reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
a ten pas to na co dokładnie ma pomóc:confused::confused::confused:
bo mi brzuszek lekko wystaje, ale baz dramatu, już w niektóre spodnie ispódniczki wchodzę :happy2: - tylko skóra brzydko sflaczała - więc kremuję i masuję i będę ćwiczyć za tydzień - dwa

na lepsze modelowanie brzuszka i jego formy

ja tez nie mam tragedii ale różnice wwidze i to widoczna co pzred ciązą a co teraz

koga a bedziesz robic brzuszki czy jakis zespól cwiczen?

Mnie lekarz pozwolil 6 tyg po cesarce zaczac cwiczyc brzuszki, wiec jeszcze dwa tyg i bedzie. Poki co lece cwiczenia izometryczne, zeby calkiem nie zesztywniec;-)

Wojtus ma miesiac:-):-):-):-) opijamy to cycem:-)

pokazuje swuj brzusio z 41tc. dzis w sligo:sorry2:

Załączniki

• jaaa.jpg
    jaaa.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 56
hejooo

Troszkę was poczytałam, malutka spi więc mam chwilke dla siebie i bb :-D

Co do pasa to ja jak narazie nie kupuje, zaczne najpierw od brzuszków, wsumie 13 czerwca mam ślub kościelny i jako Panna Młoda muszę dobrze wyglądać, no ale mam nadzieje, że ćwiczenia wystarczą :sorry2:

My dziś na spacerku znów byliśmy, mała płakała chociaż ja przed samym wyjściem przebrałam i nakarmiłam, ale gdy ją się ubiera to się rozbudza i nie chce spać ehhh :baffled:

Dziś mija tydzień jak Zuzia jest z nami, jest kochana, a ja powoli dochodzę do siebie, krocze nadal boli :baffled::zawstydzona/y: pokarmu mam dużo z czego się cieszę...

no to chyba tyle :-p

Klucha super zdjęcie :-D

hejka dziewczyny!!!!!

Nie ma szans zebym dziś poczytała Was, ale chociaż się przywitam. :-)

Dziś wyszliśmy ze szpitala, jesteśmy w domku i jakoś sobie radzimy, ale to tylko dzięki męzowi i mamie, która będzie ze mna 2 tyg.

Ogólnie skarb mój jest przecudowny, wynagrodza mi wszystko co przeszłam, jest zdrowiutki i ciągle głodny. :-D:-D:-D

Buziaki, postaram się jakoś niedługo wkleić fotki, nadrobić zaległości i opisać poród :szok:

reklama
Diabliczka i Aha witamy po powrocie:tak::tak:

Umi szczerze mówiąc dziwie sie, że lekarz wznaczył Ci taki termin, i to że nie miałaś ktg jeszcze robione. ja od poczatku kwietnia chodze co tydzień na ktg do mojego lekarza. Jak pojedziesz na to ktg to walcz o to żeby juz Cie nie wypuścili :tak:

Do góry