reklama
umi2
Fanka BB :)
Witajcie
klucha09 mam jedno pytanko czy ty masz jakiś termin wizyty wyznaczony w którym masz sie zgłosic do swojego lekarza badź szpitala? Bo ja mam na 15 maja!!! ale ide wczesniej 5 na KTG i tak sie zastanawiam jak to jest u ciebie?
klucha09 mam jedno pytanko czy ty masz jakiś termin wizyty wyznaczony w którym masz sie zgłosic do swojego lekarza badź szpitala? Bo ja mam na 15 maja!!! ale ide wczesniej 5 na KTG i tak sie zastanawiam jak to jest u ciebie?
umi2
klucha09 no właśnie wiem ze coś z tym terminem na 15 maja jest nie tak a 3 razy lekarza pytałam czy napewno... dlatego właśnie chce isc 5 na KTG żeby sprawdzić czy jest ok ( tak mi poradziła moja ciotka która jest pielegniarką) i w ogóle to nigdy nie mialam KTG... nie wiem czy ten lekarz mnie olewa czy co a przeciez kase spora dostaje...
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Cześć Dziewczyny!!!
Bardzo dziękuję Wam za trzymanie kciuków i gratulacje!
Tak, nareszcie się doczekałam, a teraz Wam posyłam całę resztą boćków!
Niestety, narazie nie doczytam nic, ani nie napiszę, bo mała właśnie się obudziła.
Domaga się cyca, choć tam jeszcze nic nie ma :-( a ona nie umie go jeszcze trzymac i sie wkurza...
oho, syrena sie właczyła!
Bardzo dziękuję Wam za trzymanie kciuków i gratulacje!
Tak, nareszcie się doczekałam, a teraz Wam posyłam całę resztą boćków!
Niestety, narazie nie doczytam nic, ani nie napiszę, bo mała właśnie się obudziła.
Domaga się cyca, choć tam jeszcze nic nie ma :-( a ona nie umie go jeszcze trzymac i sie wkurza...
oho, syrena sie właczyła!
szczesliwa
dzieki za odp w sparwie pasa chyba tez kupie
bluebel a jaki masz?
widziałam na allegro rózne i jest duży wybor, jaki warto kupic?
a my zaraz na spacer smigamy...pogoda piękna:-)
bluebel a jaki masz?
widziałam na allegro rózne i jest duży wybor, jaki warto kupic?
a my zaraz na spacer smigamy...pogoda piękna:-)
reklama
umi2
klucha09 tez mi sie własnie wydawało ze 3 tygodnie to stanowczo za duzo no ale nic nieporadze. Pozostaje mi samej zatrozczyc sie o siebie i małego. Ale teraz to juz w ogóle mi sie rodzic odechcialo bo mój lekarz jest ordynatorem w tym szpitalu w którym bede rodzic eh strach sie bac co to bedzie:-(
Podziel się: