reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam się poniedziałkowo!

Najlepsze życzonka z okazji dzisiejszego świeta dla wszystkich mamuś, a jeszcze bardziej dla ich pociech.

Kto podeśle trochę słonka ? My chcemy na spacerek, a u nas deszcz od samego rana i nie zanosi sie na poprawę. :(

reklama
Czesc Laseczki;-)
Gabi wariatko, wszystkie sie tu o Ciebie martwimy!!! i o Aniusie!!!! a teraz to juz trzymamy kciuki i wysylamy modlitwy!!!!

KOga u nas tez spaniowe zwyciestwo. Juz pomijam ze Mlody spi bez problemu w lozeczku:-) balam sie jak to bedzie po spaniu z nami, ale dostal piekna posciel i jest zadowolony;-)

Pogoda kijowa, ale i tak wybieram sie do moich rodzicow, jak dobrze miec autko...
milego dnia!

Gabi - szczerze Wam współczuję i mam nadzieję, że to ostatnie "pod górkę", a teraz musi być już super :tak:
Ja dziś wyspana, choć nie mam pojęcia czemu. Maleńka dała luzik, bo nawet jak się obudziła na jedzonko, to zaraz zasypiała:tak:, za to starsza miała gorączkę i majaczyła. Co 30 min mierzyłam jej temp. a od 3 była już u nas w łóżku.:zawstydzona/y:
Dziś mam tyle spraw do załatwienia, ale pogoda nie dopisuje:baffled:. Może po 15 będzie lepiej:confused:.

Gabi kochana miejmy nadzieje ze wszystko skonczy sie pomyslnie, ja jezdzac po sanatoriach z moja astma poznalam wiele osub chorych na muko, odpowiednia opieka lekarska robi naprawde wiele, wrazie jak bys potrzebowala dobrego specjalisty polecam senatorium w karpczu dr. Gąszczyka a zreszta tam jest sztab znakomitych lekarzy, kturzy miejmy nadzieje niebeda potrzebni:tak:Trzymam kciuki za Ciebie i Anie

Ja wlasnie wrocilam od lekarza moja Jula ma zapalenie oskrzeli a lekarz jeszcze stwierdzil zebysmy sie liczyli z poczatkami astmy:-( maz ma angine, jedynie ja i mlody zdrowi, maly byl dzis szczepiony i wazony a waga juz 5,2kg a nawet lekarz powiedzial ze wyglada na wiecej

milego dnia

Hej wam. My właśnie wrociliśmy z poradni prelaksacyjnej czy jak to tam się nazywa. Mała dostała aparat na biodra ( nie wyobrażam sobie, zeby miala w tym być 24h przez miesiac albo dwa. Boszzzzzzzzzz masakraaaaaaaaaaaaaaaaa koszmar i zaamka w jednym. No to mamy dnie noce z głowy bede siedziec obok małej i wyc razem z nią ...

hej dziewczynki:-)
Gabi szkoda mi ciebie, bo życie daje ci strasznie w kość, ale cieszę się, że już lepiej i również modlę się za zdrowie dla twojej Anulki.

Kamile, ja też czasami zostaję sama, bo P. jeżdzi na szkolenia i imprezy firmowe, i na początku trochę głupio tak samemu, ale potem dochodzę do wniosku, że fajnie tak odpocząć i móc się stęsknić za nim, a on za mną, a co do duchów - to nie oglądaj głupich filmów;-)

Weekend nam minął wizytowo- u jednych i drugich rodziców, a wczoraj jeszcze wpadli do nas znajomi. A dziś jedziemy pozałatwiać papierkowe sprawy zw. z chrztem młodego, jutro do gina, a w środę szczepimy Karolka na rotawirusa.

Już się nie karmimy co 1,5 h:-) to ostatni sukces, i noce;-) co najważniejsze, po dwóch zaburzonych rytmach też wróciły do normalności:-):-) 21-3-6:-)

Z okazji dnia dziecka
ucałowania i życzenia zdrówka
dla wszystkich pociech :-).

BUZIACZKI dla wszystkich naszych dzieciaczków :-):-):-):-):-):-):-)

Gabi pamiętamy! i ciesze sie , że wszystko sie dobrze skonczyło!:-)

SZWEDKA jakis taki powleczony guma koloru skóry rozszezający nogi nr 2 jak to się nazywa tego nie wiem zapinany jak szelki :(- paskudztwo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry