No nie jakieś plusy musi mieć...mój ma na przykład bardzo zgrabne nogi i Oliwia je odziedziczyła po tatusiu i Tina też by mogła;-);-)( bo moje pozostawiają wiele do życzenia)to jak wszytko co najlepsze po tatusiach to ja juz sie moge do czestochowy isc na kolanach prosic o łaski dla córki
reklama
NO mój też na poczatku chodzil i mnie denerwowqł jak mała tak strasznie ulewła,żebym szła do lekarza jakiegos zeby cos z tym zrobil.. i nie wazne ze pediatra mowila ze jak przybiera na wadze to nie tzreba nic robic tylko czekac az przejdzie... a jak byla w ciazy i jak Hanka miala zoltaczke strasznie dlugo to moil ze JA panikuje) noo ale te chlopy to juz maja takie DEFEKTY rozne ;-)Faceci to czasami jedno wielkie nieporozumienie...mój K miał okres kiedy był wrogiem karmienia piersią bo były efekty w postaci wysypek i innych wynalazków.... idź do pediatry i zapytaj może nie ta dieta no niech lekarz zapracuje na swoją pensję...;-)
a pierwszy post sie zaczynal inaczej, naściemnialam Wam ) i poprawiam się Wrobelek napisalaa: "Kochane mam 2 kreseczki..."
oki, zmykam bo znow wsiaklam na bb
papatki
szczesliwa
Fanka BB :)
no figurkę mój ma niezłą i moze wcinac duzo;-) ale reszta...hihi
to jak wszytko co najlepsze po tatusiach to ja juz sie moge do czestochowy isc na kolanach prosic o łaski dla córki
haha szczesliwa to ja idę z tobą!!!!!!
U nas dzień spokojny, na dworze głównie byłyśmy, jutro może pojedziemy troszkę nad jeziorko.
Powiem wam kochane, że u mnie ostatnio coś bez sił, nic mi się nie chce, mam nadzieję, że to chwilowe...
Madzia trzymaj się!
diabliczka z całych sił kciuki trzymam i wierze, że wszystko dobrze będzie!
Dobrej nocy
szczesliwa
nadii ;-) a co do sił łączę sie z Tobą -i jak my do tej Częstochowy dojdziemy hihi;-):-)
sylwiakk303
Hej babki
Ja tylko na chwilei zaraz ide jesc kolacje,kapac sie i do lozka,bo normalnie padnieta jestem u nas do tej pory upallllll
Przepraszam,ze sie nie odzywalam ale M w domu i bitwa o kompa jest a ze ja musze sie zajmowac Dominikiem,bo kto mu da jesc,kto Go przewinie,przebierze,wykapie itd no to ja w tej walce przegrywam.Dobrze,ze robi sniadania i kolacje i bawi sie z Domisiem...widze,ze Go strasznie kocha i uwielbia!!
Poza tym Dominik cos marudny chyba przez ta pogode.
Co do testu...nie robilamM nie chcial mi kupic(nie wiem dlaczego) a sama nie mialam jak wyjsc z domu,bo do najblizszej apteki mamy sporo drogi a w taki upal z Doinikiem nie chcialam na tak dlugi spacer isc.No ale dzisiaj M siostra byla u nas i sie opalala no i na chwile zostala z Domisiem a my pojechalismy do apteki.Wiec robie jutro...jaknie umre to dam znac co i jak.
DZIEKUJE WAM DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE,CIEPLE SLOWA I WOGOLE,ZE JESTESCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
diabliczka przesylam pozytywna energie mamie i pomodle sie za jej zdrowie!!
Dobra ja spadam i mam nadzieje,ze jutro przezyje,bo juz teraz sie boje jak nie wiem co,az mi zoladek sciska.
