reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam nadal w dwupaku. Ja za 2 dni do szpitala....ale mnie to stresuje, wogole sobie nie wyobraam jak to bedzie....im blizej tym mniej chce rodzic i miec drugie dziecko....totalna panika mnie ogarnia - tak mi sie milo zylo juz z duza Oliwka, a teraqz znow pieluchy, cieknace cycki itp......dopadla mnie przedporodowa deprecha.....
Samopoczucie kiepskie caly tydzien, a po weekendzie to juz wogole wykonczona jestem - ciagle bole krzyza, skurcze i bole jak na okres....Juz mam dosc tego wszystkiego....

Najserdeczniejsze zyczenia imieninowe dla Nesy i urodzinowe dla diabliczki - kochane samych chwil radosci, mnostwa milosci i szczescia, sprawnych porodow i zdrowiutkich bobasow....No i szybkiego rozpakunku :))
Ja lece dlaej prasowac, prac i chalupe ogarniac - musze zdazyc przed szpitalem. Caly weekend zle sie czulam wiec sie byczylam i nic nie zrobilam poza ostrzyzeniem mojego kota...wiec mam troche wyrzuty sumienia. Poki Oliwka w przedszkolu ide ogarniac i obiadek szykowac. Milego dnia kochane.
Ciekawe czy malagosiak.p juz w domku....nic sie nie odzywa....A juz tydzien minal....Chyba do niej smska napisze....mam nadzieje ze nie bedzie miala nic przeciwko....
3majcie sie cieplo i rozpakowujcie (te chetne) - szczegolnie Aha :))

Chcialam jeszcze zapytac komu moge wyslac mmska w czwartek ze szpitala ? Jest ktos chetny ? :)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc kochane.,
dzis mamy pierwszy dzien aktywnosci,Alex niezle mi daje w kosc,latam z nim od 3 w nocy z drobna przerwa:eek:
wszsystko go dzis ciekawi:-p juz nawet na balkonie bylismy po raz pierwszy:happy:

Kochane dwupaczki delektujcie sie ciaza bo jeszcze za nia zatesknicie (nie wierze ze to pisze) i spijcie na maxa:tak:

Hej!
Ja leże i dogorywam. Miałam dziś odwiedziny ojca i kumpelki - bardzo mnie to zmęczyło. Chyba się zdrzemnę, a potem znowu będę wsłuchiwać się w naturę. Emilcie urodziłam 11 dni przed terminem, a teraz już tylko 7 i nic.
niuni - możesz do mnie wysłać mmska - chyba, że i ja do tego czasu się zmobilizuję.
diabliczka i nesa - sto lat w zdrowiu i rychłego powicia słoneczka:tak:

Może pomożecie mi w wyborze?? Ładnie proszę :)))
600208937

lub 2 wariant

c_big939668.jpg

Będę wdzięczna za wasze opinie! Pierwszy kojec to GRACO Electra Deluxe a drugi to BABY TREND ZANZIBAR

moje tez po mnie uparte :-D

Czyzby zostały nam same kwietniowe uparciuszki:confused2::confused2:;-):-)? Nasz Kacperek też widać woli byc noszony przez mamę w brzuszku a nie na rączkach, bo zostało niewiele dni, a oznak porodowych zero:wściekła/y: Kuszę go jak mogę ładną pogodą i spacerami i gadam ciągle jak nawiedzona, że juz na niego z utęsknieniem czekamy, a ten nic. Odpowiada tylko wiereniem się i rozpychaniem. Poieszam się tylko, że może objawy pokażą się ni stąd ni z owąd i poród przejdzie gładko w ekspresowym tempie.:-D:-D Podziwiam wszystkie przeterminowane za cierpliwość. Ukłon w waszą stronę dziewczynki.

hejka

dzięki dziewczynki , że mnie wspieracie .... a co z sylvii??? To moja przeterminowana kumpela hehehe coś się nie pojawia, czyżby boćka spotkała?? :rofl2::rofl2:

Nesa życzonka imieninowe skłądam : zdrówka, szybkiego rozwiązania :-):-)

Niuni widzę , że stres u Ciebie szczytuje... kochana wszystko będzie dobrze, trzymam za Ciebie kciuki :tak::tak:

Angela mi też pierwsza propozycja bardziej przypada do gustu :);-)

A ja się nudzę i nie wiem co ze sobą zrobić .... i to jest najgorsze, że cały czas coś jem z tych nudów:baffled::baffled::baffled: chyba się zdrzemnę :eek:

hej, ja pisze jedna reka z dzieckiem przy cycku:-p
aha - jedz poki mozesz bo pozniej bedziesz tylko wachac :sorry:
dwupaki delektujcie sie koncowka ciazy, wiem co mowie :sorry:
po nocy przy cycku jeszcze nie wyszlam z lozka, jestem potrzaskana, malemu sie pory przestawily:baffled:
milego popoludnia :-)

reklama
Do góry