reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witajcie Kochane! W czerwcu wybieramy się całą trójką na ślub do znajomych i w związku z tym mam mały "problem". Mianowicie Młodzi zamiast kwiatów zażyczyli sobie jakiś drobiazg dla ich synka. I tu pojawia się problem, ponieważ moje doświadczenie z małymi chłopcami jest znikome... Stąd moje pytanie do bardziej i mniej doświadczonych mam... Co można podarować dwuletniemu chłopcu, żeby miał radochę? Mały uwielbia auta i traktory, ale tego już ma dużo, więc chciałam coś bardziej oryginalnego... i mam taki pomysł ale nie wiem czy się nadaje...
Gra zręcznościowa ELEFUN MB od Hasbro reklama TV (645544852) - Aukcje internetowe Allegro
lub
GRA KUBUŚ PUCHATEK WIETRZNY DZIEŃ - JAK ELEFUN (642361590) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóżcie kochane!!!

reklama
Hej,dziękuję za ciepłe przywitanie:-)
Nie doczytałam na razie za dużo co u Was.Może potem znajdę chwilkę.Pozdrawiam serdecznie.:tak:

Gabi kochana, dobrze ze w końcu się odezwałaś. Bardzo się wszystkie o Was martwiłyśmy i z całą pewnością nikt o Was nie zapomniał.
Nie rozumiem dlaczego spada na Ciebie tyle cierpienia, ale cieszę się że widać w końcu światełko w tunelu i że wychodzicie z tego obronną ręką. Ściskam mocno i trzymaj się.

Gosha, nie widziałam tego słonia, ale z tego co kojarze, to te bardzo reklamowane zabawki bardzo szybko się nudzą... Mogę Ci powiedzieć tylko co mojego syna cieszy traktor z przyczepką (w każdej ilości) i wogóle pojazdy, a żeby było trochę edukacyjne, to możesz poszukać czegoś do rozkręcania. Krzysiek dostał kiedyś statek, a potem traktor z kompletem śrubokrętów (widziałam jeszcze w smyku helikopter z tej samej serii)

dzien dobry:-)
witam sie z wami ten okropny deszczowy dzien i zanim cos napisze..
zycze wszystkim dzieciaczkom wszystkiego dobrego, usmiechu na buzi od ucha do ucha nie tylko na widok mamusi, ale codziennie:tak:
nio, a teraz moge napisac co nie co;-) u nas jak juz pisalam wczesniej pogoda paskudna i jestesmy skazani z Maksem na siedzenie w domu:-( poki co on probuje usnac, ale zaraz rozpoczna sie odwiedziny i bedzie d**a ze spania:eek:
nio, a tak ogolnie to my mielismy dzisiaj maly problem z rozplanowaniem wizyt u Mlodego.. wszyscy chca do niego przyjsc, a wiecie jakie sa stosunki u mnie w rodzinie:baffled: wiec poumawialam sie z kazdym na godzine i jak ktos sie zasiedzi to bedzie lipa:sorry: nio i nie wspomne o tym, ze sama musze przyjmowac gosci, bo mezus robi na popoludniu:baffled:
a i mam maly problem.. chodzi o nasze psice, a scislej mowiac o ta mlodsza sunie.. moja kuzynka byla u nas ostatnio i jak ja zobaczyla to sie zakochala i prosila, zebysmy jej ja dali.. oczywiscie uslyszala, ze nie ma mowy i na chwile temat uscichl.. a tu slysze wczoraj, ze ona wymyslila, ze przyjedzie tu ze swoim synkiem 8letnim i on mnie bedzie prosil o nasza Gaje.. licza na to, ze dziecku nie odmowie i dostanie psa, ale takiej opcji nie ma.. nio i teraz niewiem co robic, bo dzieciak sie napali, a psa i tak nie dostanie.. do nich tzn do mojej babci i kuzynki (bo one to podobno planuja) nie dociera to, ze nie chcemy sie wyzbyc suni.. nioi powiedzcie mi co ja mam zrobic z tym fantem??:-(
nio nic zmykam narazie, bo juz dostalam esa, ze pierwszy gosc sie zbliza tzn moja mama:baffled: wiec teraz bede siedziala i udawala, ze wszystko jest wporzadku.. przynajmniej ona tak traktuje sprawe, mimo, ze jej ostatnio powiedzialam o co mi chodzi, ale ona uwaza, ze skoro przyszla raz i pogadala o d*pie marynie to juz wszystko jest ok:no::baffled:

Malutka, to może weź pogadaj na spokojnie z dzieciakiem (w końcu 8 lat to juz nie takie nierozumne) i wytłumacz, że to twój pies, jesteś do niego przywiązana i ona do Ciebie też itd. a skoro mamusia obiecała mu psa, to może niech poszuka kto chce sprzedać/oddać szczeniaka, albo niech idzie z nim do schroniska - tam dużo potrzebujących. Bo przecież pies to nie zabawka, to prawie jakby dziecko oddać ;-).

