reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Dziękuję wszystkim za miłe życzonka!:-)

ja byłam 4 godz. na mieście, spacerowałam, załatwiałam sprawy, znów spacerowałam i ... nic nie wyspacerowałam.:-(

normalnie dzieć mnie olewa czy jak?

hej, ja pisze jedna reka z dzieckiem przy cycku:-p
aha - jedz poki mozesz bo pozniej bedziesz tylko wachac :sorry:
dwupaki delektujcie sie koncowka ciazy, wiem co mowie :sorry:
po nocy przy cycku jeszcze nie wyszlam z lozka, jestem potrzaskana, malemu sie pory przestawily:baffled:
milego popoludnia :-)
lacze sie w bolu... i tez ciagiem wisi, a obiad stygnie:zawstydzona/y:
Wszystkiego naj solenizantkom!!!!

klucha09 widze, że mamy podobny termin i objawy, czyli ich brak hahaha. Może zawody zaczniemy robić to nasze maluszki sie zmotywują i urodzą ;)

cześć dziewczyny,
podczyuję, ale czasu brak bo Karol coraz mniej śpi, a co za tym idzie bardziej aktywny jest, na początku dziecko tylko śpi je, i tak w kółko - aha jeszcze kupy robi, a teraz to ciężko coś w domu zrobić, bo dziecko absorbuje większość czasu, ale nie narzekam, każda chwola spędzona z młodym jest bezcenna :-)

gratuluję wszystkim nowo rozpakowanym, sorki ale nie nadążam za wami
i wszystkiego najlepszego wszystkim solenizantkom i jubilatkom :-)

aha juz dzis dołączam do mamusiek przeterminowanych...dzis suwaczek pokazuje że dzis są narodziny mojego dziecka ale to powinno byc wczoraj... więc mam 1 dzien na plusie...

i ot widac zasade

ciąża podtrzymywana walka o szyjkę leżenie w szpitalu a tu jestem przeterminowana:-D

reklama
Witam słonecznym popołudniem!!!

I dziękuję Wam kochane za wszystkie życzenia i serdeczności!!! :rofl2:
W ramach rewanżu zapraszam na torcika, właśnie zrobiłam :happy: Jest lightowy, także rozpakowanym Mamusiom odrobina też nie zaszkodzi :tak::-D

Nesa - ode mnie też wszystkiego najlepszego z okazji imienin i szybkiego porodu. Czyżby Agnieszka? Bo ja tak i mam urodzinki i imieniny w jednym dniu.
To widać moja mała w brzuszku postanowiła nie dokładać swojego święta na jeden dzień, woli mieć datę na wyłączność. A nam pozostaje tylko czekać :sorry:

U lekarza masakra - naczekałam się chyba ze 2 godziny i gdyby nie to, że L4 musiałam wziąć, napewno bym tam nie siedziała :no:
Na KTG zero akcji skurczowej :-(, szyjka jak się w styczniu skróciła do kilku milimetrów tak stoi, a rozwarcie na 1,5cm. I marne szanse na poród w najblizszym czasie.
No cóż, zależało mi na dzisiejszej dacie, jak mała nie chce, to teraz mi wszystko jedno kiedy zechce wyjść. Tylko to toczenie się z brzuchem już zaczyna być upierdliwe:sorry:

i ot widac zasade:
ciąża podtrzymywana walka o szyjkę, leżenie w szpitalu, a tu jestem przeterminowana:-D
Coś w tym jest! Moja lekarka taka dumna była dzisiaj z siebie, wspominała że tak groźnie było w styczniu, a tu udało się wszystko wyciszyć. No a teraz wolno mi wszystko, bo już jest termin i mała może wychodzić, to nie chce:baffled:

M. wrócił z pracy, zgodnie z zaleceniem była już wit.S... tylko taka skromna bym powiedziała, bo... przeszkodził nam kurier z łózeczkiem!!! :szok: :rofl2: :szok: :-D :szok: :-) Nawet dobrze dziecka wypłoszyć nie dadzą.... :laugh2:;-):rofl2:

Narazie!!!

Do góry