reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
na samym poczatku byłam u 2 i obydawj chceili usówac ciaze bo uwazali ze cos jest nie tak tylko ten jeden przepisał mi leki i dzieki niemu moje maleństwo zyje. Wiec jestem rozdarta bo z jednej strony facet odwalił dobra robote na poczatku a z drugiej strony konsultujac jego decyzje ludzie pukaja mi w głowe ze to jakies chore... Nic pójde na to KTG 5 i zobacze co i jak pewnie go nie bedzie w szpitalu bo on tylko do południa jest a ja ide wieczorem eh
skunkanka wiem własnie i dlatego to mnie martwi :(

ja licze na to ze jak we wtorek pójde to moze mnie zostawią w tym szpytalu albo cos a jak nie to bede musiała przejechac sie 40 km do innego szpitala i lekarza... tu w mojej miescinie nie mam za bardzo wyboru jesli chodzi o lekarzy:-(

blubell, a możesz napisać, jakie ćwiczenia wykonujesz i jak długo po porodzie? bo u mnie powoli będą 2 tyg. i chętnie bym coś zrobiła z tymi resztkami brzucha.
Te ćwiczenia wymyśliłaś sobie sama czy też konsultowałaś z jakimś lekarzem?

ok, zmykam, bo słyszę, ze młody po spacerku domaga się cyca.

Umi mimo wszystko trzymam kciuki, zeby Twoje dziecie jednak samo wyszlo... i wszystkich innych niewypakowanych tez;-)

witajcie
ja tylko teraz doczytuje nabierzaco..
u nas ok..mala dzisiaj jakas marudna ..moze brzusio boli.. i wlasnie zaczyna kwekac przez sen..wiec juz niepopisze..

Szczesliwa no chyba sie troche glupot osluchalas;-).Pas ciazowy jest extra-nosze go tak z 5h dziennie i do tego zestaw cwiczen.Roznica duuuuza--polecam,zwlaszcza cesarkowym mamom.
.

bron Boze zadnych cwiczen te po cesarce... nie wolno!!!!!!! ...dopiero po 6 mies...

reklama
blubell po cc niemozna pasa zakladac zbyt szybko bo rana moze zaczac sie pocic i ropiec zwlaszcza w takie upaly jak teraz, a cwiczyc mozna juz po 3miesiacach mi lekarz powiedzial ale i tak musze sobie najpierwusg zrobic czy rany sie dobrze pogoily(po pierwszym cc cwiczyc zaczelam po 2 miesiacach wczesniej lekarz zabronil)

Do góry