Pierwszy dzien dziecka w tracie... wszystiego najlepszego dla naszych kluseczek
Witajcie Kochane! W czerwcu wybieramy się całą trójką na ślub do znajomych i w związku z tym mam mały "problem". Mianowicie Młodzi zamiast kwiatów zażyczyli sobie jakiś drobiazg dla ich synka. I tu pojawia się problem, ponieważ moje doświadczenie z małymi chłopcami jest znikome... Stąd moje pytanie do bardziej i mniej doświadczonych mam... Co można podarować dwuletniemu chłopcu, żeby miał radochę? Mały uwielbia auta i traktory, ale tego już ma dużo, więc chciałam coś bardziej oryginalnego... i mam taki pomysł ale nie wiem czy się nadaje...
Gra zręcznościowa ELEFUN MB od Hasbro reklama TV (645544852) - Aukcje internetowe Allegro
lub
GRA KUBUŚ PUCHATEK WIETRZNY DZIEŃ - JAK ELEFUN (642361590) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóżcie kochane!!!
u mnie w pracy dziewczyny chwaliły tego słonia, jeszcze jest garnek strzelajacy kulkami... dziusia ma tez swietny pomysl z zabawka do skrecania tylko to juz zalezy od dziecka czy bedzie umial sie juz tym bawic...
wedlug mnie spokojnie mozecie kupowac cos dla starszego dziecka z zabawek - ja zawsze proponuje edukacyjne.

...
a i mam maly problem.. chodzi o nasze psice, a scislej mowiac o ta mlodsza sunie.. moja kuzynka byla u nas ostatnio i jak ja zobaczyla to sie zakochala i prosila, zebysmy jej ja dali.. oczywiscie uslyszala, ze nie ma mowy i na chwile temat uscichl.. a tu slysze wczoraj, ze ona wymyslila, ze przyjedzie tu ze swoim synkiem 8letnim i on mnie bedzie prosil o nasza Gaje.. licza na to, ze dziecku nie odmowie i dostanie psa, ale takiej opcji nie ma.. nio i teraz niewiem co robic, bo dzieciak sie napali, a psa i tak nie dostanie.. do nich tzn do mojej babci i kuzynki (bo one to podobno planuja) nie dociera to, ze nie chcemy sie wyzbyc suni.. nioi powiedzcie mi co ja mam zrobic z tym fantem??
znow sie zgodze z dziusia - 8 latek juz taki maly nie jest powinien zrozumiec.
to przeciez czlonek waszej rodziny!!
a swoja droga to skad sie takie pomysly ludziom biora zeby cos na dzicko (litosc) wymuszac...

Hejka dziewczyny!!!

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM TYM CAŁKIEM MALUTKIM I TYM DUŻYM SKŁADAM SERDECZNE ŻYCZENIA!!!!!

A u mnie panuje szkarlatyna po prostu świetnie,a do tego mam mało pokarmu albo Tina ma za duży apetyt:baffled::baffled: i muszę ją dokarmiać bebilonem pepti.Na szczęście je to paskudztwo bez problemów:szok::szok:.Jakiś syf pyli i moja Oliwia ma rano tak zapuchnięte i zaropiałe oczy że szok... no i na dokładkę Konstancja ma jedną wielką ranę za uszami jestem w dołku strasznym ale damy radę
adusia - masz się biedna z tą alergią - szczerze współczuję - bo miałam tak z pierwszą córcią. Moja kuzynka też tak ma i przeszła na mieszankę - dziś się z nią widziałam, mówiła, że nie poznaje dziecka jest takie spokojne i wreszcie wysypka znika, a mała ma 4 miesiące.
Ja też mam taki planik po 2 szczepionce zacznę powoli ją przestawiać na flaszkę bo jest mi jej bardzo szkoda....

GABI-PAMIĘTAŁYŚMY i cieszę się że jest już lepiej i że wszystko się wyjaśniło...

MALUTKA-nie oddaj psa
uciekam bo K nie moze opanowac córki

Wszystkiego najlepszego dla naszych kwietniowych dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka!

Nam udało się dzisiaj 2x byc na spacerze, a to przez to że na ten pierwszy zapomniałam wziąć portfela i nie moglam zrobić zakupów, a że pieczywo w domu niebędne to poszliśmy jeszcze raz, na szczęście pogoda jest ok, trochę pochmurno ale deszcz nas ominął

Gabi - jak dobrze że już wróciłaś!!! dalej trzymam kciuki za zdrowie Ani!​

malutka - nie oddawaj suni pod żadnym pozorem!!! nie daj się zmanipulować, zwierzę to nie rzecz żeby ją ot tak oddawać​

pozdrawiam​

reklama
Do góry