reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

diaboliczka i szwedka gotowe... do biegu... start!!!
szczesliwa a jak ty sie tam wogole czujesz masz jakies objawy czy kompletnie nic???
ja wlasnie pogryzlam sie ze znajoma przez tel i skurczyki mnie lapia az ale zapewne jak zawsze zaraz przejda

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny wiem ze to czekanie Was dobija ale mowie raz jeszcze -- delektujcie sie koncowka ciazy:tak: spijcie i jedzcie niezdrowe zarcie-mnie tego baardzo brakuje:confused2:

a wiesz kochana ja se tak myslalam i powiem ze przed ciaza nie jadalam pizzy i burgerow itp tylko okazjonalnie raz na kilka mscy dopiero w ciazy tak jakos sie zaczelo

ja tam po ciazy mam zamiar przestac jesc fast foody tak czy inaczej wiec dla mnie rybka. zgagi nigdy nie mialam do puki w ciazy nie obzarlam sie pizza. wiec moze lepiej juz teraz zrezygnowac,
milych snow bluebell mam nadzieje ze mi moja dzidzia nie da tak popalic jak twoje malenstwo wieczorami tobie. trzymaj sie kochana

Może pomożecie mi w wyborze?? Ładnie proszę :)))
Będę wdzięczna za wasze opinie! Pierwszy kojec to GRACO Electra Deluxe a drugi to BABY TREND ZANZIBAR

Ja bym wybrała Graco, ale do tych łóżeczek materace dostaniesz tylko na specjalne zamówienie. Bo one są mniejsze niż tradycyjne 120x60cm. To zobacz jak z terminem dostawy. No a ten turystyczny materacyk co jest w łóżeczko to się nie nadaje do codziennego spania maluszka.
My chcieliśmy wziąć podobny Graco tylko bez tego baldachimu, ale właśnie czas czekania na materacyk był 7 tygodni, a to dla nas było za długo wiec kupiliśmy Baby Design.

Uciekam dziewczyny lulu. Marcel dziś coś ma aktywny dzień i tak na prawdę od południa to zasnął dopiero godzinę temu. A tak to przysypiał i budził się co 30 min.
Więc lecę korzystać z możliwości snu puki się nie obudzi, bo kto wie jaka noc jest przed nami.
Dobranoc kwietnióweczki.
Niech bociek was w nocy nawiedzi lub chodź z rana od razu stoji u drzwi :-) lub okna :-):-)

dziewczyny wiem ze to czekanie Was dobija ale mowie raz jeszcze -- delektujcie sie koncowka ciazy:tak: spijcie i jedzcie niezdrowe zarcie-mnie tego baardzo brakuje:confused2:

Tak, tylko co jeśli ktoś się fatalnie czuje, nie może spać i wymiotuje po wszystkim?:confused2::angry::no:
Ja tak mam. Chodzę już prawie na kolanach, wymiotuję o najdziwniejszych porach dnia i nocy, apetytu nie mam za grosz, a śpię po4,5 godzin na dobę...:crazy:
Ja już naprawdę wolę urodzić. Trzymam się w pionie tylko dzięki sile woli, bo nie mam innego wyjścia:-(

Nie przynudzam już, ale naprawdę nie mam się czym delektować.

Dobrej nocki mamusiom, oby wasze pociechy ładnie spały i dały Wam odetchnąć:tak:.
Ja też zmykam do łóżka, trochę odpocząć może uda mi się zasnąć przed 1?
Dobrej nocy.

reklama
Kochane kwitniówki ja dołącze sie do zawodów, jeśli pozwolcie oczywiście, ale dajcie mi jakieś fory :-:)-:)-:)-( prosze :sorry:

Oki kochane żegnam się jako 2w1 i pewnie tak też Was jutro powitam buuuuuu :wściekła/y::wściekła/y:
Kaśka rozumiem Cie i łącze sie w bólu jeśli chodzi o nieprzespane noce.... tylko szkoda , że to teraz - jak jeszcze maleństwa nie ma :baffled::baffled::baffled:

Dobranoc!!!!;-)

Do góry