reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Cześć Dziewczyny! Wpadłam tylko się przywitać i zameldować, że ja już po obronie, więc studia podyplomowe oficjalnie zakończone:-D A teraz zmykam szykować imprezę urodzinową bo dziś mi się trochę gości zwali :-)

reklama
heja laski!!!!

witam sie i ide na szybkiego Was poczytac!!!!

aaa jeszcze chcialam powiedziec, ze zdecydowalismy sie juz na 100% na powrot do PL,:tak::tak: wiec od dzis zaczynamy zegnac sie ze znajomymi, bo lecimy do PL na wakacje na miesiac i potem zostana tylko 2 tyg na przeprowadzke jak wrocimy. Bede tesknic!!!!

Gosha gratulacje .... super!!!
Milego weekendu!!!

Witaj didi.... w koncu jakis znak zycia!!!

buzka

Ostatnia edycja:
no to acha gratuluje decyzji, ja sobie nie wyobrazam powrotu jak na razie. jakos nie wiem, no ale mamy ostateczny termin powrotu ustalony. jak hania skonczy 5 lat to juz wracamy aby mogla pujsc do szkoly juz w pl

Hej kobietki:-)
Witam sie w sobotnie popoludnie.Domis usnal wiec moglam wpasc na chwile.
Jakos nic mi sie dzisiaj nie chce:baffled:Jeszcze nie skonczylam sprzatac ale jesli sie Dominik nie obudzi to zachwile biore sie dalej do sprzatania.Mam nadzieje,ze przespi sie chociaz z godzinke:dry:

Dzieki dziewczyny,fajnie ze Wam sie zdjecia podobaja:-)

ada no tak w tym samym wieku jestesmy:tak:fajnie byc mloda mamuska!!!!

Laski mialam pytac tych ktore biora carezette czy Wy czekalyscie na okres?Bo mi gin powiedziala ze musze czekac:confused:

klucha no oby Ci ten dach skonczyli jak najszybciej,bo nie wyobrazam sobie co by bylo jakby zaczelo tak ostro padac:baffled::confused::no:

aha super,ze wracacie!!Zycze szybkiej przeprowadzki!!:tak:

gosha wszystkiego najjjjjjlepszego!!I spelnienia marzen!!!!!

A co do miszkania za granica...naprawde Was kobietki podziwiam,bo ja bym nie moga mieszkac:no:m mieszkal 2,5 roku i bylo mu dobrze i chcial zebym ja tez z nim tammieszkala ale to zycie nie dla mnie:baffled:

Dobra to biore sie do roboty poki misiek spi;-)
Buzka i zagladne pozniej

Cze Kobiety

Z samochodami jak z chłopami :wściekła/y:. Jak nie przyp... to nie za działa.
heheheheheheh:-):-):-):-):-)
Cześć Dziewczyny! Wpadłam tylko się przywitać i zameldować, że ja już po obronie, więc studia podyplomowe oficjalnie zakończone:-D A teraz zmykam szykować imprezę urodzinową bo dziś mi się trochę gości zwali :-)
Gratulacje!!!!!!!!!!!
my dzisiaj po mega spacerze, 7 km w godzine, z debiutem karmienia na dworze, ale Was przebije - praktycznie pod aresztem sledczym:cool2: nieopodal mieli lawki pod drzewkami, tosmy se piknik zrobili:-p chyba nas nikt nie widzial:zawstydzona/y:

i juz mi nie kadzic prosze, bo jak kazda prawdziwa baba kompleksow i tak mam milion piecset sto dziewiecset:-p

Aha faaaajnie:-):-) jedynie nie zazdroszcze przeprowadzki...

reklama
Do góry