reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Czołem Paniusie!
Witam się pochmurnym popołudniem. Ja już mam za sobą przeryczany ranek, poświęcone pokarmy i bimbanie. Te hormony i dolegliwości ciążowe mnie wykończą. Na święta pojadę chyba w robionych kapciach, bo jeszcze tak opuchniętych nóg nie miałam - oby skóra wytrzymała :zawstydzona/y:.
Ja nie robię nic na święta, bo idę do mamy a poza tym nie mam siły nic robić :-(.
Ale przynudzam, dobra lecę - może wezmę się za łazienkę :sorry:.
Pozdrawiam i wszystkim obchodzącym święta życzę Wesołych Świąt i oczywiście Alleluja!

reklama
czesc kochane
nic was jeszcze nie czytałam, nawet nie zerknęłam.
narazie się melduje- wypisali nas ze szpitala, ale Zuzia ma żółtaczke fizjologiczną, więc musimy ją obserwowac, czy bardziej nie żółknie i w razie czego do lekarza.
oby nie

hej dziewczynki,
już któryś raz zbieram sie do pisania i zawsze coś stoi na przeszkodzie, aż w końcu się udało i piszę. Nie mówię już o nadrobieniu Was w czytaniu bo to zupełnie nie realne.
Oczywiście cały czas o Was pamiętam i myślę i trzymam kciuki za Wasze bezbolesne i szybkie porody oraz zdrowe dzieciaczki :)

My z Tolą same w domku o d powrotu ze szpitala bo M nie mógł wziąć wolnego z pracy niestety. Uczymy się siebie i poznajemy nasze możliwości, hehe. Generalnie mała jest grzeczna, je wyłącznie z piersi, sporo śpi i mało płacze, chociaż momenty kryzysowe też były, ale dajemy radę :)
Na święta zjeżdża do nas cała rodzinka moja i mojego M, na poczatku sie przeraziłam ale w sumie przywiozą ze sobą wszystko więc nic nie muszę przygtowywać.. jakoś więc będzie :)

Postaram sie teraz częsciej odzywać :)

No i w związku ze świętami chciałamWam życzyć...
Niech wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!

Witam wszystkie kwietnióweczki!!!!

Chciałam podziękować za życzenia świąteczne i sama wam życzyć tego co dla was najważniejsze oraz cierpliwości,spokoju i miłości.
Wesołych Świąt dla was i waszych najbliższych!!!

Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją Zuzie- o żółtaczce wam pisałam, ale okazało się jeszce że Junior ma anginę a byc moze jest to nawet szkarlatyna (nie mam co z nim zrobic) Mój mąz kaszle i kicha co 2 minuty.
A w tym wszystkim dwudniowy noworodek.
Tak sie o nią boje że szok!!!

Witajcie kwietnióweczki, ja również wpadłam złożyć życzenia i pogratulować świeżo rozpakowanym mamusiom:-)

Więc wszystkim Wam życzę ciepłych, radosnych i rodzinnych świat w prawdziwie wiosennej atmosferze....i tym, które nie mogą się już doczekać (w tym sobie samej:-)) szybkiego rozpakowania.

Melduje, że dzisiaj dołączam do grona przeterminowanych:sorry:

Miłego światecznego weekendu....

reklama
Do góry