reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
witajcie

Gratuluje nowych malenstw...
u mnie pogoda juz blee sie robi..na 11 do kosciola na swieconke..wiec tylko sie witam i zmykam pod przysznic i czas sie szykowac

nocka serdnia co godzine pobodka..boli nie kosc cipna..hahah...ledwo sie przekrecalam z bku na bok...jenyyy jestem jak jakas 100 letnia babcia...nawet po schodach na gore nie mam sil wejsc

witajcie

Gratuluje nowych malenstw...
u mnie pogoda juz blee sie robi..na 11 do kosciola na swieconke..wiec tylko sie witam i zmykam pod przysznic i czas sie szykowac

nocka serdnia co godzine pobodka..boli nie kosc cipna..hahah...ledwo sie przekrecalam z bku na bok...jenyyy jestem jak jakas 100 letnia babcia...nawet po schodach na gore nie mam sil wejsc

dokladnie mam to samo tylko ze swiecenie na 12:-D

______§§____________§§
_____§__§__________§__§
___§§____§_________§___§
__§___§___§_______§____§
_§____§____§_____§____§
_§___§_§____§___§____§
_§§§§___§___§§§§§___§
_________§_________§___§§_§§
________§___♥ _ _♥ __§_§§§c§§§
_______§_____________§_§d§§§
_______§______§______§__§§§
_______§____§___§____§___§
________§____§§§____§___§
_______§§§§§_____§§§§§_§
_§§§__§_____§§§§§_____§__§§§
§_§_§§____§_______§__§_§§_§_§
§____§_____§_____§__§__§____§
_§____§____§_____§_§__§____§
__§____§§§§_______§§§§____§
___§____§___________§____§

☀WESOŁYCH ŚWIĄT☀

◊............,-.,-.
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
W E S O Ł E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
◊............(..(..(
◊.............\..)..)._..-.._
◊............__)/.,','.......`.
◊..........,".....`......,--...`.
◊........,"...@.........'....`...\
◊.......(Y.............(...........;''.
◊........`--.____,.....\..........,..;
◊........((_.,----'.,---'......_,'_,'
◊............(((_,-.(((______,-'

Wesolych Swiat dziewczynki, zycze wam szybkich i bezbolesnych porodow, zdrowych dzieciaczkow oraz wszystkiego, wszystkiego najlepszego:-):-)
pozdrawiam Ada:-p

Witam się w piękne południe:-)
Dzisiaj spałam jak niemowlę przez całą noc, bo w szpitalu to spałam po 3 godziny w nocy i może 2 godz. w dzień - masakra. Ja cały czas mam nadzieję, że do 17 synuś wyjdzie z brzuszka. A jak nie i 17 okaże się, że szyjka nadal zamknięta to chyba zdecyduję się na cesarkę.
Widzę, że dwupaczków coraz mniej:rofl2: My zaraz wybieramy się na zakupy, później będę robiła coś w ogródku, żeby ruszać się jak najwięcej, a jutro rano na śniadanko do rodziców:-)

Kochane kwietnióweczki w dwupaku i rozpakowane życzę Wam wesołego królika co po stole bryka. Więcej czasu wolnego i spokoju świętego. Życia zabawnego w jajka bogatego, udanego uciekania w dniu "Wielkiego Lania " i szybkiego rozpakowania. :-):-):-)

*******@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@-----------------------@
**@-((-------------/)/)--@
**@-(=':')---------(':'=)--@
**@(..(")(")....(")(")..)--@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@
Zajączek skacze po lesie,
życzenia w świątecznym
koszyczku niesie:
Niech to będą dni owocne,
bo to Święta WIELKANOCNE!!!

Jesteśmy już po święceniu jajek i sporym spacerku bo ledwo co stawiałam ostatnie kroki pod domem:-):-):-):-):-). Teraz mała przekąska i czas pomyśleć co tu lekkiego na obiadek zrobić.

Moja Mała coś mnie dzisiaj niepokoi jakoś mało się rusza. Zawsze była bardzo aktywna, a w szczególności po posiłku - nie wiem co o tym myśleć. Mój brzuszek też tak jakoś dziwnie się napina od góry, a nie towarzyszą temu żadne bule:eek::eek::eek:. Nie wiem co jest, chyba te moje wątpliwości zakończą się wizytą w szpitalu, chociaż i tak jutro musimy jechać na ktg. Zobaczymy!!!

Miłego, słonecznego popołudnia:-):-):-)

ja tez wrocilam z poswieconym i niestety ale jakies skurcze mnie lapia, mialam poprasowac troche ale nie mam sily stac. zobaczymy poczekam jeszcze bo to pewnie falszywy alarm.

reklama
Magda urodziła -chłopak 3950 58cm(chyba) poród sn

szczegóły jak będzie w domu

Hej hej,
do cytatu wyżej - oczywiście że chodziło o mnie, mój mąż był jeszcze trochę nieprzytomny.

Wróciliśmy już do domu.
Wczoraj mnie trochę nastraszyli że Tomasz strasznie zżółkł i że nie wiadomo czy nie trzeba będzie go "lampować". Całe szczęście dzisiaj okazało się że bilirubina w ilościach minimalnych i możemy spadać :biggrin2: !!!!!!!! Jupiiiii. A już prawie pogodziłam się z myślą, że będę się tam kisić nie wiadomo jak długo jeszcze.
Strasznie ciężko było mi z myślą, że Krzysiek w domu a ja w szpitalu.... ech, ale....

A tymczasem
życzymy Wam i Waszym bliskim wesołych, zdrowych, słonecznych i rodzinnych świąt
Magda Adam Krzyś i Tomasz

Do góry