reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Ja juz koncze kolacje,ide sie kapac i spac.
Ten upal mnie wykonczyl a poza tym cos mnie glowa dzisiaj pobolewala.Mam nadzieje,ze nie wroca mi migreny:dry:
Jakos przed 20 wrocilismy do domu od babci i ciotki M.Pojechalismy przed 18.Domis ciagle kogos nowego oczarowuje.Wszyscy sie nie moga napatrzec na niego:-)
Jestem troche zla na M bo nie pamietal o moich imieninach:zawstydzona/y::-(i zlozyl mi zyczenia jak mu powiedzialam o tym.
A teraz mnie szlag trafia,bo ku.... na dole rodzice M se zaprosili znajomych i sa tak glosno,ze Dominik wlasnie sie obudzil a juz spal!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kur** ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!
Dobra lece,bo placze
Dobranoc

reklama
Cze Laski
Umieram, padam, zdycham - nienawidzę lata:wściekła/y:
Poczytałam po łebkach, bo Młody też marudny, najlepiej mu dzisiaj na zdechłych rączkach mamusi... w końcu padł...
I zapomniałam... a, już wiem.

Ze spaceru dzisiaj zrezygnowałam, zdecydowanie za gorąco:baffled: udało mi się natomiast powalczyć z jedną cholerną zasłoną. Zachciało mi się ciemnoczerwonej, z grubego jakiegoś sukna czy cholera wie czego, i to draństwo trzeba prasować:angry: po wczorajszej demolce związanej z wymianą okien musiałam poprać oczywiście i dzisiaj jednak zmusiłam się do wyprasowania draństwa. Przy okazji przeleciałam jeszcze raz podłogi, prania zrobiłam tyle, że pierwszy raz miejsca na sznurach zabrakło, na obiad miałam dzisiaj polędwiczki z pieczarkami i uważam, że byłam bardzo aktywna, więc w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku zamierzam obijać się przez resztę dnia:-p jeszcze rozważam kwestię odegrania wzruszającej scenki "jaka to ja jestem zmęczona, bo tak się urobiłam", żeby M nie szedł na piłkę, a ja służyłabym tylko jako mleczarnia:-p zostało mi jeszcze podmalowanie ścian ubabranych zaprawą, podrasowanie kaloryfera, wyczyszczenie kolanka w łazience, a M ma w obowiązku zrobić porządek z płytami, wyniesienie śmieci oraz pozmywanie. Bo za pierdoły się nie chwytam:-p

Ja jestem zdecydowanie ciepłolubna :tak:
Boże kobieta!!!!!!!!!!!! jak Ty dokonałaś tego wszystkiego?? Normalnie perfekcyjna pani domu :szok: Ciągle próbuję dojść do takiej doskonałości... :tak:

A teraz mnie szlag trafia,bo ku.... na dole rodzice M se zaprosili znajomych i sa tak glosno,ze Dominik wlasnie sie obudzil a juz spal!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kur** ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!!!!
Dobra lece,bo placze
Dobranoc

haha, u mnie też teście dzisiaj się zasiedzieli, ale pamiętaj, tylko spokój może Cię uratować, no i wiara w Twoim przypadku, za co Cię ogromnie podziwiam!!!

Asia100 - ja miałam wymrażana nadżerkę 5 lat temu, nic nie czułam. Ginekolodzy mówili, że to nie wpłynie na rodzenie dzieci a położna przy porodzie powiedziała, ze ta blizna się nie rozciąga i kapa, skończyło się cesarką :(

Ma_Dunia - dzięki za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i oczywiście malutka - sałatka bananowo - ogórkowa z colą zamiast oliwy ;-p Ale fajnie było w ciąży :-D

Dobranocka!!! jeszcze wkleję fotek kilka i bydzie na dziś;-)

hej
ja się tylko melduję z super wiadomościami po usg przezciemiączkowym- torbielka w główce Julka zanikła:tak: i pies ją drapał;-):-D

Hej,ja się tylko melduję.
ja to was nie chcę martwić ale raczej lepiej już nie będzie, dzieciaczki sa coraz silniejsze icoraz mądrzejsze i po prostu zaczynają wiedzieć czego chcą. Czyli bawić się z kimś i na rączki.

A za chwileczke ząbkowanie:)
Moja szanowna Koleżanka ma rację:tak:
Mama zawsze mówiła,że "małe dzieci mały kłopot,duże dzieci duży kłopot".Ja mam "dopiero" czterolatka,ale potwierdzam.Taki niemowlaczek to przy czterolatku pikuś.Nie narzekajcie,tylko się cieszcie spokojem:rofl2:
Miłej nocki.Papapa.

