reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
witajcie

Gratuluje nowych malenstw...
u mnie pogoda juz blee sie robi..na 11 do kosciola na swieconke..wiec tylko sie witam i zmykam pod przysznic i czas sie szykowac

nocka serdnia co godzine pobodka..boli nie kosc cipna..hahah...ledwo sie przekrecalam z bku na bok...jenyyy jestem jak jakas 100 letnia babcia...nawet po schodach na gore nie mam sil wejsc

witajcie

Gratuluje nowych malenstw...
u mnie pogoda juz blee sie robi..na 11 do kosciola na swieconke..wiec tylko sie witam i zmykam pod przysznic i czas sie szykowac

nocka serdnia co godzine pobodka..boli nie kosc cipna..hahah...ledwo sie przekrecalam z bku na bok...jenyyy jestem jak jakas 100 letnia babcia...nawet po schodach na gore nie mam sil wejsc

dokladnie mam to samo tylko ze swiecenie na 12:-D

______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§_§§
________§___♥ _ _♥ __§_§§§c§§§
_______§_____________§_§d§§§
_______§______§______§__§§§
_______§____§___§____§___§
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§_§_§§____§_______§__§_§§_§_§
§____§_____§_____§__§__§____§
_§____§____§_____§_§__§____§
__§____§§§§_______§§§§____§
___§____§___________§____§

☀WESOŁYCH ŚWIĄT☀

◊............,-.,-.
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
W E S O Ł E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
◊............(..(..(
◊.............\..)..)._..-.._
◊............__)/.,','.......`.
◊..........,".....`......,--...`.
◊........,"...@.........'....`...\
◊.......(Y.............(...........;''.
◊........`--.____,.....\..........,..;
◊........((_.,----'.,---'......_,'_,'
◊............(((_,-.(((______,-'

Wesolych Swiat dziewczynki, zycze wam szybkich i bezbolesnych porodow, zdrowych dzieciaczkow oraz wszystkiego, wszystkiego najlepszego:-):-)
pozdrawiam Ada:-p

Witam się w piękne południe:-)
Dzisiaj spałam jak niemowlę przez całą noc, bo w szpitalu to spałam po 3 godziny w nocy i może 2 godz. w dzień - masakra. Ja cały czas mam nadzieję, że do 17 synuś wyjdzie z brzuszka. A jak nie i 17 okaże się, że szyjka nadal zamknięta to chyba zdecyduję się na cesarkę.
Widzę, że dwupaczków coraz mniej:rofl2: My zaraz wybieramy się na zakupy, później będę robiła coś w ogródku, żeby ruszać się jak najwięcej, a jutro rano na śniadanko do rodziców:-)

Kochane kwietnióweczki w dwupaku i rozpakowane życzę Wam wesołego królika co po stole bryka. Więcej czasu wolnego i spokoju świętego. Życia zabawnego w jajka bogatego, udanego uciekania w dniu "Wielkiego Lania " i szybkiego rozpakowania. :-):-):-)

*******@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@-----------------------@
**@-((-------------/)/)--@
**@-(=':')---------(':'=)--@
**@(..(")(")....(")(")..)--@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@
Zajączek skacze po lesie,
życzenia w świątecznym
koszyczku niesie:
Niech to będą dni owocne,
bo to Święta WIELKANOCNE!!!

Jesteśmy już po święceniu jajek i sporym spacerku bo ledwo co stawiałam ostatnie kroki pod domem:-):-):-):-):-). Teraz mała przekąska i czas pomyśleć co tu lekkiego na obiadek zrobić.

Moja Mała coś mnie dzisiaj niepokoi jakoś mało się rusza. Zawsze była bardzo aktywna, a w szczególności po posiłku - nie wiem co o tym myśleć. Mój brzuszek też tak jakoś dziwnie się napina od góry, a nie towarzyszą temu żadne bule:eek::eek::eek:. Nie wiem co jest, chyba te moje wątpliwości zakończą się wizytą w szpitalu, chociaż i tak jutro musimy jechać na ktg. Zobaczymy!!!

Miłego, słonecznego popołudnia:-):-):-)

ja tez wrocilam z poswieconym i niestety ale jakies skurcze mnie lapia, mialam poprasowac troche ale nie mam sily stac. zobaczymy poczekam jeszcze bo to pewnie falszywy alarm.

reklama
Magda urodziła -chłopak 3950 58cm(chyba) poród sn

szczegóły jak będzie w domu

Hej hej,
do cytatu wyżej - oczywiście że chodziło o mnie, mój mąż był jeszcze trochę nieprzytomny.

Wróciliśmy już do domu.
Wczoraj mnie trochę nastraszyli że Tomasz strasznie zżółkł i że nie wiadomo czy nie trzeba będzie go "lampować". Całe szczęście dzisiaj okazało się że bilirubina w ilościach minimalnych i możemy spadać :biggrin2: !!!!!!!! Jupiiiii. A już prawie pogodziłam się z myślą, że będę się tam kisić nie wiadomo jak długo jeszcze.
Strasznie ciężko było mi z myślą, że Krzysiek w domu a ja w szpitalu.... ech, ale....

A tymczasem
życzymy Wam i Waszym bliskim wesołych, zdrowych, słonecznych i rodzinnych świąt
Magda Adam Krzyś i Tomasz

Do góry