reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam was wszystkie :rofl2:
chciałam złożyć Wam życzenia świąteczne:rofl2:
Wszystkiego dobrego ,smacznego jajka i mokrego dyngusa:rofl2::rofl2::rofl2:
życzy Karolina z rodzinka:rofl2:

reklama
Zuziunia trzymam mocno kciuki za Was!!!!!

I od razu składam życzonka, a więc

Kwietnióweczki życzę Wam
spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości i rodzinnego ciepła, zdrówka dla nas i naszych maluszków!!!!!
:happy:
Smacznego śniadanka jutro!!!!!
:-)

Zuziunia!!! Ostatnie świąteczne przygotowania zrobione, więc można spokojnie zaciskać kciuki!!! :tak:

Dziewczyny!!!
Niech Wam będzie
Wiosennie, słonecznie, świątecznie
Niech cieszą Wasze oczy
Kolorowe pisanki i Wielkanocne Baranki
Niech się w Dyngusa woda na Was leje
A Zmartwychwstały da pokój, radość i nadzieję!

Wszystkim Rozpakowanym Mamusiom życzę zdrowych, radosnych, spokojnych dni w rodzinnym, powiększonym gronie :happy: a Dwupaczkom cierpliwości, korzystania z ostatniej możliwości beztroskiego świątecznego obżarstwa;-) i w odpowiednim dla każdej z nas momencie - ekspresowego rozpakowania :happy:

A tymczasem DOBRANOC!!!!!

Hejka!
Sprzątanko zakończone i jutro rezorekcja o 6.00. Szkoda, że nie pójdę, bo moja maleńka będzie sypać kwiatki :zawstydzona/y:. Ale powiedziałam dla M, żeby wziął aparat.
Dziś tak spadła Emi z krzesła, że zdarła skórę z kręgosłupa z odcinka lędźwiowego. :szok:Tak się przestraszyliśmy, że jeszcze podobny incydent i z pewnością urodzę expresem. Jakoś przeszła nad tym do porządku dziennego, ale będzie jeszcze bolało.
zuziuniu - trzymam kciuki za barierę antybakteryjną i koniecznie izoluj maleńką - trzymam kciuki :tak:
Margaret - fajnie, że się dogadujecie z Tolą oby tak dalej:tak:
Smacznego śniadanka Wielkanocnego

Kochane odeszły mi wody, czuje się ok, brzuszek boli, skurcze co 15 min. - własnie mielismy zasiadac do sniadanka a jedziemy na porodówkę! Trzymajcie kciuki - ale jestem podekscytowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie!!! :happy:

U mnie już po śniadaniu, M zmywa w towarzystwie swojej Mamusi, a ja z kotką odpoczywamy :rofl2:
Jak nas nic nie zaskoczy, to na 12-tą do Kościoła pojedziemy.
Piszę o zaskakiwaniu, bo rano o 6-ej nasze Maleństwo postanowiło nas obudzić i postraszyć. Dostałam silny skurcz, dość długo mnie trzymał, przy tym było mi niedobrze... Klasyka. :baffled:
Skurcz minął, a ja leżałam i czekałam, czy nadejdzie następny. Na szczęście były jeszcze dwa lekkie i wszystko ucichło. Cisza przed burzą ;-)
A już byłam przerażona, że i do mnie postanowił zawitać Wielkanocny Zajączek w zastępstwie za bociana...
Zresztą dzień jest długi i jeszcze wszystko może się zdarzyć, ale przynajmniej śniadanko zjadłam, bo już myślałam, że przygotowałam tyle pyszności i ich nawet nie spróbuję :sorry: Albo będą mnie takie skurcze łapać jeszcze przez tydzień aż rozkręcą się tak konkretnie... Zobaczymy.
Ale popołudniu chyba sprawdzę, czy torba do szpitala jest napewno kompletna i zanotuję w razie czego parę numerów do Was... Komu mogę poprzeszkadzać w świętowaniu? ;-)

Miłego dnia!!!

Agado - trzymam kciuki żeby wszystko było OK - szybko i bezproblemowo :happy: Szkoda, że maluszek nie dał Ci śniadania zjeść.

Z okazji Wielkiej Nocy:
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody.

Kochane odeszły mi wody, czuje się ok, brzuszek boli, skurcze co 15 min. - własnie mielismy zasiadac do sniadanka a jedziemy na porodówkę! Trzymajcie kciuki - ale jestem podekscytowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to teraz pójdzie jak błyskawica. ;-) U mnie po odejściu wód, Julian pojawił się na świecie po ośmiu godzinach. Trzymam kciuki. :-)

U nas spokój i piękna pogoda więc po południu pójdziemy na spacer. :tak: Mam zamiar też zrobić sesję zdjęciową Julian, tak szybko rośnie... ;-)
Trochę mi smutno, że moi rodzice są tak daleko. Czuję to zawsze w Święta... :-( Pocieszam się, że za jakiś czas pojedziemy w wielkie odwiedziny do rodziny, a może jeszcze wcześniej moja mama i babcia przyjadą z wizytą.

no to nie bylas zbyt dlugo przeterminowana:-D:-D
powodzenia i szybkiego porodu daj znac jak juz bedzie po wszystkim:tak:

diaboliczka watpie ze ktoras z nas by sie pogniewala wiec pisz do wszystkich :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Agado Super.I ja mialam nadzieje ze cos sie ruszy ale niestety.Nadal dwupak.
M ze swoja mama,siostra i babcia poszli na spacer a ja zostalam.Nie mam sily dzisiaj na spacery jakoś.Spac mi sie chce i najchetniej zaszylabym sie gdzies gleboko.
Miłego dnia laski ;-)

Do góry