reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

¦¦¸•*´¨`*•¸¦¸•*´¨`*•¸¦¸•*´¨`*•¸¦
¦?
¦?............,-.,-.
¦?............(..(..(
¦?.............\..)..)._..-.._
¦?............__)/.,','.......`.
¦?..........,".....`......,--...`.
¦?........,"...@.........'....`...\
¦?.......(Y.............(...........;''.
¦?........`--.____,.....\..........,..;
¦?........((_.,----'.,---'......_,'_,'
¦?............(((_,-.(((______,-

Wielkanoc nadchodzi,
więc życzyć nie szkodzi:
Wielkiego zająca,
pisanek tysiąca,
Dyngusa mokrego
i wiele dobrego!

reklama
Dobranoc miłe moje, ja niestety mam totalny brak czasu przez te święta i niestety nie czytałam co naskrobałyście, ale mam nadzieje,że wszystko ok! PA

Witajcie!!!
Ja dopiero przed chwilą dotarłam do łóżka. Zmęczona na maksa! Ale mój nowy domek zaczyna wreszcie przypominać dom. Skończyli mi dziś wreszcie łazienkę, trochę ją ogarnęłam, resztę zostawiłam na jutro jako pracę domową dla M - żeby się nie rozleniwił jak wróci z dyżuru. Pomyłam podłogi, w międzyczasie zakupy,pranie i inne drobiazgi, które jak wiadomo - każda kobieta znajdzie sobie do roboty.
Mam nadzieję, że rano wstanę z łóżka...:sorry:
Doczytałam co u Was, wybaczcie jednak - więcej odpiszę jutro jak zregeneruję siły.
Kciuki za Gabi i Anię nadal zaciśnięte, za Was wszystkie też - oby te Święta były pełne radości i wiosennego optymizmu :happy:
Spróbuję zasnąć, choć nie będzie to łatwe, bo jak ja się "uspokoiłam" to maluszek zaczyna szaleć w brzuchu...:baffled:
Dobrej nocki!!!!!!!!!:happy:

hejka dziewczynki!!!!!

Ja już na wstałam , piję herbatkę i zaraz będę budzić męża , żeby na zakupy jechać ... może mniej ludzi jeszcze będzie w sklepach ;-);-)

Dzis każda z nas pewnie zalatana będzie i cisza ogarnie nasze forum :tak::tak:
Ja też mam dziś napięty terminarz , ale postaram się później zajrzeć !!!!

Buziaki i kochane miłego dnia :-):-)

witajcie kwietniowki! widze, ze aniolek rozpakowany, tak tez myslalam:tak: ja spac nie moge, olek jeszcze spi, wiec zajrzalam. szczerze to nie spie od 4.15 jak m. wyszedl:baffled: wczoraj rozmawialismy jak damy rade z dwojka dziecie tzn. jak ja dam rade, ale doszlismy do wniosku, ze nie mamy wyjscia musimy:eek::eek: nikt nie mowil, ze bedzie latwo:sorry: to troszke mi pomoglo ta rozmowa z m., on sie denerwuje bardziej niz ja i ja oczywiscie o tym zapomnialam. ale przypomniala mi sie jego reakcja jak olek rodzil i uswiadomilam sobie, ze on znowu ma gorzej:baffled::baffled::baffled:
ZYCZE WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT SPEDZONYCH W GRONIE RODZINNYM, DUZO MILOSCI, ZROZUMIENIA I WYTRWALOSCI NO I RADOSCI Z NASZYCH DZIDZI TYCH STARSZYCH, TYCH KTORE SIE POJAWILY NIEDAWNO NA SWIECIE, TYCH UPARCIUCHOW, KTORE SIE SPOZNIAJA I TYCH KTORE NIEDLUGO SIE POJAWIA:tak::tak::tak::tak:

Ja się tylko witam w ten słoneczny dzionek i znikam... ostatni weekend tylko z mężem więc trzeba to wykorzystać. Co prawda my nie świętujemy ale w ciasta się zaopatrzyłam, pogoda jak na zamówienie i mam nadzieję, że spokojnie zdążymy się jeszcze sobą nacieszyć przed powitaniem maluszka

Jeszcze raz wszystkim obchodzącym święta życzę spokojnej, rodzinnej atmosfery
żebyście mogli cieszyć się sobą nawzajem i z uśmiechem na twarzy dzielić swoje szczęście...

