reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Angela mi się |Filip podoba :tak:
Klucha buty superowe,ehh ja też chcę!!!

My dziś zaliczyliśmy pierwszy spacerek, po 5 min Zuzia się rozpłakała chociaż przed wyjściem dałam jej jeść, po kolejnych 5 min byłyśmy u babci, dostała znów cyca i na spacerek, spała ok 2,5 h bardzo się z tego cieszę, ponieważ ja się poczułam dużo lepiej po tym spacerku!

A teraz malutka wykąpana i nakarmiona spi, ciekawe jak długo :sorry:

Jutro K wygnam samego na dwór z małą, a ja chatkę posprzątam, bo w poniedziałek możliwe, że przyjdzie do mnie położna....

Kochana 2in1 ROZPAKOWANIA życzę

reklama
dopisuję się do grona chorych na kupowanie butów :-D:-D:-D mam jak na razie z czterdzieści pare par i większość stoi w poopisywanych pudełkach pod moim łóżkiem :-):-) a przy porodzie mąż mi obiecał od dawna wypatrzone szpilki, więc miałam dodatkową motywację, żeby przeć;-)

a teraz już dobranoc dziewczynki, zmykam, póki Jaś śpi.

szwedka co do tych drogich butow to one sa zawsze fajniejsze od podrob i wlasnie dlatego wole unikac drogich sklepow:tak:. a u mnie w miescie otworzyli nowy sklep buty od 50euro w dol wiec poszlam i wylukalam sobie wlasnie te a one nie byly drogie bo tylko 20euro.;-)
nesa to masz niezla kolekcje!!!:szok::szok: moja jest tak 1/4 twojej. lubie kupowac ciuchy ale jak chcem sie poczuc sexy to zawsze jakies obcasy kupuje.:-p:-p
a ze mam to szczescie ze nie spuchly mi nogi tylko troche wieczorami wiec moge kupowac buty jak dawniej:-D
lece lulu do jutra babeczki

Klucha buciki ekstra :) ja niestety moge juz tylko o jakichkolwiek butach na podwyzszeniu pomarzyc przez ta moja kontuzje kolana :( no coz pozostaja mi tylko adidaski klapki i baletki:( pozdrawiam i zycze rychlego rozpakowania:)

witam sie z ranka!!!Alex juz nas pobudzil;( myslalam ze mleko go uspi ale niestety ten patent dziala tylko w nocy:baffled:

Szczesliwa no chyba sie troche glupot osluchalas;-).Pas ciazowy jest extra-nosze go tak z 5h dziennie i do tego zestaw cwiczen.Roznica duuuuza--polecam,zwlaszcza cesarkowym mamom.Brzuch sie ''wchlania'' pieknie i przy tym zero krwotokow.Polecil mi go z reszta lekarz.

Klucha buty pieeekne.Uwiebiam takie a'la lata 60-te.Sexi mamuska sie nam szykuje.

Klucha buciki superaśne:tak::tak: Tez nie mogę sie doczekac az założe szpilki ( tylko czy po tak długim czasie bede umiala chodzić;-)) Tez pojade na zakupki ale jak mały uparciuch wyjdzie i mi nogi odtęchną. HAHA bo teraz ;-)to bym wyglądała jak kolek na szpilkach.

jak zwykle nie mogłam spać:-:)-(jak zobacze gdzieś boćka to oskubie mu wszystkie pióra ze złości:wściekła/y::wściekła/y: Chyba sie jednak nie obejdzie bez wywoływania, czyli nastawiam sie na wtorek. Tylko mam nadzieje , ze to wywoływanie bedzie skuteczne, bo chyba zwariuje.

witam sie nadal w dwupaku
buty na obcasach w ciazy to jakos tak nie za bardzo, plecy bola wystarczajaco.

niestety u mnie postanowione ze na wesele w czerwcu do mojego siorki nie jedziemy bo tak jak ty kina stawiam na wywolywanie bo muj maluch nie mysli o tym aby wyjsc a na podruz do pl bedzie za male jednak.
wiec wyprawa do pl przestawiona na koniec sierpnia aby zrobic chrzciny i zostac na weselu mlodszego brata mojego m. glupio troche ze do niego pojedziemy ale do niej nie no ale co moge zrobic

Cześć dziewczyny, czytam w miarę na bieżąco ale co chce coś napisać to Karol woła, ale może teraz się uda ;-)

Na pocieszenie nie ropakowanym mogę tylko napisać, że w pełni zgadzam się ( nie pamiętam która to napisała), że dla równowagi kwietniówek marcowych, muszą być też jakieś kwietniówki majowe ;-), a widzę że i bocian powoli zabrał się za największe uparciuchy, także to już na pewno sam finisz.

U mnie podobnie jak u większości pogoda super, także nedługo odwiedzimy rodziców, P. jedzie na mecz, a ja wezmę mamę i młodego na spacer :-) aha, na pewno dołączy do nas jeszcze pies.

Kurczę nie chce zaśmiecać wątków, ale pewnie nie zdąże wejść na odpowiedni, tak mi cieknie z cycków, jakbym miała nawał pokarmu, ale w piątym tygodniu?? a już się cieszyłam, że mi się wszystko ustabilizowało i wystarczą wkładki laktacyjne, a teraz wkładki, pielucha, :wściekła/y: aż zadzwoniłam do położnej, i okazuje się że to dorzuty pokarmu i teraz trzeba szczególnie uważać na zapalenie cycków. W lodówce mam już zapas dla młodego 500 ml :szok::szok:, młody śpi, i ni cholery nie chce ulżyć matce.
Dalej mamy problem z kupą, dziś drugi dzień bez :baffled: no nic czekamy co dalej.

Klucha buty superowe, ja też mimo słusznego wzrostu (174) lubię śmigać na obcasach, wtedy to rzeczywiście lepiej się czuję :-).

Ja też noszę pas, ale opakowanie gdzieś wcięło, kupiłam na allegro za 45 zł, także się ściskam praktycznie cały dzień, z tym że jak jest gorąco to odpuszczam, bo nie potrzebna mi dodatkowa warstwa.

No to chyba tyle co mi przychodziło do głowy, zaglądnę wieczorkiem, miłej niedzieli życzę wszystkim mamusiom i dwupaczkom.

reklama
Klucha czyli na Slasku Cie nie bedzie? ale pociesze Cie, moj dziadek powtarzal, ze majowe dzieci sa najladniejsze:-) nadmienie, ze on z 8.05:-) ale zycze Ci szczerze rozpakowania:-):-)

Sluchajcie, kiedys pisalyscie o jakiejs super ksiazce o dzieciorach, jaki to byl autor?

Do góry