Buziaki i spokojnej nocki;-)
Madziu trzymam kciuki wiem co przezywasz tez ostatnio przechodzilam przez to samo te 3 minuty czekania na wynik dluzyly sie w nieskonczonoosc na szczescie wynik negatywny wierze ze u ciebie tez taki bedzie
Madzia ale koniecznie daj znac!!!!
ja pochłaniam poduszkowce z kokosem... zrobiłam sobie dzień spa, zafarbowałam włoski, obłożyłam się błotkiem i od razu mi lepiej Gugas leży z tatusiem, odkrył nową sylabę i już nie gugu tylko bubu hehe sporadycznie mu jakieś coś a'la mama wychodzi
Przespanej nocki życzę!!!!
huhuhuhuhuhu jak mój odziedziczy wrodzony urok, to od lasek będziemy się opędzać jak mamusia od komarówto jak wszytko co najlepsze po tatusiach to ja juz sie moge do czestochowy isc na kolanach prosic o łaski dla córki
mniaaaaaaaam powidła śliwkoweja wcinam kanapki z powidlami sliwkowymi z serkiemwiejskim, mala kima, w tv byl dr haus wiec troche ogladalam i czekam na chlopa) jutro jedzie do moich rodziców po zaps mieska )
ja pochłaniam poduszkowce z kokosem... zrobiłam sobie dzień spa, zafarbowałam włoski, obłożyłam się błotkiem i od razu mi lepiej Gugas leży z tatusiem, odkrył nową sylabę i już nie gugu tylko bubu hehe sporadycznie mu jakieś coś a'la mama wychodzi
Przespanej nocki życzę!!!!
aha83
kwietniówka '09
heja
ja w biegu wpadlam zeby sie pozegnac. bo rano jeszcze bylismy na zakupach, potem na obiedzie nad morzem, wiec pakowanie zostalo mi na ostatnia chwile
Jutro o 7.40 startujemy z Amsterdamu.... proszę kciuki za nas trzymac, bo mimo ze nigdy nie bałam się latać , jakoś teraz mam stracha przez te wszystkie katastrofy, do tego jeszcze lece z Filipkiem , co też mnie stresuje :----( na dodatek po srodowej szczepionce dzis byl marudny i mial goraczke.
Jak tylko znajdę czas w trakcie wakacji to zajrzę. Ale pewnie bedzie sporo zamiesznia poczynajac od jutra i ogladania mieszkan w Wa-wie.
No nic kochane ja ide się kąpać i jak się uporam z walizami to zajrze jeszcze poczytac co popisalyscie dzis.
Zdążyłam luknąć ze madzia jeszcze testu nie robiła... trzymaj sie kochana!!!
buziaki i bede tesknic !!!!
ja w biegu wpadlam zeby sie pozegnac. bo rano jeszcze bylismy na zakupach, potem na obiedzie nad morzem, wiec pakowanie zostalo mi na ostatnia chwile
Jutro o 7.40 startujemy z Amsterdamu.... proszę kciuki za nas trzymac, bo mimo ze nigdy nie bałam się latać , jakoś teraz mam stracha przez te wszystkie katastrofy, do tego jeszcze lece z Filipkiem , co też mnie stresuje :----( na dodatek po srodowej szczepionce dzis byl marudny i mial goraczke.
Jak tylko znajdę czas w trakcie wakacji to zajrzę. Ale pewnie bedzie sporo zamiesznia poczynajac od jutra i ogladania mieszkan w Wa-wie.
No nic kochane ja ide się kąpać i jak się uporam z walizami to zajrze jeszcze poczytac co popisalyscie dzis.
Zdążyłam luknąć ze madzia jeszcze testu nie robiła... trzymaj sie kochana!!!
buziaki i bede tesknic !!!!
reklama
Witam!!!
Ja to spać nie mogę jak człowiek prześpi całą noc to później taki trzaśnięty chodzi.Tak tak moje miłe pragnę się pochwalić że moja latorośl usnęła o 21 i obudziła się o 5.30 oby tak córciu częściej!!!!
Aha-szczęsliwego lotu i udanych polowań na fajne mieszkanko,nie zapomnij odpoczywać
Ja to spać nie mogę jak człowiek prześpi całą noc to później taki trzaśnięty chodzi.Tak tak moje miłe pragnę się pochwalić że moja latorośl usnęła o 21 i obudziła się o 5.30 oby tak córciu częściej!!!!
Aha-szczęsliwego lotu i udanych polowań na fajne mieszkanko,nie zapomnij odpoczywać
Podziel się: