reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

hejka
my dzis dzien marudny mielismy:dry: jak wyszlismy na spacer do w polowie mlody zaczal sie drzec, zaliczylismy karmienie w centrum handlowym ale to nic nie dalo:zawstydzona/y: po kapieli dopiero sie jako tako uspokoil i padl w lozeczku:happy2: dzisiaj tez odryl ze piszczenie to calkiem fajna sprawa:-D
klucha no to niezle!:szok: niech wam ten dach montuja bo to nigdy nie wiadomo z ta pogoda:-)
skunkanka to ty chudzinka jestes:szok::-):-) zazdroszcze:happy2:
madzia zdjatka super:-) slicznie wygladalas:tak: a tak w ogole widze ze w tym samym wieku jestesmy:happy2:mlode mamuski:-) i nie martw sie nie jestes sama, ja tez nie lubie jak M wspomina o swoich bylych, cos mnie bierze po prostu:dry:

ja w tym roku tez moge pomarzyc o jakimkolwiek wypadzie:zawstydzona/y: dopiero na nastepny rok planujemy ze na pewno sie wybierzemy w gory polskie do karpacza albo gdzies do cieplych krajow:tak:

reklama
Madziu - piękne zdjęcia i życzę z całęgo serca tak pięknie do końca:tak:.
skunkanka - normalnie modelka :tak:
A mój wyjazd znowu pod znakiem zapytania, bo oczywiście auto :zawstydzona/y:. Wszystko w hamulcach zmienione, ale nie odpowietrzone:zawstydzona/y:. Jutro M jedzie do zakładu żeby to zrobili. Przed wyjazdem w zeszłym roku miałam czołówkę, teraz to. Kurczę przecież cały rok nic mu nie było, a teraz jak na niego liczę to jakieś numery robi :baffled:. Z samochodami jak z chłopami :wściekła/y:. Jak nie przyp... to nie za działa.

Czołem!!!

Nocka minęła spokojnie ,mojej panience ssanie się włączyło jak trzeba.... 2 piersi spija i później ulewa ale przynajmniej śpi ładnie:tak: jak o 6 zrobiła pobudkę to o 8 usnęła i śpi nadal....

Ma_Dunia jaki masz ładny nowy image:-D:tak::-D
Auliya widzę że twój opis też odświeżony.....

Idę oglądać te śliczne fotki...

Obejrzałam i są śliczne - skunkanka niezła sztuka kobiety jesteś!!! a maluszki są naprawdę urocze... ja nie umiam wklejać zdjęć

Ostatnia edycja:
witam babki, u nas noc spokojna
dach przykryli jakas prowizorka na noc ale nie przeciekl bo przeciez padalo.
mala dalej spi wiec mam czas poczytac i zjesc sniadanko

Hejka babeczki.

Ada i madzia obie 1989, też byłąm w Waszym wieku jak urodziłam pierwsze moje dzieciątko, kolejne po dwóch latkach no i teraz Aluś, ciekawe jak u Was będzie mamuśki.

Co do naszych M i wspominania ich byłych to u as ten temat po prostu nie istnieje, jestem zbyt zazdrosna nawet o tak odległe czasy i uważam że co było a nie jest nie pisze się w rejestr, szkoda nerwów.

Klucha, normalnie szok z tym dachem, chyba dzisiaj już go zamkną całkiem?

U nas Alex jakoś dzisiaj w nocy obudził się przed 4.00 i był głodny mimo że zjadł całkiem sporo wczoraj wieczorem, ale zjadł 130ml i poszedł spać dalej kolejna pobudka była dopiero o 9.00, właśnie zjadł i teraz gada sobie w leżaczku do maskotek a ja przymierzam się do porządków sobotnich ale mam takiego lenia że szok.

No nic trzeba się wziąć za to sprzątanie.
Miłego weekendu mamuśki, pa

Hej hej!!
my tez zaraz smigamy nad wode.tylko A.wstanie.

Auliya i Ma_Dunia--gratuluje!!! do dziela dziewczyny!!

Manja---bardzo dziekuje za tabsy,wysylam ino na priva

hej dziewuszki
u mnie pogoda kiepska

odnośnie zazdrości o byłe to niebardzo możliwe bo ja ze swoim jestem odkąd skończyłam 15 lat a on 16:tak::tak::tak: wiec zbyt stare dzieje i byłe mało poważne:-D
juniorem tez wczesnie rodziłam - 20 lat, jako dziewietnastolatka sie hajtałam
ale ten czas leci- w tym roku 10 rocznica ślubu

dziewczyny- zdjęcia przepiekne
skunkanka - laska z Ciebie

reklama
hej
u nas dzis brzydka pogoda, wyglada jakby mialo zaraz padac:zawstydzona/y: mlody marudny jak nie wiem na dodatek obudzil sie o 1 w nocy i jesc wolal:no: a juz byly dwa tygodnie przesypianych nocek...mam nadzieje ze to przejsciowe, moze dlatego bo M wyjechal i Kondzio teskni
ide bo znow marudzi

Do góry