:happy::happy:Witajcie Kwietniówki!!!:happy::happy:
Ja też już obudzona, choć trochę trwało nim doszłam do siebie po wczorajszym dniu i zmęczeniu. Przestraszyłam się, bo obudziłam się i było mi niedobrze i od razu przypomniałam sobie Wasze opowieści o zwiastunach porodu :szok: Na szczęście zjadłam jabłko i jest trochę lepiej, więc mam głęboką nadzieję, że nie urodzę do po-świętach :sorry:
OK, wstaję, bo jajka czekają na pomalowanie, sałatka też się sama nie zrobi... dobrze że M ma dziś wreszcie wolne, to zajmie się sprzątaniem i trochę mnie odciąży. I podarowałam sobie w tym roku pieczenie ciast na koszt kupnych - trudno, ale wolę się nie zajechać...
Miłego i jak najmniej pracowitego dnia Wam życzę :happy:
ZYCZE WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT SPEDZONYCH W GRONIE RODZINNYM, DUZO MILOSCI, ZROZUMIENIA I WYTRWALOSCI NO I RADOSCI Z NASZYCH DZIDZI TYCH STARSZYCH, TYCH KTORE SIE POJAWILY NIEDAWNO NA SWIECIE, TYCH UPARCIUCHOW, KTORE SIE SPOZNIAJA I TYCH KTORE NIEDLUGO SIE POJAWIA:tak::tak::tak::tak:
Osa - piękne życzenia! Więc jeżeli pozwolisz, dołączę się do nich!!!
Wesołych Świąt Kwietniówki!!!

Witajcie kwietniówki!!
Ja tez po śniadanku,M pojechal z psem na szkolenie i wszystko teraz na mojej glowie.Musze posprzatac,przygotowac jedzenie na świeta i pomalowac jajka.
Młody dalej uparty i nie ma zamiaru chyba wychodzic.:zawstydzona/y: NO coż.

Moje kochane życze Wam spokojnych świąt,dużo miłości,szczescia,spokoju i spełnienia marzen.Oczywiście również szybkich porodów,zdrowych maluszków.

cześć kwietniówki, przepraszam że wczoraj po wynikach się nie odezwałam, ale dziękuję wam bardzo za kciuki... przydaly się. Młody jest na górnej granicy bilurubiny, także jest tendencja spadkowa, a to najważniejsze :-). Wyniki miały być o 15, a były o 17, i mój P. trafiłna takiego niekumatego lekarza, że masakra, musiala sama tam pojechać i wytargać im wyniki, ale grunt że wszystko ok.
A przez to całe wczorajsze zamartwianie zapomniałam o jakichkolwiek zakupach świątecznych, fakt że święta spędzamy u obu stron, ale jakieś zakupki pasowała zrobić, więc w przerwie między karmieniami musialam wyskoczyć.

Jeszcze raz dziękuje wam bardzo za wsparcie, na prawde podtrzymało mnie na duchu, moja ty kochana grupo wsparcia :-)

I jeszcze korzystając z okazji, bo nie wiem, czy dziś będę jeszcze wchodzić na bb (przypuszczam, że tak;-)) chcę Wam wszystkim złożyć życzenia ciepłych, pogodnych i radosnych świąt w rodzinnej atmosferze. Wesołego Alleluja :-)

A tymczasem sobie trochę ponadrabiam.

reklama
Witam wszystkie kwietniówki w sobotni piękny poranek.

Widzę, że pojawiają się następne maleństwa na świecie i szczerze gratuluje!!!!!!
My już pomalowałyśmy jajka i przygotowałyśmy Święconkę,a na jedenasta wybieramy się do kościoła. M posprzątał co było do zrobienia i teraz coś majsterkuje.
Jutro termin zobaczymy jak to będzie. Jak nic się nie będzie działo to rano na ktg do szpitala i jak lekarz pozwoli to do rodzinki do Gorzowa, dlatego dużo nie szykujemy bo pewnie pojedziemy na wyżerkę:-):-):-):-):-)

Pewnie forum opustoszeje na święta, więc:

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!

Dla Was, Waszej rodzinki i wszystkich Maluszków niezależnie od tego po której stronie są!!!!!
Trzymajcie się!!!

Do góry