reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Gabi na pewno opalona a dzieci grzeczne na plazy :-) (co ja bardzo zyczę Ci tego Gabi)

u nas nocka mineła mała troszku sie budzi jak jest tak gorąco

madzia hihi ulga nie?

aha spokojnej podróży :-)

a ja ide odzywkę zmyc z łba:-)

reklama
Dziewczyny na poprawę humoru:

Miłość może być:
Studencka-jest z kim,nie ma gdzie
więzienna-jest gdzie, nie ma z kim
filozoficzna-jest z kim, jest gdzie, ale po co?
pierwsza- jest z kim, jest gdzie, ale od czego by tu zacząć?
starcza- jest z kim, jest gdzie, ale jak to się robiło?
wg Lindy- jest z kim, jest gdzie, ale co ona wie o zabijaniu?
wg Lindy2-było z kim, było gdzie, ale to zła kobieta była!
młodzieńcza- nieważne gdzie, ważne z kim
pedantyczna- nieważne z kim, ważne gdzie
hippisowska- nieważne z kim
namietna- nieważne gdzie
nimfomancka-nieważne z kim, nieważne gdzie, byle często
francuska- nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne, żeby znaleźć wspólny język
polska- jest z kim, jest gdzie, żeby tylko dzieci się nie pobudziły
romantyczna- nie ma z kim, nie ma gdzie, ale pomarzyć zawesze można
platoniczna- jest z kim, jest gdzie, ale to i tak mija się z celem
małżeńska- jest z kim, jest gdzie, ale ile można...?

witam "gorąco":;-)

ale duchota, pozamykałam okna, właczyłam wentylator -może będzie lepiej, na spacer to dopiero wieczorem pojdziemy bo nie chce upiec siebie i hani, mała leży na macie i się cieszy, no i gada do zabawkek, a jak ktoras zlapie to oczywiscie ląduje w buzi,
jak my jutro na tym weselu wytrzymamy w taki upał?? no ale raczej dluo nie bedziemy bo m. ma nockę w pracy:)

Madzia widzisz wszystko jest ok:)

urlopowiczkom udanego wypoczynku życzę, no i na razie uciekam :))

Hania jabluszko bedzie jadla :)

milego dnia

Witam się z Wami z jednym tylko nowym bąblem:cool2: i w końcu wynik na moją korzyść - jeden bąbel (ka dużym palcu u nogi) ale dwa komary poległy:happy2:

Madzia
przy takiej ilości zaciśniętych kciuków nie mogło być inaczej:tak::tak: super!!!!

Jak się obudzi mój maluch to jadę na pocztę, bo paczka dla mnie jest. Pewnie młynek do kawy, bo stary padł, a ja mam duzo ziarnistej kawki (pracuje w firmie kawowej i mały zapasik sobie zrobiłam hi hi)

Faaaaajnie.... jednak zapach mielonej kawy jest nie do przebicia:tak:

Na temat temperatury się nie wypowiadam, bo nie chcę się wyrażać:wściekła/y: Dodatkowo w nocy nagle zaczęło mnie boleć to nie do końca zoperowane kolano, latanie z lodem, na szczęście Wojtas obudził się tylko dwa razy, 4 i 7. Wybaczcie, ale ta drugą pobudkę też traktuję jako nocną, bo my śpiochy jesteśmy i się ostatecznie budzimy 9-10:zawstydzona/y: jeszcze gdybym ja się nauczyła chodzić wcześnie spać... niestety się kurde nie da, zawsze byłam sową... a w temacie kolana - żeby mi za dobrze nie było, ortop kazał mi włożyć stabilizator:wściekła/y: jak dzisiaj rehab nic z tym nie zrobi, to najdalej w poniedziałek muszę jechać na blokadę.... i już chyba wiem na co ewentualnie będę miała to cholerne L4... ortop odgraża się jednak zabiegiem, ciekawe co z Wojtusiem przez te trzy dni jak będę w szpitalu, bo co potem to wolę nie myślec:wściekła/y: On mi dalej nie chce z butelki pić, nie chcę go dokarmiać, mojego pokarmu nie chce... sześć różnych butelek... no nic dzisiaj odessiemy i może tatuś spróbuje jak mnie nie będzie...

Tia....

Byle do przodu:-p

Żeby nie było, że marudzę za bardzo, popatrzcie, co muszę mieć w te upały na nodze:wściekła/y::wściekła/y:
3358dg9.jpg

Dodatkowe ogrzewanie cholera:wściekła/y:

Klucha hyhyhy zajefajne określenie:-):-)

Hej dziewczyny,chetnie was czytam ale jakoś czasu brak na odpisywanie;-) ja mam trójke dzieci wiec może dlatego:dry: mam pytanko,moj Oliver był 2 miesiace na piersi,potem pił 5 tyg melko Bebilon Pepti a od wtorku daje mu poł na poł z pepti ,zwykły Bebilon 1,dzis juz dostał cała butle bebilonu 1 i kupki ma ładne,brzuch nie boli,wysypki wiekszej nie zauważyłam:-),pare krostek wyszło mu na bużce ale po posmarowaniu zeszło ,wiec myśle ze to nie od mleka.Myslicie ze moge dawac mu juz tylko Bebilon 1? czy któras z was zmieniała tak mleko?

skunkanka a jakich butli używałaś i jakie mleczko? ja u zywam butli Nuby z tymi fajnymi smokami z guzkami masującymi dziąsła i mały pije z niej rewelacyjnie:-) z TT nie chcial pic,bo te smoki za miekkie,z Nuka tez nie dopiero z Nuby podpasowały:tak:

reklama
Do góry