec ;-)
a ja zmęczona...super dzionek dzis zaliczony
teraz ful slubów -bo jak jest dziecko i i slub wypada miec ;-)
a ja zmęczona...super dzionek dzis zaliczony
Gosha24
Mama Gai od 06.04.2009
Jestem zdania, że dziecko to nie jest odpowiedni powód do brania ślubu...
reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
ale slub zdecydowanie przyspiesza :-)
Podziel się: