reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

nio i nasz synus ma dzisiaj widzi mi sie:szok: lezy przy cycku to jest spokojny i spi, a tylko go odstawie to histeria:baffled: a myslalam, ze moze mi sie przespac uda:dry:
co do krakowa.. hmm, miasto moze i fajne, ale mi sie teskni za cisza jaka panuje u nas na wiosce;-)
a nasza pralka tez pozostawia wiele do zyczenia:baffled: ostatnio podarla mezusiowi koszulke:wściekła/y:

reklama
Witam!!!
u nas dzis sprawdzamy nosidelko--biore mlodego i i de do banku,apteki bla bla bo oczywiscie M. pojechal do Wawy.Poza tym ok 19 mam gosci :zawstydzona/y: i chalupe trzeba posprzatac :zawstydzona/y: a ja mam ochote na wszystko tylko nie to.
Dziekuje Wam Kochane ze zyczenia dla Alusia.W dzien swojego swieta byl wyjatkowo upierdliwy.Jesli dzis tez tak bedzie to ze sprzatania nici.No ale poza tym humor mam ok bo dzis wyplata;-);-);-) Tez mam problem z kim zostawic Alusia jak pojde do pracy.M. nadaje sie do gugania i takich ******* ale sam go nie wykapie.A urlop tylko do 28.08.

Diabliczko dziekuje serdecznie!!!;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

witam kwietnióweczki!!!

Po dniu kaprysów ...kolejny dzień kaprysów czy to już norma:confused::confused:..

ech Szwedka - też się z moją dziś poprztykałam, chociaż moja w szponach ojca R nie jest:dry: nie wiem ona myśli i wierzy głęboko w to, że jest ideałem a mnie pognębia robiąc słodką minę, że przecież chce dobrze ... wrrrrrrrrrrrrrrr
To moja mama jest wzorem cnót wszelkich:-D:szok::-D no zawsze się coś znajdzie.... i ten mój najlepszy kumpel jedzie sobie do brata doUK od 30 lipca do 11 września...będzie niańczyć moją chrześnicę:tak::tak:rozmów będzie mi brakowało.....

Heh moja pralka to historia, trzaska tak, ze jak wracam ze spaceru, to slysze ze wiruje, pozaciagala mi szyfonowe firanki, zezarla mi: jedne sloggi, jedna skarpetke Juniora, jedne majtki M oraz moja koszulke. W Media jest jakas promocja i dzisiaj M zameldowal, ze jutro jedziemy kupic a za pol ceny ja dostane nowy telefonik:-):-) moze przy okazji jakies koszuli se kupie, bo cholera mialam dwie czarne, a teraz to juz mam tylko jedna:angry:

Wojtas spi, zdazylam posprzatac, poprasowac i obiad sobie zrobic, ide wiec konsumowac, a po obiadku na spacerek uderzymy, jak ja to mowie do nas do ogroda, czyli do lasu;-) moze nad zalew sie przelece... o ile nie bedzie lalo, bo cos czarne chmury nad horyzontem sie zbieraja...

A jeszcze cos - przyznam Wam szczerze, ze nigdy nie myslalam, ze sie ze mnie zrobi gospodyni domowa:-p jak to dziecko zmienia czlowieka:cool2:

Cześć dziewczyny, ja dosłownie w locie, bo pogoda super, więc trzeba korzytsać na maksa, bo jeszcze tylko jutro i wracamy, buuuuuuu jak to szybko zleciało.
Aha dzięki za książeczki.
A młody chyba wraca do normy wstawał tylko o 3:30 i o 7 pobudka:-)

a ja walsnie nie mam dachu nad glowa doslownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie go zerwali i klada nowy bo tamten przeciekal i jak byla ulewa to nastol i sofe kapalo!!
mam nadzieje ze dzis choc te niebo nad glowa mi przykryja bo patrze w gore i widze ciemne chmury

a ja walsnie nie mam dachu nad glowa doslownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie go zerwali i klada nowy bo tamten przeciekal i jak byla ulewa to nastol i sofe kapalo!!
mam nadzieje ze dzis choc te niebo nad glowa mi przykryja bo patrze w gore i widze ciemne chmury
Ale w nocy jak romantyczkie byś miała.... gwiazdy,księżyc:-D:tak::-D

reklama
Do góry