kurcze mój okres trwał 2 dni - i czy to był okres czy to nie był okres ;-) o gina też jeszcze nie zahaczyłam ;-) wróciło moje lekkie podejście do własnego zdrowia
Spaczyna gratuluję udanej podróży :-) chyba każda o takiej marzy :-) mam nadzieję, że mój bąk też to dzielnie zniesie :-) w czwartek się przekonamy :-)
pomimo fąfyliona rozstępów zamierzam wbić się w te wakacje w strój kąpielowy zakupiłam już tankini i mam nadzieję, że nie braknie mi odwagi, żeby je przyodziać
szczesliwa, auliya fajnie, że udało Wam się spotkanie :-)
Spaczyna gratuluję udanej podróży :-) chyba każda o takiej marzy :-) mam nadzieję, że mój bąk też to dzielnie zniesie :-) w czwartek się przekonamy :-)
mi też jeszcze nie zniknęłaCo do stroju to ja w tym roku jestem zmuszona sobie odpuścić. I nie chodzi tu o dodatkowe ciałko ale cały brzuch mam pięknie udekorowany w rozstepy, więc nie powinnam go wystawiać na słońce, przynajmniej narazie, póki nie rozjaśnieją. No i nie zeszła mi jeszcze ta ciemna linia na brzuchu
pomimo fąfyliona rozstępów zamierzam wbić się w te wakacje w strój kąpielowy zakupiłam już tankini i mam nadzieję, że nie braknie mi odwagi, żeby je przyodziać
szczesliwa, auliya fajnie, że udało Wam się spotkanie :-)