reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

a ja walsnie nie mam dachu nad glowa doslownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie go zerwali i klada nowy bo tamten przeciekal i jak byla ulewa to nastol i sofe kapalo!!
mam nadzieje ze dzis choc te niebo nad glowa mi przykryja bo patrze w gore i widze ciemne chmury

Ale w nocy jak romantyczkie byś miała.... gwiazdy,księżyc:-D:tak::-D
...darmowy prysznic, a przy solidnej ulewie to nawet kapiel...:-p oby Ci folii nie dali, bo jak zacznie wiac, to darmowe efekty specjalne...
U nas burza.

reklama
Witam kobietki:-)
Ja tylko na chwile ale moze pozniej zajrze jeszcze.Dzisiaj juz troche lepiej,nie panikuje tak bardzo i nawet o tym tak nie mysle:tak:
Dzieki dziewczyny za wsparcie jestescie cudowne!!Buziak dla kazdej z Was:blink:
Ja wlasnie zjadlam obiad i mi sie nic nie chce.Domis tez zjadl i usnal przy cycu ale nie wydaje mi sie zeby dlugo pospal:dry:
Kurde od rana czekam na kuriera,bo ma przywiezc lezaczek-bujaczek dla Domisia i jak Go nie bylo tak nie ma:wściekła/y::angry:zaraz mnie cos trafi,bo mial byc dzisiaj!!!!
Nie dawno sie wkurzylam na M. bo zaczal cos tam mowic o swojej bylej i mi powiedzial,ze chyba wpadla...a skad moj M wie?Od swojej siostrzyczki:dry::baffled:ktora sie przyjazni i pracuje z jego byla:baffled::baffled::dry::dry::dry:Szlag mnie trafia jak slysze o jego siostrze i przy okazji jego bylej:wściekła/y:Czy tylko ja taka zazdrosna jestem:confused:eh...
No i mala korekta...moje dziecko sie wlasnie z rykiem obudzilo...pospal dlugo:dry::sorry2:
No dobra babeczki zycze milego dnia;-)

madzia ja ci powiem tak mojemu tezsie wyrywalo czasem o jego ex i wiesz wtedy mi zaczelo sie wyrywac o moim ex i on wtedy focha strzela a ja z usmiechem mu mowie ze powinien po stopach mojego ex calowac bo dzieki niemu mnie poznales bo pewnie w zyciu bym nie przyjechala do irlandii. i od tamtej pory cichutko gryzie sie w jezyk zanim cos powie.

mam nadzieje ze zrobia cos z tym dachem bo naprawde zapowiada sie deszcz

hej dziewczyny!

Skunkanka - nie martw się nie Ty jedna nie masz wakacji, ja glupia jak mały się urodził to zrezygnowałam z wyjazdu nad morze bo to dużo rzeczy trzeba brać, a że upał będzie i dziecko za małe itp. a teraz żałuję jak widzę że wszyscy gdzieś wyjeżdzają....
mój m ma miec urlop w sierpniu i jedziemy do gorzowa i w okolice do rodzinki, ale chyba na .łeb tam dostanę z nudów, to już wolę siedzieć tu w poznaniu, mam nadzieję że m nie będzie chciał być tam całe 2 tygodnie, bo juz to widzę, na pewno wymyśli sobie cośdo roboty to przy aucie, a to jakąś fuchę u znajomych a ja bede siedzieć z dzieckiem u mojej mamy albo u jego ...

Klucha - ja się przyznam że na południu byłam w podstawówce na wycieczkach, w karpaczu i szklarskiej no i w krk, ale np w zakopanym albo gdzieś tam to nigdy, ja tam wolę bałtyk

idę sięlekko zdrzemnac bo ululałam małego we wózku, jego poprzednia drzemka trwała 30 min i zdążyłam tylko obiad naszykować, a teraz to bym sobie pospała

nie będzie mnie od jutra do niedzieli bo jedziemy do gorzowa w odiwedziny, nie byliśmy już miesiąc.... wstyd się przyznać ale wcale się nie stęskniłąm, w końcu oni też mogliby choćraz nas tu odiwedzić

A ja ZNOWU karmie mojego zarloka:sorry2:

klucha no mojemu to nie czesto sie zdarza bo wie ze zazdrosna jestem a poza tym dla mnie ja zostawil a byli razem jakies 3,5 roku a my tylko przez gg i tel sie znalismy wiec mam satysfakcje:-)a co do dachu to w sumie dziewczyny maja racje:-D:-D:-Dale tak sie zastanawiam co by bylo rzeczywiscie jakby tak deszcz zaczal padac:confused:

weszlam sie pochwalic,ze za pierwszym razem proby zdjecia na zamknietym wkleilam.Fotki Domisia i moje z sesji slubnej:blink:

skunkanka dzieki,bo to Ty mi powiedzialas jak!!!!

A janadal na kuriera czekam:dry:i chyba sie nie doczekam
Buziaki

Nie ma za co Kochana polecam sie:tak:
Co do bylych - poglady mojego na ex zone zmienily sie diametralnie, kiedy sie poznalismy, on byl w depresji, bo ona go zdradzala i akurat orzekli separacje. Pol roku ciezkiej mojej pracy nad nim, wyciagnelam go z dola, a tu franca przyjezdza i mu miesza w glowie. Kolejne 4 dni, moj spadek wagi do 46 kg i udalo mi sie wytlumaczyc i jemu, i jej, ze to bez sensu. Przez jakis czas bylysmy w kontakcie, ale jak juz znalazla na miejscu dobrego terapeute, to jestesmy tylko na zyczeniach swiatecznych:-p M nie chce o niej slyszec, wiec nawet mu nie mowie o jej okazjonalnych smsach:-p

Mlody po godzinie marudzenia zasnal w koncu... on tez nie lubi takiej lipnej pogody...
a swoja droga wiecie co, tak sie cieszymy na urlopy, czekamy czasem miesiacami, a cholery tak szybko mijaja...

madzia sliczne foty

nad kuchnia mam juz dach ale nad reszta "gosodarczych" pomieszczen sie zrobilam fote
no tu co widac to mamy "spizarnie" pralke, suszarke a dalej w glab jest silownia.
wyglada to strasznie i wiecie co??? zaczelo padac

Załączniki

• dach.jpg
    dach.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
gonia,ja nie karmie wiec dlatego biore diane ale z teo co wiem to dla karmiacych cerazette jest najlepsze
moje dziecko dzis takie marudne w te swoje ''urodziny'':-( w koncu padl ale to pewnie na pol godziny tylko

mam 3 zbędne opakowania diany, data ważności I 2010, chętnie się pozbędę bo szkoda mi tak poprostu wywalić, jak chcesz to daj adres na priva to wyślę pocztą; ja biorę microgynon, też nie karmię

klucha -o matko!żeby ten dach szybko zamontowali bo czeka was noc pełna wrażen...

nadrobiłam i sie ciesze bo dzis dzien pełen wrażen miałam...

reklama
Ja wpadlam na chwilke tylko.
No i oczywiscie nie doczekalam sie na kuriera:wściekła/y:
klucha dziekuje bardzo:blink:
Ja za chwile ide sie kapac i do lozeczka.Mojemu mezowi zachcialo sie wina....robi smaka:dry:
Dobranoc laseczki;-)

Do góry