Ze spaceru dzisiaj zrezygnowałam, zdecydowanie za gorąco:baffled: udało mi się natomiast powalczyć z jedną cholerną zasłoną. Zachciało mi się ciemnoczerwonej, z grubego jakiegoś sukna czy cholera wie czego, i to draństwo trzeba prasować:angry: po wczorajszej demolce związanej z wymianą okien musiałam poprać oczywiście i dzisiaj jednak zmusiłam się do wyprasowania draństwa. Przy okazji przeleciałam jeszcze raz podłogi, prania zrobiłam tyle, że pierwszy raz miejsca na sznurach zabrakło, na obiad miałam dzisiaj polędwiczki z pieczarkami i uważam, że byłam bardzo aktywna, więc w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku zamierzam obijać się przez resztę dnia:-p jeszcze rozważam kwestię odegrania wzruszającej scenki "jaka to ja jestem zmęczona, bo tak się urobiłam", żeby M nie szedł na piłkę, a ja służyłabym tylko jako mleczarnia:-p zostało mi jeszcze podmalowanie ścian ubabranych zaprawą, podrasowanie kaloryfera, wyczyszczenie kolanka w łazience, a M ma w obowiązku zrobić porządek z płytami, wyniesienie śmieci oraz pozmywanie. Bo za pierdoły się nie chwytam:-p
:-):-):-)
To użycz mi trochę energii, bo ja wybitnego lenia załapałam. ;-)
My po bioderkach, wsio ok, pieluchy już nie trzeba :-D:-D:-D
Super! :-)
hej
ja się tylko melduję z super wiadomościami po usg przezciemiączkowym- torbielka w główce Julka zanikła:tak: i pies ją drapał;-):-D
Cieszę się, że wszystko już w porządku! :-)
Mama zawsze mówiła,że "małe dzieci mały kłopot,duże dzieci duży kłopot".Ja mam "dopiero" czterolatka,ale potwierdzam.Taki niemowlaczek to przy czterolatku pikuś.Nie narzekajcie,tylko się cieszcie spokojem:rofl2:
Nie wiem tego z autopsji, ale coś czuję, że koleżanki z większym stażem mają 100% racji. :-p Cieszmy się więc chwilą zanim zaczną się schody. ;-)

Wpadłam tylko doczytać, co bym jutro zaległości nie miała. ;-)
Dobranoc. :-)

to jeszcze ja

właśnie przypadkiem znalazłam fajną stronkę z artykułami dla dzieci i tam: pieluchy wielorazowe - naprawdę śliczne i ... nowoczesne:tak: nie mają nic wspólnego z osławioną tetrą - koszt od 36 zł za jedną - no ale te 2 lata jeszcze by posłużyły i jak przeliczyć dwuletni koszt jednorazowych to baaaardzo by się opłacały
mocno się zastanawiam:sorry:
tu link

Pieluszki formowane Little Lamb - Little Miracles

oj dziewczyny nie straszcie;-) ja mam nadzieje, ze moj Maks to wkoncu sie uspokoi i wkoncu zrobi sie z niego aniolek;-) ale cos w tym musi byc, bo ja do tej pory myslalam, ze to noworodki i dzieciaczki w wieku naszych sa niezmiernie absorbujace, ale jak pojde do mojego taty i sie napatrze na rocznego braciszka to ciesze sie z tego co mam teraz:-D hi hi
nio, a ja madra wzielam sie teraz za jedzenie biszkoptow, pochlonelam cala paczke i pewnie bede w nocy umierac:baffled: hmm.. a podobno to z wiekiem sie madrzeje:-D hi hi
nio nic, pomykam do spania i zycze wszystkim dobrej nocy:tak:

Hej mamuski:-)
Ja znowu piersza:-)Juz drugi raz!!!!!hehe na nogach jestem juz jakas godzine,bo musialam zarejestrowac Dominika do przychodni na wizyte kontrolna.Ostatnio jak bylismy na szczepieniu to ani nie mierzyli Go ani nie wazyli:baffled:Zadzownilam i babce mowie,ze chce Go zarejestrowac na wizyte kontrolna to ona sie pyta kiedy bylam u nich i kiedy mam przyjsc na szczepienie i dlaczego chce przyjsc do lekarza(jak moze pytac wogole dlaczego chce z dzieckiem 3 miesiecznym do lekarza przyjsc):eek:No to ja jej mowie,ze ostatnio na szczepieniu nic nie robily tylko Go osluchala i gardlo sprawdzila to ona mi wmawia,ze zawsze to robia i byl wazony i mierzony!!!!!!!!!!!No to jej powiedzialam co i jak i dopieroooooooooooo wizyta 28.07 miedzy 12-13:no::baffled::eek:Eh...wkurzylam sie:wściekła/y:

Dominika cos chyba brzuszek boli bo sie tak napina i jeczy:zawstydzona/y::-(
A tak poza tym to znowu sie zapowiada u nas goracy dzien.Wszystko byloby dobrze gdyby nie te pie.....robaki!!!!!

Kamile wierze i nigdy nie zwatpie:tak:Zawsze wierzylam i z takiej rodziny pochodze.Zawsze bylam "koscielna" dziewczyna wiec hmm...mam nadzieje,ze tak wychowam mojego synka i ze uda mi sie meza przekonac zeby chodzil do kosciola z nami,bo mi sie to mazy.A tak wogole piekne zdjecia!!jeszcze raz wszystkiego naj na nowej drodze;-)zeby nigdy nic nie stanelo Wam na przeszkodzie w dazeniu do wyznaczonych wspolnie celow!!!!

Ja rowniez nie wiem z autopsji tego,ze "male dzieci maly klopot,duze dzieci duzy klopot" ale mama zawsze tak mowila i napewno tak jest,bo wiem jak moja mama sie o mnie teraz dopiero martwi i o mojego brata chociaz ja juz 20 lat mam a brat za pare dni 18.

A Dominik wczoraj znowu taaaaaka kupe walnal,ze mnie to niepokoi:zawstydzona/y:Nie wiem czy to normalne??W sumie w ciagu pol godz mylam Go dwa razy,bo raz zrobil mniejsza a raz ogromna!!!!Eh...mam nadzieje,ze nic mu nei jest.

koga super,ze wszystko jest ok!!!!!

Nie wiem co jeszcze mialam napisac...

Dobra ja ide,bo za chwile m z pracy przyjedzie a ja poki Dominik spi pojde cos poprasowac a pozniej sniadanie zjem.

Slonecznego dnia zycze kobietki:tak:
Wpadne pozniej
Buziaki

reklama
kciuki mocno zacisniętę!

wczoraj dzień super, dzieć anioł, to musiał odrobić w nocy - spałam 2 godziny:szok: zbieram się na zakupy, bo w lodówce światło.
miłego dnia, Laseczki!

Do góry