reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Czesc dziewczyny.Oj dawno mnie tutaj nie było.ALe postanowie sie poprawic.
Co do ślubów to ja jeszcze nie mam męża ale tak jak diabliczka do 12.09 :-) Takze szykuja sie dwa wesela na forum jednego dnia hihihihi.

Kurde kiedy ja nadrobie to co pisałyscie.Postanowiłam wrócic spowrotem do pisania z wami.Najczesciej bede sie pojawiac wieczorem.
Moj Oliwier rośnie jak na drożdzach.mozecie zobaczyc zdjatko na zamkniętym.
Na poczatku po urodzeniu przez jakies 3 tyg mielismy hard core ale juz jest ok i naprawde super.Przesypia prawie cale nocki pierwsze karmienie o 4-5 rano.Udało mi sie to gdy nauczylam go zasypiac samemu w łóżeczku.Wczescniej pobudki co 3 h byly.W nocy potrafi sie przebudzic ale dam mu smoczka i spi dalej do rana.Wpadne wieczorkiem jak bedzie juz spał.Teraz jest na spacerze z moja przyszla tesciowa a swoja babcia.

Czołem laseczki!
szybko mi na krótko wskoczyłam. Mieszkam ten tydzień u mamy, a tam nie ma netu, więc nie mam z wami kontaktu :-(.
Jeszcze raz mam rozoraną kuchnię, bo mi spier... podłogę, a teraz robią wylewkę :zawstydzona/y:, no i oczywiście po kosztach poszło :wściekła/y:. Mam już tego serdecznie dość.
Ma_Duniu - widzę efekty twoich rządów i podobają mi się, choć jeszcze nie wtargnęłam dogłębnie. Gratuluje!
Kocham was bardzo i tęsknię za naszymi ploteczkami :tak:.

no to manja tylko no bo was ania_g i diabliczka nie llicze no bo wasze sluby tuz tuz a ja nawet zareczona nie jestem wiec nie ma co gadac

No i witam sie z Wami wieczorem.
Bylam u M ciotki tak jak pisalam wczesniej.Pochodzilysmy po miescie kupilam sobie 2 pary butow w ccc i miskowi mojemu tez takie sliczne buciki kupilam!!A ja sobie kupilam japonki i sliczne rzymianki!!Jaka jestem zadowolona:-)No i ciocia mi kupila bluzke i kolczyki na imieniny a Domiskowi gryzaki i skarpetki.Dominik podroz zniosl dobrze:tak:To jego pierwsz taka dluga podroz wozkiem.Za chwile ide sie kapac z moim mezczynza najprzystojniejszym a pozniej cyc,ja jem kolacje i ogladam film.No i popijam karmi:-)

klucha Ty kobieto sie ciesz,ze slubu nie masz!!!!!A tak wogole myslalam na poczatku jak zaczelam pisac na bb,ze jestem jedyna ktora nie ma slubu koscielnego:tak:

No i nie wiem co jeszcze...
Dobra spadam i zycze milego wieczoru i spokojnej nocki jezeli juz nie zagladne;-)

No i witam sie z Wami wieczorem.
Bylam u M ciotki tak jak pisalam wczesniej.Pochodzilysmy po miescie kupilam sobie 2 pary butow w ccc i miskowi mojemu tez takie sliczne buciki kupilam!!A ja sobie kupilam japonki i sliczne rzymianki!!Jaka jestem zadowolona:-)No i ciocia mi kupila bluzke i kolczyki na imieniny a Domiskowi gryzaki i skarpetki.Dominik podroz zniosl dobrze:tak:To jego pierwsz taka dluga podroz wozkiem.Za chwile ide sie kapac z moim mezczynza najprzystojniejszym a pozniej cyc,ja jem kolacje i ogladam film.No i popijam karmi:-)

klucha Ty kobieto sie ciesz,ze slubu nie masz!!!!!A tak wogole myslalam na poczatku jak zaczelam pisac na bb,ze jestem jedyna ktora nie ma slubu koscielnego:tak:

No i nie wiem co jeszcze...
Dobra spadam i zycze milego wieczoru i spokojnej nocki jezeli juz nie zagladne;-)
Nie jesteś jedyna bez ślubu kościelnego, ja też jestem po ślubie który można jeszcze odkręcić (czyt. cywilny), bo pierwszy mąż jest na próbę ;-)

klucha to bierz slub :-)

teraz ful slubów -bo jak jest dziecko i i slub wypada miec ;-)

a ja zmęczona...super dzionek dzis zaliczony

reklama
Do góry