reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

a ja dzis poznałam auylie :-) zaliczyłysmy super spacer i plotki :-)

dzieki za info co do komarów nazwe zapisałam jutro pojde do apteki zapytac dokładniej

aha chyba nie jest tak zle... choc ja tez nie pcham sie do kostiumu kapielowego ;-)

reklama
hihi poznałam auylie z daleka -buziak na poznanie i gadaysmy jak stare znajome! nawet nie wiem kiedy nam cały dzionek zleciał dzieciaczki super sie zaczepiały :-)

Witajcie:-)
Ja poczytałam was troszeczkę ale tak po łebkach bo nie mam sil już dziś :-(
Dzień na wariackich papierach miałam.
Ale już Marcelek przebadany zaszczepiony. Wazy 5,9kg :-) Mój Skarbek rośnie :-)
Bioderka tez dziś robiliśmy i wszystko ok.
Ja miedzy czasie uszyłam firankę dla Marcelka z Kubusiem a mąż położył gres na połowie balkonu. A nasz balkon jest olbrzymi wiec w taki upał byl to nie lada wyczyn:-)
A wstałam o 6 po 7 godzinnym śnie z 3 pobudkami na karmienie. I padam :surprised:
Pozdrawiam was wszystkie gorąco!

Hej
Marys - ale miałaś dzień pracowity.

Alex już wykąpany o 19.00, potem zjadł 150ml mleczka i padł, ciekawe o której się obudzi.

Ja dzisiaj miałam debiut w stroju kąpielowym i normalnie extra się czułam, wcześniej był troszkę luźny a teraz leży super, fajnie było powylegiwać się z Alexem w ogrodzie, synek leżał sobie w leżaczku i na macie oczywiście w cieniu a ja obok na kocu się smażyłam, miniony dzień zaliczam do udanych.

No to ja piwko właśnie skończyłam i mi się spać zachciało więc zmykam pod prysznic i do łóżeczka a mąż jeszcze po ogrodzie chodzi i podlewa trawę bo sucho. Wrrr, nie lubię sama zasypiać.

Słodkich snów i przespanej nocki życzę.Pa

Cze laski:-)
To macie dobrze. :tak:
Julian śpi w wózku tylko jak się porusza i to najlepiej ze znaczną prędkością i po wertepach. :dry: ;-)
Taaa u nas podobnie.. a samochod tylko moj - wysiadly mi amortyzatory, wiec telepie fest, w passacie M nie bardzo...:-p
Dziś wybieram się do sądu :zawstydzona/y:. Trzymajcie kciuki bym spotkała kompetentną osobę.:baffled:
Trzymane, jak poszlo????
ojej a co tu taka cisza...
manja dzieki za info o kremach na ukaszenia,moje dziecko wykapane i juz spi takze biore sie za siebie bo jutro mam zamiar wystapic w kostiumie kapielowym wiec czeka mnie mega depilacja:szok::baffled:
buziaki i do jutra
No ja Cie przepraszam... ja sie kurde wstydze wyjsc w gorze od stroju i spodenkach... juz pomijam, ze musialam specjalnie zakupic cycnik w rzmiarze XL, co mnie dobilo dokumentnie... ale dol powoli spada, juz coraz blizej do rozmiaru 38:tak::tak: cwiczenia i wsmarowywanie w siebie specyfikow jednak daja efekty:-):-)

Co do upalu - nie trawie kompletnie. Mlody wczoraj przespal caly dzien, odbil sobie wieczorem, ale i tak spal 23-5-7.30, przy czym ostatnia pobudka byla urocza - obudzilo mnie "a gu" i usmiech spomiedzy szczebelkow lozeczka:-) wyrwalismy dzisiaj na caly dzien do moich rodzicow, tu w lesie nie da sie wytrzymac, darmowa sauna normalnie, ja chce na Alaske.. slonce w porzo, ale temperatury nie dla mnie...:dry:
Ide sie blotem oblozyc, i cos bym jeszcze zjadla...:-p

Spokojnej nocki!!!

reklama
Hej dziewczyny:-)

Nie zagladalam caly dzien,bo neta nie mialam.Dopiero jak mwrocil z pracy to powiedzial,ze pewnie sie ruter zawiesil i rzeczywiscie:confused:

U nas upal jak cholera:baffled:Nie wiem jak bedzie jutro...przed nami jakies 5-6 godz jazdy a tu takie goraco:szok:mam nadzieje,ze sie nie ugotujemy w tym samochodzie.Wyjezdzamy przed 9 wiec oby jeszcze goraco nie bylo!!
Domis spi wiec za chwile ide sie wykapac i musze troche klakow sie pozbyc z pewnych miejsc bo zaroslam:dry:

co do strojow kapielowych...ja nie lubie sie rozbierac az tak,bo zawsze mialam kompleksy ale mowiac szczerze to na brzuchu ani jednego rozstepu nie mam i wogole ni zauwazylam zebym po ciazy miala jakies rozstepy:happy2:ale niestety mam z okresu dorastania i to sporo i to mnie dobija:baffled::zawstydzona/y:No i ten moj brzuch...mam nadzieje,ze jak zaczne cwiczyc to bedzie ok.Dawno sie nie wazylam ale ostatnio jak to zrobiam to wazylam jakies 55kg ciekawe ile teraz waze...pewie wiecej,bo jem jak glupia!!!!!

Dobra to ide,bo musze zrobic to co napisalam wczesniej a jeszcze czas na sen trzeba znalesc...Pewnie nie zagadne w weekend wiec udanego i slonecznego Wam weekendu zycze!!
Dobranoc laski;-)

Do góry